W rezerwach juz gra i był najlepszy na boisku( podobno został odsuniety od pierwszego zespołu...)Paweł wracaj!!!
-
-
Paweł Drumlak na boisko
Ta sprawa ma swoje kulisy.
W tej formie co sa nasi "pierwsi" nie gniewać sie na siebie tylko pozwolić Drumlakowi grać . A o co poszło ??? niech sie dogadują i karają poza boiskiem , byle nie było to ze szkodą dla drużyny.
Drumi dobrze prowadzony powinien byc gwiazdą ligii. W Cracovii nie ma innego piłkarza o aż tak wysokich umiejętnościach...
Niedobrze, niedobrze. Jak mamy takiego piłkarza i płacimy mu pensje to trzeba
to wykorzystywać.
no coz jak Drumi nei wroci do 1 skladu nie zagra z Leczna, i nie bedzie go w kadrze na mecz z Belchatowem to trzeba wywrzec presje z trybun chodzby skandujac jego nazwisko, tak jak to bylo z Bojarem.
ale i tak nie widze go po dzisiejszym meczu zamiast Gizy
Giza zagrał zajebiscie i jezeli tak zagra w Łęcznej a ktos przypadkiem coś wykończy to będzie dobrze
chyba zeby zagrac 3 w środku albo Drumi za napastnikiem ...
Santo ty chyba jesteś ślepy Giza to może występować w cyrku z swoimi bezproduktywnymi kółeczkami,nie celnym "atomowym" strzałem.Giza to może twoja rodzina?
Giza z meczu na mecz coraz lepiej gra.
http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35800,2904033.html
Kontuzji i przesunięciu do rezerw Pawła Drumlaka:
- Muszę mieć na piśmie, czy Drumlak jest zdrowy, chory czy częściowo chory, bo już sam nie wiem, co mu jest. W meczu rezerw [w sobotę - red.] kazał sobie zrobić blokadę. Tak nie może być, bo to oznacza, że jest kontuzjowany i nie może trenować. Jeżeli wyzdrowieje, to pójdzie do rezerw. Dodam, że ani USG ani rezonans magnetyczny nie wykazały kontuzji. Czy przesunięcie do rezerw jest karą? Absolutnie nie. Wielka tajemnica jest taka, że jeżeli piłkarz przez sześć miesięcy jest kontuzjowany, to mam prawo rozwiązać z nim kontrakt. Jest wielu piłkarzy, którzy po pięciu miesiącach i trzech tygodniach cudownie ozdrowieli, po czym rozegrali jeden mecz i znów zachorowali. Nie mówię, że tak właśnie czyni Drumlak, ale nie mogę sobie pozwolić na sytuację, w której kogoś raz boli pięta, a raz nie. To niepoważne i my tak klubem nie możemy zarządzać.
Podobno tak samo się zachowywawał w Lubinie i w Szczecinie.
A sledzie mowily nam niedawno: Czekajcie jeszcze Drumlak wam pokaze swoja prawdziwa nature! No i stalo sie jesli oczywiscie to wszystko prawda!
Itsme kedyś przepowiadal hipotetyczną sytuację... chyba się potwierdziły jego przypuszczenia... chyba...
E, zmieniłem wiadomość, bo jednak idiotycznie ploty rozsiewać.
K.
trzeba Pana Bronka z taksowki zapytac
Bronek na pewno bedzie na rezerwie to spytamy.
A Drumi to specyficzny gosc...szkoda ze nie zagrało z nim u nas:(
Nie chcę być złym proroiem ,ale pamiętam jak jeszcze grał w Zagłębiu Lubiń.
Tam też była identyczna sytuacja.Zarabiał w ch..j i trochę ale nie grał wogóle.
U nich też pograł jedną rundę a potem kontuzja ,a to słaba forma i na końcu rozwiązali z nim kontrakt bo zarabiał chyba najwięcej z całej kadry.
Może się mylę ,ale w tym wypadku popieram Pana Filipiaka że tak postawił sprawę.
Jak będzie mu zależało to udowodni grą w rezerwach,że jest kimś a nie tylko kopaczem.
Taka sama była sytuacja w Wiśle z Frankowskim.Też nie grał nic bo mu się nie chciało ,a Kasperczak powiedział nie ma miejsca Tomek w tym momencie dla Ciebie w pierwszym składzie i przeniósł go do rezew Wisły.
I Tomek się wziął za siebie że po miesiącu już był znowu gwiazdą zespołu.
Trzeba Mu dać szansę ...a jak będzie grał tyły to go zwolnić!!!Bo nie ma rezysera gry.
A wy jak byście sie zachowali widząc jaką kiche od ponad pół roku gra P.G.????
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A wy jak byście sie zachowali widząc jaką kiche od
> ponad pół roku gra P.G.????
Pewnie zap....byśmy w rezerwach a nie udawali że mamy kontuzje i bez wysiłku inkasowali comiesięczna kaskę.
A co P.G czy P.B. nie może pozapir.alać w rezerwach??? co oni sa inni???? jacyś lepsi???
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)