Więc tak. Codzi mi o porównanie naszego super snajpera P. Bani ze snajperem kieleckiej Korony G. Pichną.
Nie wiem czy Piechna był kiedyś w orbicie zainteresowań naszego trenera ale jeśli tak to porównując go z Banią nawet z zeszłego sezonu to widać różnice klas na korzyść Piechny.
Panowie i Panie nasz Baniowy w zeszłym całym sezonie strzelił 12 bramek a Piechna teraz w 6 meczach strzelił 6 bramek.
Jeśl było tak że kiedyś go Wojtek testował i go nie wziął to ja nie wiem co mam powiedzieć.
Wg mnie Piechna za niedługo zostanie czołowym napastnikiem polskiej Ligi (jeśli już nie jest) a w trozke odleglejszej przyszłości (jeśli sie Korona Utrzyma) może też zostać napastnikiem w reprezentacji.
Jakie Wy macie opinie na ten temat??
-
-
Takie małe porównanie
reprezentacja-nie
czolowy snajper extraklasy-tak
Woytek go testował i ponoć niczym wyrocznia orzekł, że jest"jeźdźcem bez głowy!"
mam dokładnie to samo zdanie co hamer, dodam jeszcze, że Korona nie spadnie
aha i jeszcze jedno, skoro Piechna jest jeźdźcem bez głowy, to na Szczoczarza brakuje racjonalnego określenia :)
mam dokładnie to samo zdanie co Aston1906...:-)
Cóz ,możliwe że jego mentalnośc wynosiła " O" ;-) - według skali Wojtka S.
z tego co słyszałem chciał u nas grać za pare groszy po awansie Heko do 3 ligi(a naszym do 2iej) i on i Grzegorzewski zostali bez testów odesłani.
Bramki Piechny "nie rzucają na kolana" :)
Klaros może i nie rzucaja ale są. A u nas?
Tak tak, takich porównań jest tysiace. Patrzcie na Rockiego... i wszystko jest jasne
dudi74 - taż celowo znaczek :) umieściłem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)