Marcin zarobił 3 żółtą. Jak wiadomo można ja"spłacić" w PZPN albo już teraz pójść na karencje. Może lepiej aby z Polonią bronił Olsza a na ławce usiadł bramkarz rezerwy? Bo jak mawiają prawa Murphiego to Cabaj 4-ą złapie akurat jak Olsza będzie chwilowo niedysponowany...
Co o takim wyjściu sądzicie?
-
-
3 żółte kartki Cabaja - a może powinien odcierpieć z Polonią?
Takie kombinacje rzadko kiedy wychodzą na zdrowie. A skąd wiesz, że mecz z Polonią to będzie taka bułka z masłem? Po ostatnim zwycięstwie Polonii w Grodzisku przypuszczam, że wątpię...
Odpowiadam.
1. Olsza jest bardzo dobrym bramkarzem , klasa Cabaja.
Natomiast jakby na DERBY (które są dla mnie absolutnym priorytetem
przyszło wyjść Zachariaszowi to co wtedy??????
2. Z Polonią która ma nóż na gardle strasznie ciężko będzie...
Równie dobrze w trakcie meczu z Polonią Sławek może złapać kontuzję i będzie też musiał wejść Zachariasz. To takie gdybanie, ale bardzo mało prawdopodobne. Zresztą i z tego bym nie robił tragedii - w Łęcznej przez dwie kolejki bronił taki ichniejszy Zachariasz (po czerwieni dla Bledzewskiego - wtedy Mioduszewski był kontuzjowany) i jakoś przeżyli (1-1 w Grodzisku i 1-1 z nami)
Ja myślę, że najlepsze rozwiązanie jest po prostu takie, żeby Marcin tej czwartej kartki nie złapał (bo w przeciwieństwie do graczy z pola, którzy w walce zawsze są narażeni na kartki, on łapie te kartki na własne życzenie, tj. za grę na czas, dyskusje z sędzią itp)
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Natomiast jakby na DERBY (które są dla mnie
> absolutnym priorytetem
> przyszło wyjść Zachariaszowi to co wtedy??????
Khalid - tak się rodzą legendy ;)
REGULAMIN DYSCYPLINARNY PZPN
ROZDZIAŁ III
Rodzaje przewinień dyscyplinarnych i wymiar kar.
§ 6
Kary związane z grą
1. Zawodnik, który w czasie zawodów mistrzowskich lub pucharowych otrzyma napomnienie (żółtą kartkę) zostanie automatycznie ukarany:
1) przy trzecim napomnieniu - karą pieniężną w wysokości 300 zł,
2) przy czwartym napomnieniu - karą dyskwalifikacji w wymiarze 1 meczu
A więc temat jest zupełnie bezprzedmiotowy.
Chociaż też wydaje mi się, że dawniej było jakoś tak, że przy trzeciej kartce albo kasa, albo odsunięcie od jednego meczu
ale chodzi o to, że jak nie zagra to na pewno tej 4 nie złapie...
a Sławkowi przydał by się mecz w lidze!!
może jutro z Kujawiakiem zagrałby na rozgrzewkę???
w Cracovii na dobrych bramkarzy [Marcin i Sławek] i zapowiadających się na dobrych bramkarzy [Jan Zachariasz i Michał Gliwa] nie narzekamy ;] więc po co gdybać?! jak Marcin dostanie 4 żółtą to w słupkach stanie Sławek i wierzę, że będzie również świetnie łapał!
tylko Pasy!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)