Dementor damy po 10zl stjuardesie ona podzieli sie z pilotem i przymkna oko na PASiastych PASazerow!a jak nas bedzie z 20 to nam awionetke na okeciu podstawia i wyladujemy na murawie lks-u!
-
-
Wyjazd do Łodzi na ŁKS - ...
Hefajstos, wszystko spoko, tylko nie pisz Żydzew do Pasiaków.
Brawo Tuptuś, ale on w Łodzi tak właśnie mają i obawiam się, że żadne perswazje tego nie zmienią. Niestety.
czy mecz bedzie przy jupiterkach?
[img]http://baza9.w.interia.pl/pasy.JPG[/img]
ja jade samochodzikiem i juz sie nie moge doczekac tego meczu. Mam nadzieje ze do Szczecina pojedzie nas ok600 osob a do Lodzi z tysiac bylo by super:)))))
Dementor - ta szansa nazywa się "jednodniowy urlop" :)))
> czy mecz bedzie przy jupiterkach?
o 18 w listopadzie? nie! przy słońcu :D
Kraków Główny Łódź Kaliska 07.11.03 13:00-17:52
ŁKS-iacy powiedzcie czy w te 23 minuty zdąży się na stadion?
> Kraków Główny Łódź Kaliska 07.11.03 13:00-17:52
> ŁKS-iacy powiedzcie czy w te 23 minuty zdąży się na stadion?
ile Ci moze zajac przejscie z jednej strony ulicy na druga ???
Dzieki za info.
"ile Ci moze zajac przejscie z jednej strony ulicy na druga ???"
hmm w przypadku Icka to dość problematyczne pytanie bo w końcu jak gdzieś w okolicy jest supermarket to "gwałcić, promować...";-)))
Dementor – dzień meczu jest dniem świętym i wolnym od pracy
Paasy! Pasy wszędzie! Zwariowało moje serce!
Karvin - tak powszechnie znany ze mnie gwałciciel i promocjant;-))))) aczkolwiek w zawodzie kibica zdecydowanie preferuję gwałcenie;-) [Mleczko - przerobiony]
No wiesz ale z braku laku supermarket musi wystarczyć;-))) BTW wybieram się do Łodzi:-)))
Jedzie do Łodzi - sam sobie szkodzi [Przeróbka z dawnego prawdziwego Tempa]
Stadion jest pod samym dworcem Łódź Kaliska, tak jak powiedział Admin. Supermarketów w (bliskim) otoczeniu nie ma co najwyżej jakiś kiosk ;)
Na ten meczyk szykujemy extra oprawkę... mamy nadzieję że też pokażecie co potraficie
Pozdrawiamy i zapraszamy do Łodzi.
Jaki mieliscie rekord osobowy na wyjedzie? Moze uda wam sie go pobic na ŁKSie . Mobilizujcie swoich .To gdzie was było najwiecej?
Spokojnie Panowie do Łodzi powinno przyjechać nas ok 800 os . może 900 . Spodziewamy się Lecha ... Więc może nas być ok 1000 osób !!!!!!!!! Świstak i Łysy załatwią doping , Jopek Oprawe a ja postaram się załatwić Serpentyny żebyście nie zapomnieli naszego przyjazdu do ŁODZI NA ŁKS
Złożyłem dziś wniosek o urlop i... odrzucony :-( może jest jeszcze jakaś alternatywa????????????????????????????
oj tak, przysluguja Ci chyba dwa albo cztery dni "kacowego".
Nie przychodzic do pracy i informujesz pracodawce, ze nie przychodzisz w danym dniu.
I tyle - wszystko zgodnie z litera prawa.
Wiecej szczegolow w kodeksie pracy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)