No to panie Piotrze trzeba zmienić termin ślubu. Tak na wszelki wypadek proponuję termin po finale MŚ ;)
Mistrzotstwa zapowiadają się o wiele ciekawiej niż się zapowiadało.
Gratulacje i szczere życzenia powodzenia!
-
-
PIOTR GIZA JEDZIE NA MISTRZOSTWA!!!!
a jeszcze wczoraj mi się przypomniało jak rozmawiałem z Ziomkiem już po nominacjach ze 3 lata temu kiedy Gizmo strzelił kapitalną bramkę w 90 minucie z niemal zerowego kąta chorzowskiemu Ruchowi (pamietne 2-1 i narodziny WIELKIEJ CRACOVII) to juz wtedy powiedziełem o Gizie ze "ten gość ma zajebiste papiery na granie" i ze jeszcze Polska o nim usłyszy :)
ZYCZE MU ZEBY ZAISTNIAŁ NA TYM MUNDIALU, bo jest to gracz niezwykle pracowity i uzdolniony i co najwazniejsze (jak dla mnie) SKROMNY (choc moze czasem zanadto)
OBY NIEBIOSA NADAL NAD NIM CZUWAŁY :)
ps:czy ktos wie do kiedy Piotrek ma podpisany kontrakt z Cracovią (?)
Przez cała tą nieszczesną wiosnę, tak na prawdę cieszyłem się chyba tylko (aż?) dwa razy. Oba razy za sprawą Piotrka.
Pierwszy raz jak strzelił gola w derbach. Drugi raz wczoraj.
Gratulacje!!
żeby teraz tylko Piotrka nie zaczęła nachodzić Goździkowa z etopiryną albo nie zaczęła wydzwaniać Krystyna z gazowni bo to jak widać przynosi pecha :)
I już wiadomo, z który numerem Piotrek zagra na MŚ,będzie to 20, czyli jak Zbigniew Boniek w 82 roku.
Piotrek to gracz o bardzo dużym potencjale.Gdyby jeszcze psychicznie był mocniejszy to byłby teraz najlepszym Polskim pomocnikiem.Mam nadzieję ,że ta nominacja spowoduje ,że nabierze więcej pewności siebie i zacznie grać na miarę swoich umiejętności.Być może Janas ma pomysł jak wykrzesać w 100 % to co w Gizie drzemie ? .Miejmy taką nadzieję.Powodzenia Piotrek na Mistrzostwach !!!!
a skad wiesz że z 20??? raz jeszcze gratulacje z Kurdwanowa dla Piotrka!!!
Bramkarze:
1. Artur Boruc
12. Tomasz Kuszczak
22. Łukasz Fabiański
Obrońcy:
2. Mariusz Jop
3. Seweryn Gancarczyk
4. Marcin Baszczyński
6. Jacek Bąk
14. Michał Żewłakow
17. Dariusz Dudka
18. Mariusz Lewandowski
Pomocnicy:
5. Kamil Kosowski
7. Radosław Sobolewski
8. Jacek Krzynówek
10. Mirosław Szymkowiak
13. Sebastian Mila
15. Euzebiusz Smolarek
16. Arkadiusz Radomski
19. Damian Gorawski
20. Piotr Giza
Napastnicy:
9. Maciej Żurawski
11. Grzegorz Rasiak
21. Ireneusz Jeleń
23. Paweł Brożek.
Dudek - Kuś, Bosacki, Kłos, Rząsa - Bronowicki, Burchart, Scherfchen - Frankowski, Sosin, Saganowski
:):):):)):))
Tacy dwaj nie wyśmiewaj się bo los jest przewrotny lubi się mścić i za 4 lata jakiś ówczesny selekcjoner może Ciebie nie powołać do kadry na MŚ :P
Gratuluje Panie Piotrze!!! I to co jeszcze w poniedziałek rano wydawało się nie możliwe już wieczorem stało się faktem! Jeszcze raz gratuluję i życzę udanego występu! Tak jak z powołaniem na mistrzostwa tak może się spełni i z zagraniem na mistrzostwach!
Gratulacje Piotrek jesteśmy z Tobą
Czy Piotrek nie jest przypadkiem jedynym Krakusem w kadrze ??
Kibice Pasów z Zabrza Gratulują Piotrkowi.
Panowie a może być tak uczcić fakt powołania Piotrka i coś zaśpiewać na gali, jakiś transparent przygotować?
Może by tak na melodię "Lech, Areczka, Cracovia" zaśpiewać:
"Piotrek, Piotrek bramkę strzel
Piotrek, Piotrek bramkę strzel
na mundialu bramkę strzel!~
Hej!" itd.
Mam nadzieję, że Giza ...nie wystąpi na gali!!!!!!!!!!!!!
Przecież Piotrek nie zagra ani minuty! 3 mecze o wszystko i do domu. Janas go nie wystawi. No ale poczuje atmosferę Mistrzostw. To zawsze coś.
Tak, już wcześniej to zauważyłem. Piotrek jest jedynym rodowitym krakusem w kadrze...
za GW:
(...)
Niektórzy bardziej spodziewaliby się szóstki w totka niż powołania. Na przykład Piotr Giza. - To była ostatnia rzecz, w którą bym uwierzył, bo nic na to nie wskazywało. W spotkaniu z Wyspami Owczymi wszedłem na luzie i na dużej swobodzie - przypomina Giza. Raz niecelnie strzelił ("za bardzo się wychyliłem, a poza tym strzelałem z lewej nogi"), popisał się ładnym przechwytem piłki. To był czwarty występ pomocnika "Pasów" w reprezentacji Polski. Zadebiutował w kwietniu 2005 roku w Chicago w meczu z Meksykiem (1:1), gdy zagrał sześć minut, zmieniając strzelca bramki Pawła Brożka. Później był występ od pierwszej do 82. minuty w Ostrowcu Świętokrzyskim przeciwko Estonii (3:1), 28 minut z Arabią Saudyjską (2:1) w Rijadzie i wspomniane 27 minut we Wronkach z Wyspami Owczymi (4:0). Niewiele. Transmisji, podczas której Janas podał skład, Giza nie oglądał. Uznał, że nie ma potrzeby. Kiedy z radosną informacją zadzwonił kolega Piotr Bania, "Gizmo" myślał, że to żart. Będzie miał niemały problem, jeśli Polska dojdzie do ćwierćfinału, bo na 1 lipca zaplanował swój ślub. - Nie wiem, co zrobię, nie mam najmniejszego pojęcia. Ciężki temat, bo wszystko jest już zamówione. Trener Janas wie o tym - głowi się piłkarz "Pasów". Miał mieć wakacje (spokojne) i już wie, że nic z tego.
(...)
spoxik Piotrek, wszystko da sie przełożyć
ewentualnie zostaje wziąć ślub "per procura" :D
[i]Autor: stach (IP zapamiętane)
Data: 16 maj 2006 - 22:12:06
Tak, już wcześniej to zauważyłem. Piotrek jest jedynym rodowitym krakusem w kadrze...[/i]
I TO JEST TEŻ PIEKNE!
PS. =>=>=> Maniex - a "consumatum" to co? :):):):)
Gizmo zagra z numerem 20...
Tak swoją drogą jak czytam u co poniektórych "3 mecze i do domu"...to poco wogóle tam jechać?
Poco np. było bez kasy , organizacji, piłkarzy porywać się wiosną 2002 Misiorowi na plan wprowadzenia Cracovii w 3 lata do 1 ligi?
Po co wogóle mecze oglądać?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)