no bo Tusk jest liberalem !! a obecnie tylko Tusk atakuje i to non stop ! a skad wiecie ze nie do zrealizowania ? jasnowidze ? wlasnie jest ambitny i jest dobry a program Tuska jest nie w pi.. ni w oko , praktycznie nic nie oferuje , prawie zadnych zmian , W GORE SERCA NIECH ZWYCIEZA LECH :):D
-
-
Tusk vs Kaczyński (FORUMOWE PRAWYBORY)
15 mld złotych bedzie kosztowało wprowadzenie w życie planu Kaczyńskich. Tymczasem Ci kłamcy opowiadają, że deficyt budżetowy nie powinien się wiele zwiększyć, powinien pozostać w granicach 30 mld złotych... Każdy chyba dokonale wie, że w przypadku takich kosztów programu deficyt zwiększy się przynajmniej o 10 mld złotych, a to bardzo niebezpieczna sprawa. Zacznie się "rozdawactwo", co spowoduje kolejne problemy, a w końcu notoryczny brak pieniądza. Brakować będzie na wszystko. A do bankructwa droga stąd niedaleka. Podobnie byłoby (tzn. jeszcze gorzej), gdyby rządziła nami samoobrona..
taki maly argument -> [url]http://free.of.pl/a/agkamil/tusk.htm[/url]
pozdro :)
KACZYŃSKI !
16 głosów na Tuska (59,2 %)
11 na Kaczora (40,8%)
Gratulacje Panie Prezydencie Tusk.
Mam nadzieję że w realu będzie tak samo.
Marna frekwencja :P
Nie chcąc łamać ciszy wyborczej, stwierdzma, ze po ostatniej debacie w TVP zmieniam mój głos i dzisiaj Kaczynski zyska moje poparcie.
A wiec
15 Tusk
12 Kaczynski
ALe frekwencja dalej marna ;)
A teraz "Prezydent" nie jako funkcja polityczna, ale jako nazwisko. Cytuję autentyczną niegdysiejszą wypowiedź Lecha Wałęsy:
"Jestem samorządny, niezależny i nazywam się Prezydent".
Kaczor
TYLKO TUSK !!!
Tusk wygrał bitwe,do wygrania pozostała wojna.......Trzymamy kciuki!!!!
Kto żyw i za Pasami w drugiej turze niech głosuje na Kaczora. Inny wybór jest wbrew temu, co było kultywowane w tym klubie. To historia naszego dochodzenia do niepodległości, podtrzymywanie tradycji AK-owskiej.
Głos na Tuska to oddany głos na zomowską Wisłę - badź co bądź to przecież kibc Lechii. Mam nadzieję, że wszystkim zależy na dalszym utzrymywaniu dobrych stosunków z Arką ;)?
AlKazir - przestań pieprzyć. Przy wyborze prezydenta nie interesują mnie klubowe sympatie!
Śmieszne jest to w twojej wypowiedzi, że głos oddany na Tuska będzie głosem oddanym na wisłę. Hehehe, ciekawe w jaki sposób. Może od razu powiedzmy, że głos oddany na Kaczyńskiego jest głosem oddanym na Legię?
Co było kultywowane w naszym klubie? Tolerancja i równość obywatelska. A nie wrogość do wszystkiego naokoło. Głos na Kaczyńskiego to głos przeciw wolności, głos za jarzmem narzuconym na każdego Polaka. Nijak się to ma do tego, o co walczyli AK-owcy, a później Solidarność. Oni walczyli o Polskę demokratyczna, o Polskę w Unii Europejskiej. To było najważniejsze również dla naszego Wielkiego Rodaka. Przypomnijcie sobie. Prezydent nie może wymachiwać szabelką! Polski prezydent musi być stanowczy i zdecydowany, ale równocześnie musi dbać o dobre stosunki z całą Europą (nie tylko Włochami i Wlk.Brytanią), także z Rosją (ale nie priorytetowo) i oczywiście Stanami Zjednoczonymi. Posłuchajcie Lecha Wałęsy, Jurka Dudka, Zbigniewa Religi, Krzysztofa Hołowczyca czy Marka Kamińskiego. Zagłosujcie na Tuska! Stwórzmy prawdziwą, niepodległą, wolną i solidarną Polskę!!!
pasiak_ksc....rozumiem z Twojej wypowiedzi, ze chyba należysz do sztabu wyborczego Tuska..
O ile Twe słowa" Zagłosujcie na Tuska! Stwórzmy prawdziwą, niepodlegia, wolną i solidarną Polskę!!!" są dla mnie zrozumiałe to słowa"Głos na Kaczyńskiego to głos przeciw wolności, głos za jarzmem narzuconym na każdego Polaka" są dużą przesadą.
Dzisiaj Tusk wygrał....zobaczymy za dwa tygodnie, czy też...
Miałem nie głosować w II turze( JKM odpadł:( ) ale po ostatnich debatach w TV chyba pójdę zagłosować na Kaczyńskiego.
obawiam sie,ze moj faworyt Donald bedzie mial problem w 2 turze,bo fankom leppera i kaliny i innych swietniakow blizej do kaczora.
szykuja sie niemale emocje.
a tak wogole to fajnie,ze trzeba wybierac pomiedzy 2 goscmi walczacymi z komuna.
AlKazir-pieknie nawijasz,hehehe.Z wiekiem moze ci przejdzie.
Denzi takie poglądy z wiekiem się radykalizują :)
popieramy Tuska !!!
Tusk. Z dwojga zlego wole Tuska i jego podatek liniowy, ktory i tak nie przejdzie przez Sejm. A z drugiej strony gdy Kaczynski nie bedzie prezydentem to moze jego lepszego brata (nie skazonego tak socjalizmem) parta przepchnie na premiera.
No tak narodowy socjalista, zakomleksowany karzel z pomocą Leppera i ojca Rydzyka na pewno wygra wybory w II turze, i Polska będzie jeszcze biedziejsza niż jest, brawo wiesniakom, i podatki trzeba podwojic, niech wszyscy maja takie same gówno. Heil Kaczorzy!
A ja sądzę ze cały elektorat lewicy - ok 10% poparcia dla Borowskiego zagłosuje na Tuska wybierając mniejsze zło - zagłosują przeciwko Kaczyńskiemu.
Ja głosowałem na Tuska, Pani Dementorowa na Henrykę Bochniarz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)