....
-
-
Tomuś MoskałAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
Madej z Bykowiskim na ławkę kar i robimy zamek
brawo !!!
:D:D:D i kurwa całe szczęście, a tak po za tym to chyba uratował dupsko Stawowemu :D
Gratulacje dla Tomka.Widac ze gra w rezerwach pomogla.Mam nadzieje ze jest to początek dobrej passy Moskiego!!
Ciesze sie ze nie stracilem wiary w tego goscia tak jak wielu i ze teraz udowodnil wszystkim ze bramki umie strzelac, oby to byl potrzatek jego bramek w Cracovii.
Tylko go teraz nie zaglaskajmy ;)
Rezerwy pomogly jak widac wiec jeszcze Banie ze Szczotka do rezerw niech graja, moze to pomorze.
Wiecie co jest ciekawe, bramki strzelają najbardziej krytykowani na forum zawodnicy (przeze mnie też) i chyba pomogło. A wniosek - trzeba jechać równo po wszystkich i będzie lepiej !!!
No to - Bania Ława - Moskała w jedenastce.
AQQ: "A wniosek - trzeba jechać równo po wszystkich i będzie lepiej !!!"
Zawsze sie znajdzie jakas ideologia do wytlumaczenia, ze "W zasadzie mamy racje"
Tylko ze na razie w pojedynku forum-Stawowy widze samych przegranych:(
bravo Tomek , i to TY musisz grac w jedenastce ! a wiadomo juz dlaczego nie strzelales , "winien dres Stawowego heh :D" nie no extra , remis w Łęcznej , dobrze jest , jeszcze chlopaki strzelac wiecej !!
docent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> AQQ: "A wniosek - trzeba jechać równo po
> wszystkich i będzie lepiej !!!"
> Zawsze sie znajdzie jakas ideologia do
> wytlumaczenia, ze "W zasadzie mamy racje"
> Tylko ze na razie w pojedynku forum-Stawowy widze
> samych przegranych
>
>
Szanowny Docencie, jestem już po kilku piwach i dyskusja przeze mnie dziś prowadzona nie ma raczej charakteru merytorycznego. Ot, po prostu cieszę się jak głupi z tego remisu i piszę co mi ślina na język ..., i nie uprawiam żadnej ideologii, nie należe do żadnej sekty, partii politycznej czy też organizacji społecznej.
No i chwala Bogu:)
Dzięki Tomek...już myślałem cały weekend zr...ny a tu taki prezent:)
Tomku, wyłączam Cię z tercetu egzotycznego, chociaż jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale daje nadzieję. Rozpadł sie więc tercet ale pozostał duet egzoteczny; Bania i Sczoczarz.
Brawo za bramę - ale nie wierzcie w cuda , to jeszcze nie forma
AQQ Napisał(a):
> Wiecie co jest ciekawe, bramki strzelają
> najbardziej krytykowani na forum zawodnicy (przeze
> mnie też) i chyba pomogło. A wniosek - trzeba
> jechać równo po wszystkich i będzie lepiej !!!
To należy wnioskować, że teraz grad bramek strzeli osobiście Stawowy... :D :D :D
Agnan Napisał(a):
> AQQ Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Wiecie co jest ciekawe, bramki strzelają
> > najbardziej krytykowani na forum zawodnicy
> (przeze
> > mnie też) i chyba pomogło. A wniosek -
> trzeba
> > jechać równo po wszystkich i będzie lepiej
> !!!
>
>
> To należy wnioskować, że teraz grad bramek strzeli
> osobiście Stawowy...
>
albo wyciągnie "z nikąd" gracza klasy Szewczenki;);),)
no ku.rwa brawo na mieście mówią że następną swtrzeli w 2012 roku napastnik po ch.....fest.
nie no przecierz chłopak odblokował sie pamietam to jego "K... wrescie" jak strzelił w Preszowie
teraz pewnie nastepna walnie jakos za 5 tygodni ;)
kkk_84 Napisał(a):
> (...) , moze to pomorze.
>
a może... góry... hej :D:P:D:P:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)