PrzemasGdańsk
-
Dobrze, że to napisałeś, mamy pełne spojrzenie na sprawę bramki i na tym proponuję poprzestać.
Mnie Twoje wyjaśnienie absolutnie wystarcza i teraz oczami wyobraźni potrafię sobie odtworzyć co się stało. Bo " Audiatur et altera pars ". Mało biegłym w łacinie tłumaczę : " Niech będą wysłuchane obie strony ".
Przy okazji muszę napisać, że kocham Gdańsk przede wszystkim dlatego, co stało się tam 25 lat temu. Chwała temu Miastu i Jego Mieszkańcom.
-
-
STOCZNIOWIEC GDANSK -CRACOVIA 2-3 po dogrywce Śliwa ,Horny ,Piotrowski
Szkoda że oni nas nie lubią. Było "Cracovia pasy biało-czerwone ku..sy" i "Wisła Kraków".
Bo to Lechia.
Bylo, potwierdzam. Ale to jest grupka nielicznych, ktorzy obojetnie z kim bysmy nie grali, i tak musze zrobic swoje. Nie uogolnialbym tego na wszystkich kibicow Stoczniowca.
Karvin - mnie bardziej niz sam wynik, cieszy gra. Rozmawialismy niedawno i wiesz jakie ja mam euforyczne podejscie do wychowankow:) I cieszy mnie bardzo, ze w meczu z mocna Cracovia bramki zdobyl 19-letni Rzeszutko i 21-letni Drzewiecki. Balem sie, ze skonczy sie jak w meczu z Tychami, a tu mecz byl bardzo wyrownany. W dogrywce Zachariasz zmarnowal sam na sam, a Jurasek nie dobil krazka nad lezacym Radziszewskim. Poszla kontra i super gola zdobyl Piotrowski.
A jeszcze wracajac do tej sytuacji z bramka, to gdyby byla analiza video to nie byloby zadnych watpliwosci. Na poczatku wrzesnia bylem w Niemczech i widzialem 3 mecze DEL. Tam nawet nie ma czerwonych lampek za bramkami. Sedzia sam decyduje czy jest bramka czy nie, a jak ma watpliwosci to korzysta z analizy video i po sprawie.
Bramka strzelona po objechaniu bramki i totalnym zmyleniu bramkarza to najwspanialsza rzecz w hokeju. Szkoda, że tego nie widziałem.
To nie do konca bylo tak. Najlepsze w tym wszystkim bylo to jak Michal ogral Smeje, pewnie zdazyliscie juz poznac ten jego trick, ktory wykorzystuje w sytuacji jeden na jeden. A jak nie poznaliscie to zapewne niedlugo poznacie:) Po ograniu naszego obrony wyjechal sam na sam, wyciagnal z bramki Odrobvnego i wrzucil krazek praktycznie do pustej bramki.
luka Napisał(a):
> > STRONA STOCZNIOWCA
> >"faworyzowanej Cracovii"?...to komu w końcu
> dziś uznano bramkę po przepychankach-bo jak w
> porzedniej rundzie w Sanoku nam uznano to larum
> było jak na komisji śledczej.
nie wiem gdzie kolega to larum widzial, to byly zwykle protesty jakie zawsze sie zdarzaja przy kontrowersyjnych golach, sedzia uznal ta bramke w podobny sposob jak wczoraj w Gdansku, najpierw jak gdyby nigdy nic pokazal, ze gola nie ma a dopiero po konsultacji z liniowym (ktory o dziwo w czasie strzalu Hornego znajdowal sie na lini niebieskiej!!! sedzia glowny byl dobrych kilka metrow blizej) uznal bramke, najwyrazniej ow sedzia jest az tak slepy, ze woli zaufac oczom kolegi stojacego kilka metrow dalej niz swoim, a tym arbitrem byl oczywiscie nie kto inny jak... ZARODKIEWICZ!!!
nie ośmieszajmy sie i nie piszmy na głownej stronie ze mamy komplet punktow za zwyciestwo po dogrywce
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)