Żywa gotówka dla "pasów"
Z kasyn, pokera, zakładów bukmacherskich
Oficjalnym partnerem MKS Cracovia SSA została firma expekt.com, europejski lider w zakresie sportowych zakładów bukmacherskich, kasyn, pokera i totalizatora sportowego "Supertoto
źródłó: DP
-
-
Nowy sponsor-partner.
Brawo! Kto następny?!
Może jakieś szczegóły umowy
Brawo, wreszcie się coś ruszyło;).
A jakieś szczegóły?? Na dużą sumę ta umowa?
Nie piszą nic ,że to sponsor.
Zapewne na zasadzie banerow.. beda reklamy na stadionie a oni sypna troszke kasy!
Jak nie sponsor to kto?
Piszą ,że partner (cokolwiek to miałoby znaczyć?????;-)
Żywa gotówka dla "pasów"
Z kasyn, pokera, zakładów bukmacherskich
Firma działa w 22 krajach, nie tylko w Europie, m.in. w Azji Płd.-Wsch. - Firma expekt.com podpisała z nami umowę na sezon 2005/2006 - informuje dyrektor handlowy MKS Cracovia SSA Rafał Ościak. - Najważniejsze, że płacą "żywą" gotówką. Nie mogę ujawniać wysokości kwot, jakie otrzymamy od firmy, ale są ...
Źródło: http://www.dziennik.krakow.pl/public/?Sport
tak dla przypomnienia Expekt.com byl sponsorem meczu Cracovia-Legia
MKS Cracovia SSA informuje, że została podpisana umowa o współpracy pomiędzy Klubem a firmą Expekt.com Limited.
Expekt.com Ltd jako 'Oficjalny Partner' współpracować będzie z naszym Klubem przez najbliższy sezon 2005/2006.
Obie strony mają nadzieję, że współpraca będzie rozwijała się również w kolejnych sezonach.
„Expekt.com - Europejski lider w zakresie sportowych zakładów bukmacherskich, kasyn, pokera i totalizatora sportowego „Supertoto”, dostarczający codziennie rozrywki ponad 500 tys. zadowolonych klientów. Najbogatsza oferta spotkań ORANGE Ekstraklasa, serwis wyników na żywo, bogata sekcja statystyk i dodatkowe serwisy czekają na naszych nowych klientów - teraz również 100 złotych bonusu w prezencie od Expekt.com - Bezpiecznie, Łatwo, Szybko.'
żródło: www.cracovia.pl
To będziemy mieli teraz profesjonalnie ustawione mecze ?? :)
Ciekawe czy umowa obejmuje przegrane na życzenie sponsora :)
W dzienniku pisze, że umowa jest znacząca i pod względem pieniążków jest to drugi sponsor po Comarchu.
PS.KIm jest ten nowy dyrektor handlowy???
no to moze kupia kogos pokroju Penksa,Piechnia a nie tylko 3 ligowcow;-)
albo niech za ta kase Stawowy wzmocni jeszcze 2 druzyne bo gdy z juego profesjonalistami przegrywaja ze Slomnicznaka to by sie ktos przydal jeszcze
Banery z logo tego "sponsora" były już widoczne na meczu z Legią.. też mi nowina...
Trapez bo Expekt byl sponsorem meczu z Legia, meczu z Belchatowem juz nie sponsorowali.
nie byłem ,więc nie wiem ... to co innego.
Moze jeszcze siec agencji towarzyskich... tam tez sa duze pieniadze...
Hej zaraz, zaraz... czy aby w Polsce nie ma jakiegoś zakazu, reklamy buków na stadionach???
Coby jakaś chryja z tego nie wynikła.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)