Oboje mi nie pasują , jeszcze nie wiem kogo wybiorę (Kaczor ma troche lewackie poglądy gospodarcze a Tusk to wogóle nie ma programu).
-
-
Tusk vs Kaczyński (FORUMOWE PRAWYBORY)
Kuźwa, Romper, jak to Tusk nie ma programu ??!!
Kaczynski
TUSK...
pasiak_ksc Tusk tylko mówi o ogólnych sprawach , chcę usłyszeć od niego np. czy zamierza zlikwidować KRUS, sprywatyzować ZUS, wywalić na zbity pysk duża część urzędników, którzy nie dość ze przewaznie się nudzą w pracy to utrudniają ludziom życie , czy zamierza odebrać część rent , które zostały załatwione przez łapówki i lewe swiadectwa zdrowia ??
Jezeli kiedyś o tym wspominał to proszę o linka.
Jestem świerzo po emisji "nocnej zmiany" (czasem warto mieć TV TRWAM !!!) i na dziś zdecydowanie Kaczyński. (w pierwszej JKM - to jasne)
Hahaha, AQQ, rozbraja mnie to... Ty jesteś "radiomaryjny"??!!
pasiak_ksc najpierw oglądnij nocną zmianę a pózniej zabieraj głos.
Doczekam się tego programu Tuska??
NIe rozśmieszajcie mnie z tym tu(s)kiem. Nie znacie chłopcy układów.Widzieliście jego zachowanie w debacie z kaczorem.Inteligentna osoba nigdy nie da się tak łatwo ponosić emocjom i w tak łatwy sposób stawać się aroganckim. Po za tym naprawdę uczciwa osoba nigdy ci nie powie że była biedna, a tamten nie, że ona cierpiała bardziej niż tamten itd...itd...Taka osoba będzie mówić o przyszłości. Paradoksalnie to Tusk skłania się bardziej do ataków niż do przedstawiania konkretnych rozwiązań. Bynajmniej nie jestem fanem Kaczora. Będzie znów nepotyzm, afery, korupcja itd.Jedyna rzecz jakiej można być pewnym bezwzględu na wynik!
Chyba jednak wolę Kaczyńskiego (Tusk coraz bardziej traci w moich oczach)
Oglądnąłem nocną zmianę. Ciekawe i ładnie zmontowane. Szkoda tylko, że tak naprawdę nie wiem w kogo to ma niby uderzyć... Rząd Olszewskiego został obalony w słusznej sprawie, jako rząd nieudaczników, niezdolnych doprowadzić do niczego konkretnego. Zresztą Kaczyński popierał ten rząd jak wiesz Romper tylko przez niecałe pół roku, a potem też odwrócił się plecami. Nie wiem o co ta afera. Do "tłumoków" z rodziny radia rydzyka, czyli imperium magnata może to trafić. Przecież to dla nich głównie jest rozprowadzany przez media ojca imperatora ten filmik, więc naprawdę nie wiem o czym tu gadać i dla kogo jest tworzona ta niby-afera?
Miałbyć Tusk ale po obejrzeniu debaty w moich oczach lepiej wypadł KACZYŃSKI
Dyskutujemy o historii, a nie o wyborach. Nie łamiemy więc ciszy.
pasiak_ksc:
[i]Oglądnąłem nocną zmianę. Ciekawe i ładnie zmontowane. Szkoda tylko, że tak naprawdę nie wiem w kogo to ma niby uderzyć... Rząd Olszewskiego został obalony w słusznej sprawie, jako rząd nieudaczników, niezdolnych doprowadzić do niczego konkretnego.[/i]
Powtarzasz tylko propagandowe zaklęcie. Rząd Olszewskiego został odwołany na wniosek Wałęsy z powodu realizacji uchwały sejmowej o zbadaniu i udostępnieniu materiałów bezpieki o agenturze w organach państwa podjętej na wniosek posła Janusza Korwina Mikke.
[i]Zresztą Kaczyński popierał ten rząd jak wiesz Romper tylko przez niecałe pół roku, a potem też odwrócił się plecami.[/i]
Nieprawda. Rząd Olszewskiego działał w sumie 5 miesięcy i kilka dni, a Jarosław Kaczyński w czasie burzliwej nocnej debaty z 3/4 czerwca 1992 r. przed jego odwołaniem wygłosił przemówienie w jego obronie. Czym innym jest popieranie lub nie konkretnych posunięć rządowych, a czym innym uczestnictwo w zmowie zmierzającej do natychmiastowego odwołania rządu z powodu tego, że jak zaistnieje taka potrzeba to w ciągu kilku godzin przykleja mu się łatkę "rządu nieudaczników".
Tusk! A Kaczyński niech się troche ekonomi po uczy wraz ze swoimi ziomkami z pisu.
Bez Zawachania KACZYŃSKI jedyna osoba w Polsce która może tu porządek zrobić!
KACZYNSKI i to bez zadnego problemu czy wachania ! Tusk nie ma nic do zaoferowania , tylko atakuje Kaczora ! a Kacznyski ma jakies plany chociaz ,ambitne , trudne ale ma , a Tusk nawet tego nie ma .. !
A co ma Kaczyński do zaoferowania???Program wyborczy którego (całe szczęście) nie będzie się dało zrealizować.A oszołomów to już Polsce wystarczy.Niech wygra Tusk....Bo jak Kaczory zgarną pełna pulę to czuję że będze AWS bis :/
Tak, a Kaczyński to nie atakował Tuska?! W ostatnich dniach kampanii jedynie spuścił z tonu. Przez miesiąc ział jadem wraz ze swoimi współpracownikami, którzy przesiadywali w radiu maryja i tv trwam! Co wy tego nie pamiętacie? Co najmniej połowę swojej całej kampanii spędził na zajadłym opowiadaniu o tym, jaki to Tusk zły, jaki to liberał, itd. Gdy tylko widział przed sobą kamerę to zaraz zamiast mówić o swoim programie, opowiadał o programie Platformy... To chyba o czymś świadczy?
Dodam do tego co napisał PASIAK_KSC że to PISowcy pierwsi zaatakowali PO(Słynna reklama z upadającymi maskotkami :) )
Zagłosowałbym na Tuska, gdybym se wcześniej załatwił możliwość zagłosowania w Gliwicach. Niestety zameldowany jestem w Wodzisławiu, a w niedzielę mam zajęcia z demografii społecznej z jakimiś światecznymi studentami.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)