Nie wiem z czego się tak cieszycie, przecież i tak by nie wygrał. A gdyby kandydował to by przynajmniej przegrał, a wtedy to dopiero byłaby radocha.
-
-
CIMOSZENKO ZREZYGNOWAŁ
Geo - fakt, znaczy celna uwaga. ale i tak się ciesze bo to kolejny gwóźdz do trumny sld. a wszystko co tym czerwonym szkodzi mnie cieszy.
Pavele Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tę radosną wiadomość nieco przyćmiła mi facjata
> Milera Leszka, który ze swoim francowatym,
> cynicznym uśmieszkiem przekonywał telewidzów, że
> to wielka szkoda bo pan c. byłby świetnym
> prezydentem.
A czegoś innego się spodziewałeś?
:D
A propos wypowiedzi Geopijatyka - to chyba nie jest tak, że się cieszę.
Ale... zawsze istneije pewien margines - np. prześliznąć się do drugiej tury, a potem jakoś narozrabiać i urobić elektorat (a część mamy tak rozgarniętą, że ach) - więc jakiś cień szansy istniał... A tak na pewno go nie będzie i układ post-kwaśniewski będze rozbity - oby!
A poza tym jego rezygnacja oznacza, że się czegoś mocno przestraszył. Bo w bajki "obrona rodziny" nikt zdrowo myślący wierzyć nie będzie, a komentarz o tym, że nei wytrzymał psychicznie budzi tylko radość - dobrze się pobawić! A jek się czegoś przestarszył, to może za coś i beknie? Wiem, naiwny jestem...
SLD-Sojusz Lewych Dyplomów...
Natomiast pokazywanie wielce obrażonych czerwonych, którzy są jedyną obroną demokracji już mnie wpienia.
Wczoraj wieczór i dziś, tylko o tym peplają, jak a ta kampania jest syfiasta i poniżej krytyki.
A kampania Kwasek-Wałek, to była lepsza?
A Wałek - Tymek?
Trzeba było Cimku nie pisac pierdół w oświadczeniu, tobyś nie miał problemów.
Cała reszta jest już nieistotna, czy ci to czerwońcu wyciągnięto po chamsku, czy po wersalsku. Błędy zrobiłeś? Zrobiłeś.
Słychać to jak się to lewica problemami zajmuje i jak próbuje ulżyć wszystkim, a teraz się ją ruguje z życia politycznego.
Rozumiem, że Pęczak, który całą aktywność mózgową poświęcał na rodzaje obić w mercedesie, to taki przykład na etos lewicowy.
Tym czerwonym już dziękujemy. Jak stworzy się lewica w normalnym tego słowa znaczeniu, to można gadać.
Od razu lepszy humor!
Mam nadzieję, że Sojusz Lewizny się rozsypie.
DOBIĆ GADA!!!
"Tym czerwonym już dziękujemy. Jak stworzy się lewica w normalnym tego słowa znaczeniu, to można gadać." pełna zgodność Klarosie....tylko sie jednej rzeczy boję....
Samoobrona jako lewica z najwiekszym poparciem na opozycji,budujaca opinie na demagogii i.....przejmujaca wladze w następnych wyborach.....
Scenariusz katastroficzny tylko czy naprawdę malo realny ???
Jak sie samoobrońcom pozdejmuje immunitety to zaraz sie zaczną pruć jak cimoszenko
a ucieczka gostka mi zdecydowanie sprawia radość - jakby sie wyłgał i jakoś dotrwał w jednym kawałku do wyborów to nawet przegrany mógłby sie powoływac, ze "tyle i tyle milionów ludzi mi zaufało, ale to błoto z prawicy" etc etc
no mąż stanu jak nic, któremu kłody rzucano i gnojówkę
a teraz ma opinie [b]tchórza[/b], który przestraszył sie, ze "coś" wyjdzie na jaw
i to mnie cieszy bardzo, wiecie jak go to musi boleć, i te piekarskie i nałęcze....
:D :D :D
spuśćmy wodę po nich
i tak po 1989 im się udało
klaros Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> spuśćmy wodę po nich
> i tak po 1989 im się udało
to może nie być takie proste...
tej hydrze głowy odrastają...
Od dawna widać, ajkim błędem było niepójście za ciosem w 1989-1990...
Tzreba ich było wtedy odpowiednio sprawdzić, pzobawić przywilejów, posłać pod (sprawiedliwe) sądy...
To chyab Fedorowicz w 1990 roku mówił:
- "bo mówi się żeby nie kopać leżącego - ale zauważcie państwo, że oni co prawda leżą, ale leżą na nas..."
Sądząc po tym, co dziś w radiu od jednego z notabli PO usłyszałem (koalicja z PiS i tak będzie, bez względu na wynik) to się doczekasz(-amy) "zemsty"
Mam tylko nadzieję, że nie ośmieszą tego procesu tak, jak to zrobił Mąci Erewicz.
10 dni później
Ja bym odebrał tytuły naukowe zrobione na Wyzszej Szkole Nauk Społecznych przy KC PZPR. Tam się robiło doktoraty w dwa miesiące przy założeniu oczywiście odpowiedniej przynależności parytyjnej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)