Wyobraz sobie, ze... mówilem:(
-
-
Sparing z Orłem i Brazylijczycy
Byłem na sparingu brazylijczycy cieniutcy....Ale z drugiej strony szczota, Moskała czy Rzucidło też niczym się nie wyróżniali w rezerwach a jakoś są w kadrze pierwszej drużyny....
Ile jeszcze piłkarskiego złomu z zagranicy wciskanego przez lipnych menedżerów będziemy testować, żeby w końcu zarzucić ten kretyński proceder i skupić się na skautingu z prawdziwego zdarzenia na terenie Polski? Jestem pewien, że niejeden Błaszczykowski biega gdzieś po A-klasowych boiskach...
klub powinien ogłoscic komunikat do menagerów że nie zycza sobie wpychania im piłkarskich odpadów i w przypadku wpychania piłkarzy tej klasy klub nie bedzie prowadził zadnych rozmów z takimi menagami !!
Ale widzicie, Filipiak jest uparty i stawia zawsze na swoim!
!
dev popieram!
to dramat że wpychają nam gości cieniutkich jak barszcz!
To jest Cracovia panowie managerowie nie jakis podrzędny klubik!
Chcemy prawdziwych wzmocnień
Wiem z dobrego źródła że dużo dobrych graczy biega po boiskach jednego z naszych wschodnich sąsiadów...
PASY KSC!
To moze ktorys z nich sie do Orła nada! Potrzeba w Piaskach dobrego obronce!:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)