osobiscie mam dosc prania brudow zacznijcie pisac tematy pod swoimi ksywami lub nawziskami beda wiarygodne KONIEC Z ANONIMOWOSCIA jest zle stawowy nie czepiaj sie bojara bo nie jest w rodzinie nie ma kontuzji A brazylijczyka wstaw za gize lub @#%$$##@$%^%% banie bo nic nie graja a nie za bojara bo cie kibice zjedza przestan byc upartym oslem MOZE SCIAGNIEMY DO KLUBU JESZCZE KOGOS CO TRENOWALES KILKA LAT TEMU W WISL;E I NIE MOWCIE MI ZE BYL TRAMPKARZEM CRACOVII BO Z 117 NA PROKOCIMIU NA KAZDYM WŁEFIE BYL W DRESIE WISLY LUDZIE ZACZNIJMY PATRZEC NA OCZY CO SIE DZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OSIOL ZA STEREM WŁEFISTA TRENEREM
-
-
Stawowy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TYCA oby mniej takich pajaców na forum jak ty co nawet poprawie wysłowić sie nie umieją.
PODPISZ SIE PAJACU IZON NIE POWIEDZIALES TEGO W RYJ WIEC NIE POWIEDZIALE NIC
Luzik panowie! Luzik!
Tyca spokojnie nie denerwuj sie! Wszystkim nerwy puszczaja ostatnio ale nie walczmy miedzy soba! :)
Izon inteligencja nie polega na mowieniu komus ze jest pajacem! Argumenty kolego i do tego jeszcze madre!!!!!!!!
Ojtuś nic nie zrozumiał. Normalka. Nie łudźcie się sławetni i szlachetni, nic się nie zmieni ...
ja anonymowy nie jestem i popieram T, a ty T. przeczytaj priwatna wiadomość, ARSENAL:)
icon no comment
Jak sie nie zmieni? Jak sie trener zmieni to sie duzo zmieni :)
Oj z Wojtkiem to tak jak z tym dziadem co do obrazu gadal. Ani me, ani be
Raczje ani Pe ani Re :)
Wuefista jest niereformowalny.....niestety...
Schlodzic chyba warto te wszystkie emocje...
Czas rozliczen przyjdzie po rundzie
a teraz warto sie skupic na wsparciu druzyny.
Panie Tyca Pan strasznie spiety jakis
obrazasz trenera i prezesa Cracovii
wiec nie licz na wsparcie
raf poeta z ciebie kiepski
Tyca mój drogi kolego masz świętą rację!
Powiem tak.
- Pan Stawowy obiektywnie żecz biorąc jest bardzo dobrym szkoleniowcem ,ale niestety odkąd zrobili z niego dziennikarze wielkiego trenera to coś się zepsuło w jego mechaniżmie i chyba sam nie wie co tak naprawdę.
- po drugie niestety nie ma pojęcia jeżeli chodzi o transfery.
- tylu zwodników co w Cracovii było na testach to chyba w żadnym klubie w Polsce.
- po trzecie jeżeli się już sprawdza jakiegoś zawodnika to przynajmniej przez tydzień musi potrenować z drużyną i wtedy można stwierdzić czy ów zawodnik rokuje nadzieje czy też nie.
- kiedyś napisałem na forum , że bez dobrego fachowca od przygotowania fizycznego żaden profesjonalny klub nie może liczyć na sukcesy.
- a wszyscy doskonale wiedzą że w piłce podstawą jest szybkość , a jak jej brak to choćby sakły srały to nawet Ronaldo nam nie pomoże.
- podoba mi się pomysł w lansowaniu młodych zawodników ,ale trzeba sciągać takich którzy mogą już grać w pierwszej jedenastce a nie za kilka lat.
- Prosty przykład to młodzieżowa reprezentacja Niemiec.Połowa gra w pierwszym składzie swoich macierzystych klubach w bundeslidze.
- I na koniec , Pan trener jest okropnie uparty i to jest jego największy mankament!
Panie Tyca powtarzam
nie licz na wsparcie
przynajmniej od kibicow Cracovii
Szambo nie forum!
Dla Tycy nerwosol!
Niestety Tyca ma racje......Kiedyś też byłem pro-Stawowy.....Niestety jego niezrozumiałe działania spowodowały że zmieniłem zdanie o 180 stopni.......
Aki11
- oprocz Banii i Wacka wszyscy przyszli juz za kadencji WS
- w innych klubach testuja wiecej
- to moze Urbasia sciagnac?
- z naszej mlodziezowki 75% zawodnikow gra w klubach ,wiec nie czaje tego argumentu.
raf
A ty wypowiadasz się w imieniu wszystkich kibiców Cracovii?
Czyzby znowu najwazniejsza sprawa to - ktorzy kibice Cracovii sa dobrzy, a ktorzy zli? Proponuje faktycznie troche nerwosolu. Zwlaszcza ze trener poszedl po rozum do glowy, a sprawa speca od przygotowania fizycznego nie jest w jego kompetencji. On nie chcial stracic Mirka, czy trzeba o tym przypominac?
Jesssu, Panowie!
Wrzuccie na luz, bo takie klimaty prowadza tylko do jednego: znowu zadym miedzy soba... Generalnie kazdy ma prawo do swojej opini, temu wlasnie sluzy Forum. Malo tego - jesli ktos ma odmienne zdanie, a jest Pasiakiem to niekoniecznie od razu 3ba Go zbluzgac;-)
I to co najwazniejsze Panowie: prawda jest taka, ze kazda z opini zawiera nieco racji. I Trener jest uparty, i Bania lekko mowiac irytuje imprezujac w wislackich knajpach, i Tyca ma racje, ze Go to wkurw...
Tylko wzajemne ataki na siebie nie sluza nam, a korzysci z zamieszania u nas wyciaga np. ta "pani" z niewlasciwej strony Blon.
Wiec prosba - na luz Panowie, razem z Pasami na dobre i zle, jak jeszcze przed Grodziskiem bylo!
I zeby nikt nie mowil, ze sie czaje - standardowy podpis umieszczam.
A Ci co mnie znaja to wiedza, ze Twixxx to Piotrek, nr 14-ty i z Dabia pasiaste wychowanie wyniosl;-)
Do zobaczenia na hokeju w piatek, a pozniej w Lecznej!
I nie ma zeby nie bylo - ma byc, czyli jak nie, jak zwykle jedziemy!;-)
Panie zubereg
Kibic Cracovii nie obraża ludzi zwiazanych z klubem.
Nie chodzi o szlaban na krytyke tylko na obrażanie ludzi.
Tyca napisał:
"OSIOL ZA STEREM WŁEFISTA TRENEREM"
Ja sie pytam co to kutwa jest?!
Popierasz tego typu wypowiedzi?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)