O której godzinie i gdzie dzisiaj sparing z Orłem Piaski Wielkie, na którym Testowani będą dwaj Brazylijczycy?
-
-
Sparing z Orłem i Brazylijczycy
W jednej z gazet podają, że na Kaluży. Pytanie zatem: Czy z widzami czy bez??
Znów nic nie wiadomo na ten temat...
Szczerze wątpie ze sparing drużyny rezerw odbędzie sie na naszej pięknej murawie na Kałuży,skoro nawet I druzyna nie trenuje tam za często w obawie o jej zniszczenie...
szczerze wątpie ze sparing odbedzie sie gdzie indziej z racji wczesniej zapadających ciemnosci...
No racja zupełenie o tym zapomniałem ale jakos dalej nie moge przyzwyczaić sie do tego że to już nie lato:/
Gazeta Wyborcza, wywiad ze Stawowym "(...)Dziś na stadionie przy ulicy Kałuży Brazylijczyk wystąpi w drużynie rezerw przeciwko Orłowi Piaski Wielkie(...)"
Stoi jak byk napisane :) ale nigdy nic nie wiadomo. Po co stresować panów piłkarzy obecnością kibiców :] Może przy pustym stadionie wykażą przydatność, dopasowanie mentalne i pełne przygotowanie taktyczne...
Ja jednak wolałbym wiedzieć już teraz czy można wejść czy nie.
Moj Orzelek kochany! Mam nadzieje ze mozna wejsc i porobic fotki! Wiecie cos na ten temat czy bedzie mozna wejsc?
z wiadomości na interii
"Pierwszym poważnym testem Brazylijczyków będzie dzisiejszy sparing (początek 17:30) zespołu rezerw z Orłem Piaski Wielkie. "Wstępnie przekonamy się, na co ich stać" - wyjaśnił Wojciech Stawowy."
Wlasnie sie dowiedzialem w klubie ze nic nie wiedza o sparingu!:)
Pani z sekretariatu nie byla w stanie odpowiedziec czy kibice moga wejsc na ten mecz i po konsultacji z rzecznikiem poinformowala mnie ze trzeba czekac na pania Maczugowska bo ona bedzie wiedziala ale teraz jej nie ma ! Jaja panowie!!!!!!!! :)
jakby ktos wiedziesz czy kibice moga wejsc na stadion to niech ktos da znac
!
Miejmy nadzieję że sprawdzą się chłopaki i bedzie z nich pożytek
o ile da się im szansę...
Czy te forum zammiera?
Wpisy są tak rzadkie jak obrona katowic w ubiegłym sezonie:(
co się dzieje???
PASY KSC!
SPARING JEST ZAMKNIETY DLA PUBLICZNOSCI!!!!!! TO PEWNE!!!!!! Stawowy nie chce swiadkow! ha ha ha!!!!! :)
Moim zdaniem skandal!!!!!! A tak sie cieszylem ze zobacze Orzelka w swietle jupiterow na podgrzewanej murawie hahahahaha!!!!!!!!!!
MisioPas Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> po konsultacji z rzecznikiem
Z kim ???
Istnienie rzecznika jest zatem udowodnione?
O a jednak ich wpuścili grupa naszych nieliczna okolo 30 40 luda . prawdopodobnie Wysocki wyrazil zgode Tabisz powiedzial ze on niemoze ale gosciu za nim tak i podjechal ktos nie Filipiak i powiedzial zeby wpuscic. no a teraz zla wiadomosci od mniejwiecej 3 min przegrywamy z 0:1!
Juz jest 2:2 druga bramke dla nas strzelil testowany brazyliano ! ale podobno farfocel odbity od bramkarza. a pozniej zmarnowal setke, uderzajac prosto w bramkarza.
no i 3:2 dla nas.
ostateczny wynik 6:3 dla Pasow!
a ja moge powiedziec tak: Nasi przegrali 3:6 ale to nic bo nasi wygrali 6:3 !!!!! Buhahahahahah! Wolalbym remis! Ale 11 listopada musi juz wygrac Orzełek! :)
Bramki dla Orła niezawodny Łabuś i sprytny Kozień a trzecia to juz nie wiem kto!
Zacytuje komentarz z forum Orła:
"1 połowa była w miar.Orzeł prowadził gre miał nawet przewage ale niestety nic z tego nie wynikało.Po kazdej grozniejszej akcji Cracovii padała bramka.W 2 połowie tempo troche siadło.Wiekszosc akcji rozgrywała sie w srodku pola.Cracovia wykorzystała wszystkie grozne akcje i strzelił az 6 bramek.Brazylijczyk ktory był testowany przez Cracovie nie pokazał za wiele.Na 1 lige to napewno za mało.
Strzelił nam chyba 2 bramki z tego jedna z zerowego kata prawie."
HEJ HEJ CRACOVIA!!!! Pozdro dla wszystkich Pasiastych Orłów!!!!:)
3-2 6-3 ...a ja mówie 7-3;)
Piłka nożna. Cracovia testuje kandydatów do gry
pj 19-10-2005 , ostatnia aktualizacja 19-10-2005 20:52
Po śroodowym sparingu rezerw z Orłem Piaski Wielkie trener Wojciech Stawowy miał zdecydować o losie testowanych Brazylijczyków. Ci pokazali, że ciężko musieliby pracować na miejsce, ale w... rezerwowej drużynie "Pasów".
Pierwszy testowany to Juliano Ortolan, rosły obrońca (190 cm), który na boisku czuł się jak ryba w... piasku. - Strasznie słaby. Jak taki stoper miałby grać w pierwszej lidze? - nie mógł się nadziwić po kwadransie meczu trener Stawowy. - Ten zawodnik to jakieś żarty - dodał inny obserwator i tak kariera Ortolana w Cracovii dobiegła końca.
Drugi to Marcio Francisco da Silva - napastnik. Uwagę zwrócił długim nazwiskiem i wzrostem (196 cm). - Prędzej to ja wezmę kogoś z Orła - żartował Stawowy. Da Silva był wolniejszy od czwartoligowców, nie potrafił się zastawić, potykał się o własne nogi. Zdobył dwie bramki, ale przy pierwszej Stawowy tylko się uśmiechnął (bramkarz zostawił dwa metry wolnego miejsca przy krótkim słupku), a w drugiej sytuacji wykorzystał fatalny błąd obrońców i tylko wielki zbieg okoliczności mógłby sprawić, że nie zdobyłby bramki. - Jak mnie ktoś będzie pytał, to ja obu piłkarzy w naszej drużynie nie widzę - nie krył szkoleniowiec Cracovii.
- Obrońca jedzie do domu, a napastnikowi będziemy się jeszcze przyglądać - zdradził w przerwie meczu wiceprezes Cracovii Jakub Tabisz.
W tej sytuacji Stawowy dał da Silvie tydzień czasu na wykazanie się. Jeżeli nie przejdzie jakiejś piorunującej metamorfozy, to będzie gorszy od napastników rezerw.Wojciech Okińczyc i Rafał Waksmundzki zdobyli razem pięć bramek, a walecznością i ciekawymi akcjami siali sporo zamieszania. Szczególnie mogły podobać się gole Waksmundzkiego (potężna bomba w okienko i piękny strzał "szczupakiem").
A drużyna Orła fotografowała się przy włączonych jupiterach, bo "coś takiego może nam się już nie przytrafić".
Cracovia II - Orzeł Piaski Wielki 7:3 (3:2)
Bramki
Orzeł: Salamon (9.), Łabuś (19.), Kozień (89.).
Cracovia: Okińczyc (15., 40.), da Silva (22., 56.), Waksmundzki (66., 81., 90.).
Trwaja poszukiwania geniusza za darmo:) a tymczasem, jak sie nie uwiniemy, to nawet Pitrego Legia nam sprzatnie.
Geniuszy za darmo nie ma, nie tylko w pilce. Jak nie chcemy za duzo wydac w stosunku do jakosci gracza, to powinnismy szukac w Rumunii i na Slowacji; oni jeszcze nie maja przewrócone w glowie. Ale powtarzam, za darmo to teraz sobie mozna wejsc na zalew w Kryspinowie.
powiedz to Filipiakowi
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)