WYJAZD DO SZCZECINA wszyscy chetni MUSZA sie zapisac w klubie wyjazd mamy o 9 rano zbiorka 8 na dworcu glownym do szczecina mamy 1 przesiadke W WARSZAWIE :-))))))) NIE BEDZIE NUDNO powrot bezposrednio do krakowa zaraz po meczu o 23 z minutami koszt wyjazdu calego to 140 zl WSZYSCY ZAITERESOWANI NA WIELICKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
WYJAZD DO SZCZECINA !!!!!!!!
a nielepiej jechac tanszym pośpiechem o 7 i to do POZNANIA niż do Warszawy drogim Expresem?
140zł łohoho drogi wyjazd ! Ja niestety nie moge jechac:( ale mam nadzieje że zdacie cała relacje z podróży no i oczywscie meczu , Pzdr
szlag mnie trafi z tym szczecinem :/....co wyjazd to kasy niema :(
bawcie się dobrze.
Ja bede na bank - od czwartku w krainie paprykarza;-) Do booooju CRACOVIA!
no tanio to to nie jest :/
ale szybko i wygodnie a nie na plasktikowych krzeslach 24 godz
ZAPISYWAC SIE ZAPISYWAC
Ty majtku pokładowy ze szczecina. Byłem i widziałem jak kibicujecie i jakoś mnie z nóg nie powaliło to. Na taka ilość ludzi co przychodzi na mecze u was to naprawde słabo wam to idzie.
Co to takiego "Groda Gryfa"?:-)
Bosmanie, rozróżniaj kibiców i zarząd klubu. Poza tym stadiony w Krakowie to obecnie place budowy, naprawdę nie ma warunków.
Rabarbar_1 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ty majtku pokładowy ze szczecina. Byłem i
> widziałem jak kibicujecie i jakoś mnie z nóg nie
> powaliło to. Na taka ilość ludzi co przychodzi na
> mecze u was to naprawde słabo wam to idzie.
Majtki pokladowe to wasi kolesie z Gdynii.A jesli chodzi o doping t w tym momence grzeszysz chlopczyku.A jesli chodzi o wyjazdy to w tym sezonie Pogoni we Wronkach bylo tyle ile was przychodzi na stadion.W Krakowie jest tylko Wisla...
oni tez tak kiedys mysleli :)
Panu Bosmanowi gratulujemy krótkiej acz owocnej kariery na naszym forum
dobranoc ;)
jak mieliscie okazje przyjechac to jakos sie wam nie kwapilo z tego co pamietam ani w 2 ani w 1 nas nie zalaliscie swoja zaraza a propo przypomnij sobie ilu nas bylo "gryfcioto"
ZAPISYWAC SIE
Czyżby zawodziła krakowska pamieć??
Pasy - zamiast klocic sie z paprykarzami wszyscy na Wielicka i zapisywac sie! Jakbym mogl sam pojechalbym z Krakowa - taki wyjazd to bajka! Niefart tylko, ze od wieczorka dzisiejszego bede juz na miejscu;-( Ale na meczyk na bank uderzam!
A nielepiej jechać tym o 7:00 pospiesznym, nie wszystkich stac na wydatek 140zł !! i w dodatku bez przesiadki jest ten pociag
Odjazd - Kraków GŁ. 7:00
Przyjazd - Szczecin Dąbie 17;16
koszt w jedna strone :
kl. 2 - 56,30 zł
kl. 1- 84,45 zł
naszych podobno 20-30 weszli ok 60 minuty.
ale to wsztstko podobno!!!!
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> naszych podobno 20-30 weszli ok 60 minuty.
>
>
> ale to wsztstko podobno!!!!
23 + 7 Lech
Tylko 30- a mi sie wydawało, że dość często słyszałem Hej hej Cracovia.
Albo ja mam cos ze słuchem albo w 30 dali rade 14.000 śledzi
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)