zejdź z Gizy - bo to jest jeden z lepszych naszych zawodników, a problemem jest brak kogoś na kogo ma grać
-
-
Bania Aut !!!
Za zasługi to ja mogę Baniowemu podziękować i uścisnąć dłoń, ale nie muszę patrzeć jak chłop się męczy (bo graniem to ciężko nazwać) na boisku. I kiedy nadejdzie jego pora na opuszczenie Pasiastych szeregów na pewno to zrobię.
Co do jego przedmeczowych "knajpkowań" hmmmm..nie byłem i nie popieram zdania, że Bania to człowiek jak każdy inny. To jest Kapitan Naszej Drużyny, piłkarz i podobno profesjonalista. Panowie wyobrażacie sobie jakby np. Schumacher lub McRea robili sobie małe wypadziki do knajpki "na browarka" (a wiem, że browarek to raczej nie był") - ja jakoś nie bardzo.
Tomek1906 - tak powinien poprośic trenera o pozostawienie go na ławce (tudzież o meczyk w rezerwach) - przecież chyba sam widzi, że napastnik z niego żaden(na chwilę obecną) i w sumie wielkiej róznicy nie robi czy jest czy go na boisku nie ma. A nóż/widelec nastawił by sobie celownik w rezerwach.
Kolejną rzeczą, która potęguję napięcia jest organizacja (zarówno Nas jak i Klubu), której nie przymierzając po prostu nie ma (Panowie NIE MA!!!), bo to co jest w tej chwili można by jedynie nazwać próbą toczenia się do przodu. OPRAVCÓW się to raczej nie tyczy (z częscią Hool`s nie mam styczności).
Dużo lepiej znosił bym porażki gdyby:nie było jaj z frekwencją i biletami, ułatwiono wejście na stadion, klub był bardziej otwarty na/dla kibica (częstsze info,wywiady,plany,marketing),gdyby moja dziewczyna nie musiała siedzieć na gazecie,idąc do sklepiku miał ogromny dylemat na co wydać pieniądze, pewnie coś by się jeszcze znalazło ale gwarantuje wam, że nie są to jakieś ogromne wymagania.
No nie to nie będziemy mieli mistrza ?
Mamy prawo krytykować zawodnikow wystepujacych w zespole Cracovii.To są zawodowcy zwiazani z naszym klubem kontraktem.Za swą gre pobierają pieniądze.
Świerczewski po ostatnim meczu wyszedł z szatni Wisły z otwartą puszką piwa Tyskie pomimo napięć wśród kibicow dotyczących KP.I to po takim laniu.
Zawsze wymagajmy od trenera,zawodników pełnego zaangazowania w to co robią.Śmieszne są niektóre opinie, że zawodnik grający w Cracovii II może odwalać fuszerkę.Tak można myśleć chyba tylko w Polsce.Tak jak trzeba bronić ekipę gdy widać że się starają,tak kibic zawsze może krytykować gdy się nie przykladają na 100% do grania.Uważam że błędy w obronie po których straciliśmy gole z tego wynikały.Tak samo jak nie wykorzystane szanse na ich stzrelenie,wynikały z dziwnej niemocy napastników i pomocników.
Nikt nie ma prawa bluzgać,ubliżać naszej ekipie.Każdy ma prawo ich wygwizdać po meczu oraz powytykać ich błędy w grze.........
Kibic to nie jest głupie zwierze,nieswiadome niczego.Trybuny błyskawicznie zauważyły ,że Wacek jako jedyny daje z siebie wszystko i potrafiły to docenić......
Oczywiście zgadzam się z przedmówcami Bania dużo dobrego zrobił dla Cracovii tak jak i Wacek.W okreśie kiedy Pasom zaglądało widmo rozpadu drużyny on został bo jest pasiakiem z krwi i kości i nie pozwolę ,aby ktoś obrażał go jeżeli mu parę meczy nie wyszło bo to nie jest fer w stosunku do samego zawodnika jak i do klubu w którym gra.A opowiadanie ,że woli knajpe ,niż gre w piłke jest wytwarzaniem złej atmosfery wobec jego osoby.
Bania z Pasami na dobre i na złe !!!!
qrwa zmuliło mnie po niektórych wpisach, podbije jeszcze licznik do stulecia i ide se rzygnąć, ja pier... ale syf
Urbanowicz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Oczywiście zgadzam się z przedmówcami Bania dużo
> dobrego zrobił dla Cracovii tak jak i Wacek.W
> okreśie kiedy Pasom zaglądało widmo rozpadu
> drużyny on został bo jest pasiakiem z krwi i kości
> i nie pozwolę ,aby ktoś obrażał go jeżeli mu parę
> meczy nie wyszło bo to nie jest fer w stosunku do
> samego zawodnika jak i do klubu w którym gra.A
> opowiadanie ,że woli knajpe ,niż gre w piłke jest
> wytwarzaniem złej atmosfery wobec jego osoby.
>
> Bania z Pasami na dobre i na złe !!!!
PAN Bania.
Mowicie tak jakby na ławce siedzieli sami świetni napastnicy,a Stawowy z uporem maniaka wpuszczał swojego pupilka Banie.Powiecie mi moze ze Szczota czy Moskała są lepsi?Chyba raczej nie..zresztą ile ludzi tyle opini i trudno z kazdym polemizowac.Zejdzcie juz z tego goscia,on i tak juz czuje,jak sam powiedzial w jednym z wywiadów,ze kibice chyba sa zmęczeni jego osobą.Dajcie juz spokoj z ta nieustanną krytyką,z tym wyrzucaniem trenera i niektórych zawodników.Wezcie sobie do serca słowa Bojarskiego."Zespół ma teraz trudny okres – to jest sport - i ważne, żeby kibice w takich trudnych momentach nadal byli razem z drużyną..."
Veroni Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mowicie tak jakby na ławce siedzieli sami świetni
> napastnicy,a Stawowy z uporem maniaka wpuszczał
> swojego pupilka Banie.Powiecie mi moze ze Szczota
> czy Moskała są lepsi?Chyba raczej nie..zresztą ile
> ludzi tyle opini i trudno z kazdym
> polemizowac.Zejdzcie juz z tego goscia,on i tak
> juz czuje,jak sam powiedzial w jednym z
> wywiadów,ze kibice chyba sa zmęczeni jego
> osobą.Dajcie juz spokoj z ta nieustanną krytyką,z
> tym wyrzucaniem trenera i niektórych
> zawodników.Wezcie sobie do serca słowa
> Bojarskiego."Zespół ma teraz trudny okres
> – to jest sport - i ważne, żeby kibice w
> takich trudnych momentach nadal byli razem z
> drużyną..."
A czy drużyna jest z nami? A czy chociaż raz wzniosą toast w Jamie za nasze dobre samopoczucie na meczu? Czy oni wiedzą ile zdrowia nas kosztuje ich partactwo? O tym, że za nich musimy świecic oczami juz nie wspomnę.
Kropidło: Zdrowia i pieniędzy oraz cennego czasu, który możnaby rodzinie poświęcić.
My nie jesteśmy do kiszonej nędzy płatnymi czirliderkami jak w jakimś Enbieju lub Enefelu.
Pilkarze to są tak samo normalni ludzie i tak samo mają prawo do zabawy,a nie sądze zeby wyjscie/wyjscia do jamy mialo wplyw na postawe i gre calej druzyny,to jest chyba bardziej zlozony problem.Ogladając mecze naszej Cracovii nie widac przeciez braku kondycji czy sily..Takie jest moje zdanie.
Kim Wy jesteście? A czego Wy oczekujecie za tak marny produkt ?
Za wykonywaną pracę otrzymujecie należne wynagrodzenie. Gdy idę na mecz płacąc ciężkie pieniądze - to oczekuję uczciwego produktu, a otrzymuję bubel!
To my za Wami jeździliśmy po Pińczowach, Gorzycach i innych pipiduwach, poniewierani przez zomowców, pałowani zdzieraliśmy gardła, a Wy teraz udajecie paniska. A won Wy niegodziwcy! Jak dalej tak pójdzie to będziecie grać przy pustych trybunach, a o drugiej lidze już nie wspomnę. Cracovia to my, a nie Wy! Was nie będzie a my pozostaniemy!
kropidlo 100 % racji-koniec ,,świetych krów''olewających kibiców i pozorujących grę.Ich miejsce jest w rezerwach.Oczekujemy od naszych piłkarzy walki do upadłego w każdym meczu.
na usprawiedliwienie Bani przemawia fakt ze Stawowy gra jednym napastnikiem a powinien dwoma :)
Kropidło, co nalatujesz na mnie? Przecież wsparłem Cię jeszcze dodatkowymi argumentami...
Zakładam proste niezrozumienie. :)
Klaros, sorry. Troszeczkę się uniosłem.
Klaros-za mało napierdalasz no i gdzie byłeś jak "oni" chodzili w 300 na Cracovię w III lidze.
Wybaczcie idę się wyżygać!
Ps.
Kiedyś Jan Kaczmarek w satyrycznym programie radiowym "60 minut na godzinę" spiewał: "...Masz przyjaciół i zawsze możesz na nich liczyć", a w refrenie churek odpowiadał mu: "Oj naiwny, naiwny, naiwny..."
Teraz gdy "idzie jak po grudzie" trenerzy i piłkarze mają w swoich "kibicach" oparcie!
"Oj naiwni, naiwni, naiwni....
Chórek ...
Powiadasz, że ktoś potrzebuje wsparcia. Hmmmmmmm, to tak jak w tej historyjce:
- Majster, co mam robic.
- Podpieraj sie łpatą!
_ Majster!
_ Co znowu!
_ Łopata się złamała.
- To opierayj się o betoniarkę!
A MASZ JAKIEŚ ZASTRZEŻENIA DO NASZEGO DOPINGU W CZASIE MECZU ?
A jeśli tak - to tylko dlatego, że nasi gwiazdorzy olewają! W tym cały ambaras, żeby dwoje chciało naraz!
A może chciałbyś, aby im śpiewać kołysanki w stylu; lulu, lulu, hej! Nie? No to trzeba im zafundować inkubatorki, pieszczochom jednym.
Niestety nasi wielcy mają fochy i przypominają nam złą tanecznicę. Im już nic nie pomoże, żadna betoniarka, żadna łopata, a jeśli jednak łopata to tylko łopatą po du.ie najwyżej. Panowie, to towarzystwo trzeba po prostu rozgonić na cztery wiatry! Na razie częściowo. Podziękować trenerowi, przesunąć do rezerw asiorów i nierobów i budować drużynę w sposób nowoczesny, następnie zerwać ze stylem archaicznym, a porą zimową wzmocnić w sposób znaczący.
Stary Kibolu nie zapominaj że nasi piłkarze mają wsparcie, co miesiąc kasują kilkanaście razy więcej szmalu niż każdy z nas.
A kto wesprze zrozpaczonych kibiców,którzy od lat wiernie chodzą na mecze, zdzierają gardła a od paru miesięcy dostają kichę ???
Nam za to nikt nie płaci, to MY PŁACIMY i to coraz, coraz więcej. Jeżeli są wciąż tacy fanatycy, którzy za te marne widowiska są w stanie tyle płacić to niech im przynajmniej będzie wolno wyrazić na tym Forum swe zdanie.
I nie mówcie tu o rzyganiu bo argument jest na poziomie podobnych o rzyganiu po oglądnięciu meczu, dziecinny i tyle.
Stawowy,Bania,Tabisz - to są pracownicy klubu, CRACOVIA TO MY, i nikt nam prawa do oceny pracowników nie odbierze!
Konserwa - zapominasz ,że futbol to sztuka a nie produkcja guzików/oprogramowania/konserw;). Nie da się zadekretować ,że od jutra "zajebiście" chłopaki gracie. Po prostu się nie da.
I Ty i ja wiemy ,że Baniowy zrobił ze 300% normy za ostatnie 3 sezony...
a teraz jest w składzie bo co gra "Szczota" chyba widziałeś a Moskit jak narazie ma średnią 1 gol na 20 meczy... byłby Chmiest czy onen Bułgar to Baniowy by siedział ....albo grał 5*lepiej niż teraz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)