Stawowy skarbem Cracovii (i wcale nie ironizuję)
-
-
Wojciech Stawowy - Najlepszy Trener Ligowy!
Dla mnie jedna bramka w 96 minucie nie może zmieniać stanowiska o 180 stopni.
Bądźmy poważni i nie zachowujmy się jak dzieci. Jeśli znów popadniemy w euforię, jak to miało miejsce kilka razy, to pewne osoby po raz kolejny poczują się Bogami na ziemi. A z tego nic dobrego wyniknąć nie może...
To chyba nie jest tak, ze te same osoby zmienily kurs o 180 stopni, tylko wiwatuja na czesc Stawa ci, co dotad siedzieli cicho, i odwrotnie - krytycey zamilkli.
Nie widze przesady w tym, zeby napisac o trenerze cos sympatycznego po tym, jak przez dwa miesiace wszyscy na nim ujezdzali jak na burej suce.
i za Ferencvaros'em (mimo, że w pewnych kwesiach się nie zgadzamy albo zgadzamy):
dystansu do pewnych spraw .....etc.
ale powierdza się jedno: łaska kibica na pstrym koniu jeździ
Zróbmy transparent albo lepiej pomnik postawić mu koło ławki:)
bravo!!! Pomimo tego, że wygrywamy 3 kolejne mecze z rzędu stłummy jak najszybciej!!! No bo po co się cieszyć?!?!?!?! brednie...
ma zostać!
Ma ZOSTAĆ !!!!!!!!!!! III->II->I......!!!!!!! I Nie mówcie, że Ten TRENER NIE MA WYNIKÓW.... Pokażcie mi takiego drugiego, co ma podobny wynik! Bravo Muertes za opinie! Mam nadzieję, że i Cracovia postąpi z Panem Trenerem Stawowym dokładnie tak, jak MU z Fergusonem! Pozdrawiam Prawdziwych kibiców!!!!!
na zawsze będę pamiętał, co w sercu mym ważne jest...!!!!!!!!!
Niczego nie trzeba tłumić, ale niektórzy zsikali sie po jednym meczu:)
Tego czego często tutaj brakuje to umiejętność analizy inajzwyczajniej w świecie rozsadku do pewnych spraw, większość uwierzyła że STAW to cała CRACOVIA i całe ich komentarze to próba udowodnienia tej tezy.Nie będe wdawał się tutaj w przepychanki słowne. FAKT niestety jeden taki mecz jak z Amicą przegrywa tylko wu-fista[ mysle ze nikogo nie obraziłem]. Wielki KLUB potrzebuje ludzi z wizja [ zobaczcie jak było z Dudkiem w LIVERPOL] NIE LICZY SIĘ MECZ liczy się myśl i realizacja , czy świadomość 3-ligowa jest nasza drogą na salony? . Nigdy STAWA NIE zwalniałem po przegranym meczu, ani nie budowałem mu pomników.CRACOVIA jest dla mnie jedna , i bardziej tutaj cenie ludzi którzy przez ostatnie kilka- dziesiąt lat utrzmali ten klub na powierzchni niz jednego trenera sukcesu.Zubereg czytam Cie i podziwiam za wytrwałośc - to mimo wszystko sztuka- być sobą.
kpina... Wy stawiacie sprawe tak: To WS kupił wszytskich, dał kase tu tam, pokierował tym tamtym, zrobił wszystko sam marketing finanse..... O NIE! on TYLKO TRENUJE I POMAGA JAK MOZE ZAWODNIKOM!!!!! W reszte się nie miesza!!! więc nie #$%^&* głupot, że ludzie odbierają go jako ZBAWCE CRACOVII!!! odbierają go jako osobę, która w fachu trenerskim prezentuje się świetnie i wątek ten jest zrobiony po to by stanąc po jego stronie, w razie głosów obrażających i poniżających go !!!!!!! Nie mylcie chłopaki pojęć! Kiedy zrobił źle [ amica wronki ], dostał za swoje od społeczeństwa Pasów, ale kiedy robi dobrze, nadal wypominacie mu błędy! sorry ale ja nie wiem o co Wam chodzi. Pozdrawiam
WOJTEK STAWOWY- ZAUFANIE KTÓRE PROCENTUJE
nie trudno to zrozumieć!
.
Prawda jest taka że 3 osoby stoją za naszymi sukcesami:
1. Misior
2. Filipiak
3. Stawowy
a 1 z nich już nie ma w Cracovii...
RedMan napisał:
"Zubereg czytam Cie i podziwiam za wytrwałośc - to mimo wszystko sztuka- być sobą."
Tak to wielka sztuka napie..ć na trenera nawet po trzech zwycięstwach z rzędu, gdy drużyna w czubie tabeli!
"Ręce i nogi się uginają..."
Stary Kibolu CIEBIE tez z przyjemnością czytałem tylko że było to 3 lata temu,a od tego czasu wiele się zmieniło.Dlatego nie staram się Ciebie krytykować gdyż wiem że chodzi nam o to samo.Chociaż piszę rzadko postaraj się dokładnie czytac moje wpisy,bo robienie fermentu to nie moja specjalnośc.CRACOVIA to dla mnie WIZJA PRZYSZŁOŚCI,dlatego może tak ciężko przyswajam [swoiste klimaty] i jeżeli współcześni swietnie opłacani ''pracownicy '' poświęcą dla tego klubu tyle ile ikony PASÓW wtedy sam będe ich wymienial jednym tchem joko tworcow CRACOVII.
ReD MaN - moja krytyka dotyczy głównie Zuberga!Prywatnie bardzo Go cenię bo to PASIAK z krwi i kości, ale denerwujące jest Jego lekceważące tytułowanie Pana Wojciecha Stawowego. Myślę, że Pan Stawowy zasłużył na (także Zuberga) szacunek!
RedMan-zgadzam się z Tobą, że chodzi nam o to samo.
Liczy się TYLKO CRACOVIA!!!
Innymi słowy trzeba zważyć plusy i minusy
i dbać aby plusy nie przesłoniły nam minusów :-)
Tak jak w wątku nawołującym do odejcia trenera Stawowego napisze...
Jesli zwalniac trenera to po rundzie albo po sezonie.
Niech sie chlop wpierw wykarze i ocena powinna nastepowac po okresie rozliczeniowym.
Jesli wciaz bedzie potrafil zmotywowac zawodnikow do gry na 100%
Jesli przy tym bedzie osiagal wyniki na miare oczekiwan
(oczekiwan nawet bardziej Zarzadu niz kibicow, bo zwolni go raczej zarzad
a ze zdaniem kibicow ten moze ale nie musi sie liczyc)
No wiec Jesli i Jesli,
to wtedy nie bedzie powodu zwalniac trenera.
Nie bedzie powodow ale czy to znaczy ze trener nie bedzie zwolniony?
Wszystko co bedzie dobre dla Cracovii bedzie DOBRE.
Złe jest obrazanie i wyrzucanie, t
Taka jest moja koncepcja tak ja to widze...
A najlepszym trenerem ligowym Pan Wojtek bedzie najwyzej na koniec sezonu,
jak osiagnie jakis wymierny sukcres.
albo Mistrza, albo podium, albo Puchar
Ligowy... szkoda, że nie pucharowy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)