niestety nie mogłem iść włączyłem kompa a tu 2:4 obserwuje on- line i KAREL HORNY SHOW :)
-
-
Karel Horny na PREZYDENTA !!!!
jestem za
popieram i zaluje ze nie moglem byc na meczu :(
HORNY NA PREZYDENTA !!!
pokazał klase .. aż miło patrzeć :P
Już nic...
Ten rodzaj humoru do mnie nie trafia żenua
Można odnieść wrażenie, że gośc im starszy tym lepszy.... W tej chwili jest to najlepszy obcokrajowiec w lidze polskiej. Gdyby był o wiele młodszy i w takiej formie to szybko by trafił do dobrego klubu zagranicznego....
Właśnie trafił do dobrego klubu zagranicznego !!!
AjKot Napisał:
-------------------------------------------------------
> Właśnie trafił do dobrego klubu zagranicznego !!!
Ano fakt:) Z jego perspektywy jest to klub zagraniczny:)
Karvin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ten rodzaj humoru do mnie nie trafia żenua
Hm, Horny to po naszemu po prostu Górny (poziom ;) )
Jak Karel do tego dobrego klubu zagraniczngo trafil to ten klub był na piątym miejscu w II lidze i właśnie przegrał z rezerwami Stoczniowca u siebie. W połowie grudnia minie akurat dwa lata. Ale się porobiło.
Czy to nie było 20 grudnia w ostatnim możliwym dniu?
troszkę wcześniej. W ostatnim dniu o godz. 23:55 zatwierdzony został, jako ostatni, Oktawiusz Marcińczak. Dokładnego dnia nie pamiętam. Karvin, jak to było?
20 grudnia 2003 po meczu Polska - Białoruś na EIHC w Krynicy - dokładna godzina zatwierdzenia to 23:58 coś wspaniałego :) nie zapomnę tej nocy ;)
Masz Karvin faktycznie racje. Zazwyczaj takiego "humoru" to nawet ja nie lubię....
już tego nie ma.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)