Baster na obronie - to się musiało tak skończyć.
I nie mówcie że trener uczy się na swych błędach.
Najwyraźniej nie w przypadku Marka który na obronę się kompletnie nie nadaje
-
-
Wojciech Stawowy - Najlepszy Trener Ligowy!
Znowu sie zaczyna :)
Craco, na Forum jak na boisku, zycie płynie w rytmie zwycięstw i porażek :)
I chyba o to chodzi. W końcu to tylko Forum
Bo znowu "dobrze" zagrali...
Dziękujemy Panu, P. Wojtku oraz Pana podopiecznym za godne reprezentowanie naszych barw w kolejnej edycji Pucharu Polski. Małymi kroczkami pniemy się coraz wyżej - widać wyraźny postęp - doszliśmy teraz aż do 1/16 tych rozgrywek. Ten niewątpliwy sukces dostarczy mi dodatkowych i niebagatelnych argumentów w walce na słowa z przeciwnikami z innego klubu, do której dojdzie jutro z rana... Dziękuję.
W przyszłym sezonie jak zmienią regulamin i drużyny ekstraklasowe będązaczynać w 1/8 finału, dojdziemyy jeszcze dalej.
no co Wy narzekacie Kujawiak zajebista drużyna...
7 miejsce w II lidze 16-10 w bramkach
grali z czwartą drużyną ekstraklasy prowadzoną przez rzekomo najlepszego trenera w lidze... i wygrali 2:0
po prostu wszyscy spodziewali się takiego wyniku a trener wyciągnął z Pasów max możliwości
zaufanie procentuje nadal...
Który to już blamaż?
Islander ...a zresztaą Ty już tam wiesz co;);););););)
Karvin..
A to niby ja jestem największym wrogiem stawa:)
Odbieracie mi chleb...
Co ja mam napisać....
mam się śmiać czy płakać??
panie hugo... o panu moge napisac, zes pan cham, bez wzgledu na nicka jakiego aktualnie uzywasz.
CHolera zawierzyłem wysokiej formie ''teamu''i wiary STAWA[WF.],I SOLIDNA WTOPA U BUKA ........
ReD MaN Ty poważnie traktujesz to co mówi Stawowy ??
Jak tak to nie narzekaj na wtopę :)
Za naiwność się płaci :)
Wojciech Stawowy - zaufanie które pierwiastkuje!
TO fakt nigdy nie gra się po uczuciach.Ale chciałem aby czasem słowo stało się ciałem,żebym po prostu gadał totalne głupoty a racje mial nasz wielki MAG.
Powiedzmy może tak:
Wojciech Stawowy:
1) Najlepszy Trener Ligowy
2) Najgorszy Trener Pucharowy
;)
To jesli jest tak jak pisze Aston1906, to nie mamy się po co pchać do Pucharów, wiec spokojnie mozna odpuścic ligę (naturalnie poza jednym meczem w listopadzie)
Jak wygramy Lige i Derby na 100-tu lecie to wybaczę nawet blamaż w każdych pucharach a Stawowemu postawimy wtedy pomnik na Kauży
a dziś, dzięki lekturze PS uświadomiłem sobie, że:
Wojciech Stawowy jest najdłużej pracującym w jednym Klubie trenerem. W Cracovii pracuje już 3 lata i niemal 3 miesiące
to chyba świadczy dobrze - mimo napięć, sporów (ale w sumie nie konfliktów) zarówno o nim jak i o pracodawcy
aeeee aooooo naaasz treeeenejro ;):D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)