Dokładnie knur. To był jedyny dobry występ Szczoczarza na Kałuży. W tej chwili nawet w rezerwie odstaje od innych. Dla mnie wpuszczanie go na boisko to osłabianie zespołu...
-
-
Łukasz Szczoczarz
a ja wciąż licze że Szczota nie powiedział jeszcze ostatniego słowa....
Dac mu sanse w rezerwach!!!
barney76 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ale na treningu noworocznym strzelił jako
> pierwszy...
Przypadek.
Łukasz!
Zaciśnij zęby i pokaż im wszystkim !!!
Ponury Napisał(a):
> Łukasz!
>
> Zaciśnij zęby i pokaż im wszystkim !!!
Ponury... ale tu prawie nikt nie dołuje "Szczoty" nie obraża etc...
Po prostu obiektywnie stwierdzono, że Łukasz kolejną szanse zmarnował
i to zmarnował w kiepskim stylu:(
Jest już w Cracovii ponad 2-a lata i mało który zawodnik miał tak długo
w praktyce nieograniczony kredyt zaufania...taką sympatie trybun "na kredyt".
Nikt tu do niego nic nie ma ale pora by "cos pokazał".
Dla mnie Szczoczarz to nieporozumienie od samego poczatkum Moze w Stali coś pogrywał ale nie chce być złosliwy, nie pamietam ani jednego udanego występu Szczoczarza w Pasach. Dla mnie po meczu z Arka to sabotażysta
Dzisiejszy wywiad w G.K. z Łukaszem potwierdza nasze przypuszczenia o pewnej blokadzie psychicznej młodego zawodnika a jednocześnie Stawowy potwierdza jego wysokie umiejętności.Apel do Łukasza-jest dołek,gorzej nie będzie więc śmiało do przodu bo może być tylko lepiej!!!
ale napisali równiez, że jego atutem jest szybkość. pytanie - kiedy ostatnio widzieli Łukasza w akcji? napadziora nam trzeba sprowadzić, a Łukasza - wypożyczyć.
Wypożyczyć Szczotę? A kto go zechce? Walorem szybkość? Dobry żart. Czy trema może blokować szbkość? Nie sądzę. Dlaczego nikt nie przebąkuje o nadwadze? Ktoś tu zaciera realną rzeczywistość ... Komu na tym zależy? Dlaczego? Zresztą, przyjdzie Wleciałowski i wyprostuje wszystkie zawijasy!
I jeszcze jedno! Szczota, jeśli jesteś taki nadwrażliwy - pisz wiersze.
Monday z umiejetnoscia wazenia ludzi na odleglosc mozesz zrobic kariere.
Ale proponuje lepiej zebys wazyl slowa...
raf_jedynka Napisał(a):
> Monday z umiejetnoscia wazenia ludzi na odleglosc
> mozesz zrobic kariere.
> Ale proponuje lepiej zebys wazyl slowa
Nauczycielu i moralisto! Czy wyważyłeś i zważyłeś wszystkie swoje bluzgi wypowiedziane na tym forum?
Zawsze mozesz na mnie liczyc
jesli chodzi o obrone Cracovii
i nie wazne jaki bedzie dzien tygodnia
To takie proste uderz w Cracovie (takze w ludzi Cracovii)
a raf_jedynka sie odezwie
a ty ile wazysz przyjacielu?
A co do meritum
Lukasz Szczoczarz tak jak kazdy zawodnik w pasiastej koszulce
zasluguje na szacunek i slowa wsparcia
raf_jedynka Napisał(a):
> Zawsze mozesz na mnie liczyc
> jesli chodzi o obrone Cracovii
> i nie wazne jaki bedzie dzien tygodnia
>
> To takie proste uderz w Cracovie (takze w ludzi
> Cracovii)
> a raf_jedynka sie odezwie
>
> a ty ile wazysz przyjacielu?
>
> A co do meritum
> Lukasz Szczoczarz tak jak kazdy zawodnik w
> pasiastej koszulce
> zasluguje na szacunek i slowa wsparcia
Prawdziwa cnota krytyk się nie boi.
Wsparcia potrzebują starcy, niepełnosprawni i słabi. Ludzie zdrowi, młodzi i pełnosprawni powinni poradzić sobie bez Twoich podpórek.
Ale, ale! Czy Ty nieboraku przypadkie nie popadłeś w jakiś dziwny stan megalomanii polegający na złudzeniu, że dźwigasz na swych wątłych ramionach nie tylko losy Cracovii, ale i świata i ludzkości? Serdecznie współczuję.
Przepraszam za opóźnienie w korespondencji z powodu pilnego wyjazdu.
w każdym razie Łukasz raczej ma ostatnią szanse przepracować porządnie zimę ...
jak na wiosnę będzie lipa to pójdzie w siną dal...
trzymam kciuki...
7 dni później
dla mnie to darmozjad, moze nie miec talentu ale walczyc i zapierdalac kazdy powinien umiec, niech popatrzy na baranka albo bojara, oni graja raz lepiej raz gorzej ale walcza, a on zawsze unika gry, to zawodnik nr 1 ktorego powinnismy sie pozbyc!
10 dni później
"w 81 Szczoczarz będąc przed Skrzypcem nie wiedział co zrobić i bramkarz obronił..."
Jak długo jeszcze ten zawodnik będzie hańbił nasze barwy?
kiedys byłem wrecz entuzjastą pomysłu transferu Szczoty do naszego klubu a nastepnie byłem przekonany, ze trafila nam sie perła ...
... dzis coraz czesciej mnysle ze sie jednak pomyliłem, talent moze i chlopak ma ale chyba głowa nie ta.
Szczota obudz sie teraz albo za pół roku czy rok obudzisz sie w Zabierzowie albo w Wieliczce a tam chlopie dla takich "panienek" jak ty nie ma litosci, nie beda zwracac uwagi na twoja technike (?) tylko beda ciac jak popadnie
48 dni później
Pierwszym w kolejce do opuszczenia „Pasów" jest młody napastnik, reprezentant Polski U-21 Łukasz Szczoczarz, który we wtorek wystąpił w meczu sparingowyrn w barwach drugoligowego Slovana Bratysława.
- Łukasz grał 90 minut i zebrał dobre opinie. Slovan chce go zobaczyć jeszcze raz i stanie się to w sparingu z Cracovią, który odbędzie się podczas obozu w Turcji - wyjaśnił menedżer Cracovii Albin Mikulski.
źródło;PS
Powodzenia. Wróć jako pełnowartościowy napastnik.
Monday Napisał(a):
>>
>
>
> źródło;PS
> Powodzenia. Wróć jako pełnowartościowy napastnik.
O! bardzo dobrze napisane!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)