głosowałem i już mogę narzekać :( niestety znowu w plecy
-
-
Na kogo i czy głosowaliscie - obywatele do urn !!!
Ja glosowalem na kandydata do sejmu z partii JKM...Namowilem 2 znajomych,tez na JKM glosowali...
@!@#$ oszusci!!!(oczywiscie chodzi mi o liczacych glosy,itd.itp.)
P.S.Juz 1000 razy wole PO niz jeb*** PiS :/
Głosowałem i znów nie wygrali :(
Chyba przestane głosować na moich faworytów bo im pecha przynosze a zaczne na komuchów :)
Dla tych co głosowali na Rasia, przecież to przerzut z LPR, ja głosowałem na Ziobrę i Legutkę do senatu.
ja głosowałem na Kotlinowskiego LPR
A do senatu na Legutkę PIS i Raźny LPR
ja dymałem do Londynu zagłosowac, cały dzień mi w sumie to zajęło...
za granicą głosuje sie na liste warszawską, a więc:
Sejm - Mazowiecki
Senat - Wielowieyski, Piesiewicz, Romaszewski
a burdelik był mały w ambasadzie i mi nie zabrali zaświadczenia z urzędu miasta Krakowa, więc jakbym sie sprężył i skoczył szybko do Edynburga tudzież Paryżewa to bym mógł dwa razy zagłosować - wątpię, żeby sprawdzili...
Znam takich, co tak w 1989 zrobili. Wtedy jeszcze komputery zsieciowane w polskiej dyplomacji, to tylko co najwyżej ataszat wojskowy mógł mieć. Było jeszcze jakoś to popieprzone, ze nie wykreślano z listy w Kraju.
Gostkowie wzięli zaświadczenie, zagłosowali w Krakowie, potem pojechali do Ostrawy, jak im zaświadczenia nie odebrali, to się jeszcze kopsnęli na wycieczkę do Bratysławy :) I co trzy głosy to nie jeden :)
na tych co 1,5% głosów zebrali...
wydaje mi się, że plusy wyników wyborczych to:
porażka www.frasyniuki.pl
porażka SDrpPl
porażka PO w stosunku do PiSu (prezydentem będzie Tusk - i mieliby i prezia i premiera)
a minusy:
zbyt dużo głosów na SLD ( = zbyt mała frekwencja)
zbyt dużo głosów na LEPPERA
LPR nie wygrało ani z SLD ani z SO
to tak z mojego punktu widzenia w poranek powyborczy ;)
bart1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> na tych co 1,5% głosów zebrali...
A państwowa telewizja reżimowa opłacana z naszych podatków, pokazywała w "wieczorze wyborczym" partie, które zdobyły 0.1% !!! a Ci co mieli 1.5% byli w "inne" które razem miały 2.4% !!! - czy to nie - jawne oszustwo powiedzcie sami?
Pie.r.d.ole państwową TV jej pi.e.r.olo.nych czerwonych prezesów, redaktorów etc. itp.
Jeśli zaś moderatorzy wywalą mi posta (pod pozorem nadużywania ....słów) - znaczy to, że nie ma już ani kawałka prawdy w tym kraju!
i proszę:
Nie dajmy się oszukiwać - głosujmy uparcie na pochybel czerwonym w wyborach prezydenckich! - i tak będą 2 rundy, więc niczym nie ryzykujemy!
A ja głosowałam na SDPL
WIDMO KACZYZMU KRAZY NAD POLSKA :-/
wybory do sejmu: PiS (Ziobro)
wybory do Senatu: Legutko, Gołaś, Niemiec, Boroń.
Evcia - a dlaczego?
Czy mało Ci czerwonych lat?
Roman Giertych poza parlamentem....tego się nie spodziewałem...chyba mu teściowa zaszkodzila....
Ze złego okręgu wystartował - ot co :D:D:D ale nie powiem - bo jego akurat mi nie żal :D:D:D
Evcia tęsknisz za dominacją gts-u ze na czerwonych głosujesz?? :)
Mam nadzieje ze Giertych dostanie się do sejmu.....
głosowałem na partie JKM
:D Giertych out.
Świat byłby zbyt piękny, gdyby Giertych nie dostał się do sejmu. Niestety wydaje mi się to jednak mało prawdopodobne. Pocieszająca jest jedynie klęska całego LPRu.
Taaa brakuje mi GieTsu:D
I tak wiadomo bylo ze sie nie dostana , lepsze to niż ERA KACZYZMU :P
Za to PeDecja nie przekroczyła 3 % i nie będzie zwrotu kosztów za kampanie wyborczą:P:P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)