bania i szczota grzaliby ławe w kmicie co oni jeszcze tutaj robią,przypomniały mi się czasy 3 ligi z 8 lat temu,cabaj opamiętaj się kadra już nie jest dla ciebie,plastik i nowak najlepsi,giza lepiej niż z ległą,brazylijczyk ma pojęcie o grze ,słoweniec nie najgorszy, w łęcznej może być niewesoło panie trenerze ustawić inny atak może jakaś kontra wyjdzie
-
-
Sparing: Cracovia - Kmita Zabierzów 2:1
Tu apele nic nie dadza! Widac bylo wczoraj ze WS ma w dupie wszystko! Zamiast ustawic Sasze razem z Paulo i Plastikiem to dal go do tych dwuch asow zeby moc pozniej powiedziec ze nic nie pokazal! Ehhhhhhh........ kur...wa juz mi rece opadaja!!!!!! Panie Filipiak wywal pan te miernoty i debilnego trenera poki jest jeszcze czas!!!!
Ja żadnych kibiców Cracovii nie obrażałem i nie obrażam bo musialbym sobie sam wiązanke puścić, a pluje na tych co uważaja, że nimi są a kibicują druzynie przeciwnej gwiżdząc na własnych zawodników. Nic tylko nie sutająca krytyka , a raczej krytykanctwo doprowadza mnie do wściekłości. Zastanawiam się po co niektórzy ludzie przychodza na PASY jak maja ochote tylko powygwizdywać własnych zawodników.Naprawdę dramat.Smutno mi jak to widzę.
Paulo jest bardzo dobrym nabytkiem, naprawde mi zainponował, Nowaka nie poznaje, jest w bardzo dobrej formie tak jak i Pawlusiński.
Źle się pokazali Bania i Cabaj, pierwszy jest za wolny i za bardzo chcę wejść z piłką do bramki, a drugi mało pewnie bronił, czuje że nie długo Olszewski wróci.
Mnie to zastanawia jak to jest, że jeszcze niedawno było na stadionie "Wojciech Stawowy, najlepszy trener klubowy", a teraz..... opinie są raczej inne. Łaska kibica na pstrym koniu siedzi? ;)
Co do meczu z Kmitą (z "tym" Kmitą, nie "tą" Kmitą) - a szczególnie tego "loba Cabaja". Otóż on NIE MÓGŁ dostać piłki za kołnierz, bo... stał na linii! A z linii, stojąc w bramce, widać zupełnie inaczej niż z trybun...
W obronie słaby Piątek - strasznie zagubiony, strasznie niepewny no i chyba bez jednego poważnego ataku. Jeżeli gramy 4 obrońców w linii i obrońca boczny idzie w ataku do środkowej linii i się zatrzymuje to... jest to bez sensu. A tak Piątek robił kilka razy.
W środku lepsza niż ostatnio gra Gizy - a może dlatego, że chciał się swojemu bratu z Kmity pokazać? ;)
Bojar - błędny rycerz, ale przynajmniej coś biegał.
Bania i SZczotka -faktycznie, niech formę budują w rezerwach.... bo braki szybkościowe mają.
Brazylijczyk i Słoweniec bardzo na plus wg mnie!
[i]Marcin na tym forum wulgaryzmom mówimy stanowcze NIE! Napisz jeszcze raz wypowiedź używając kulturalnego słownictwa.[/i]
Marcin po meczach z nami zawsze wszyscy sie przelamuja, pozatym Leczna zaczela grac po remisie z nami.
Zobacz gdzie sa w tabeli, jednak mamy troszke wiecej szczescia od nich :P
Tak przy okazji:
SPARINGI
Wisła Płock 0-1 Legia Warszawa - widzów: 30.
Lech Poznań 6-1 Victoria Września - widzów: 100.
Cracovia 2-1 Kmita Zabierzów - [b]widzów: 2000.[/b]
Przynajmniej na sparingach mamy zdecydowanie najlepszą frekwencję. Gdyby jeszcze był jakiś lepszy przeciwnik, to pewnie byłby komplet....
A swoją drogą to tylu ludzi na stadionie możemy długo nie zobaczyć...
z tym szczęściem masz racje,ale nie mamy napastników któzy by coś ustrzelili w łęcznejzostali tylko pomocnicy no ale zobaczymy
zapraszam do ftogalerii ze sparingu na http://www.cracovia.strefa.pl
Ja powiem tak!
PASY GRAC ! KURCZE PIECZONE! pozdro dla Kumatych :)
i
Piotrek Bania ! Do Jamy! pozdro j.w.
:)))
nikogo nie bronię nikogo nie oskarżam ani nie krytykuję.. ale dla przypomnienie jak czasem mogą wyglądać sparringi drużyny III ligi z pierwszoligowcem:
[i]01.02.2003 r.
Trzeci mecz i trzecia bramka Zawadziego
Ruch Chorzów - Cracovia 1-1 (0-1)
Mecz rozegrano na śliskim, pokrytym śniegiem boisku. W pierwszej połowie Cracovia miała zdecydowaną przewagę. Pasy bardzo szybko, bo już w 3 minucie objęły prowadzenie po strzale Dariusza Zawadzkiego. Po bramkach strzelonych w meczach z Piotrcovią i GKS Katowice, to już trzeci gol tego zawodnika występującego jesienią w Proszowiance.
W wypowiedzi dla Oficjalnej Strony Koła Sympatyków (www.cracovia.krakow.pl) trener Wojciech Stawowy nie krył swego zadowolenia z postawy całej drużyny. Zdaniem trenera, wyrównująca bramka dla Ruchu padła ze spalonego.
Podobnie jak w meczu z GKS Katowice nie wystąpili leczący drobne dolegliwości Paweł Nowak, Artur Czerwiec i Tomasz Podsiadło. Zagrał natomiast nieobecny w poprzednich spotkaniach Robert Ziółkowski.
Dobra forma naszych piłkarzy wróży duże emocje w zaplanowanym na najbliższą niedzielę (Praga, 9.02, godz. 10.30) meczu z wicemistrzem Czech - Victorią Żiżkow.
Wcześniej, bo już w środę Cracovia rozegra w Krakowie sparing z II ligową Stalą Stalowa Wola.
Ruch Chorzów - Cracovia 1-1 (0-1)
Bramka: Zawadzki - 3 min.
Cracovia:
Paluch - Siemieniec, Ziółkowski, Skrzyński, Radwański - Zawadzki, Hajduk, Piszczek, Giza - Bania, Ankowski. Po przerwie zagrali: Cabaj, Wacek, A. Baran, Szwajdych, Dudziński.[/i]
Dokładnie TD. Pocharciliby ostro to wszyscy by się pukali w czoło ,że przecież w Łęcznej mecz za 4 dni. Dopiero co ciskaliśmy gromy za sparingi "na ostro" z Rakowem i Arabami...
Dziwna jest tylko postawa graczy walczących o skład.... i tu krytykujący mają 100% racji.
Czyli sugerujecie TD że Kmita teraz wykona marsz w fórę a my w dół?
Przypominam że:
a) Tamten sparing był w anormalnych warunkach
b) Cracovia była liderem III ligi faworytem do awansu
c) Ruch był w sytuacjki dramatycznej, już w następnym sezonie spotkaliśmy się w drugiej lidze
d) następny sparring między tymi druzynanim odbył się w 2004 roku i Cracovia była faworytem...
Jeśli uważasz że zamienimy teraz Cracovia na Kmita a Ruch na Cracovja to ja w takie porównania nie wchodzę...
A tak wogóle nie byłem na sparringu z Kmitą czego nie żałuję bo zamiast żenady otrzymałem fajną grę naszej drużyny hokejowej która w tym czasie również rozgrywała sparring i zapewniam Was wybór Siedleckiego tego dnia był zdecydowanie słusznym pociągnięciem :)
Czy ja wiem? A co w tym fajnego bylo? Duży rzucił się na malego i tyle. ;)
Ale było miło. Przyjemnie popatrzeć, porozmawiać, zobaczyć hokeistki (warto), nie martwić się o wynik. Jedyne nad czym się zastanawiałem to czy będą 2 cyfry. SUPER.
Z kumplem rozmawiałem w trakcie meczu -
Ja -Hej jaki wynik
Kumpel- 2:1
Ja - dla kogo ?
Kumpel - dla Pasów oczywiście!!, potem dodaje, Ale wiesz to w sumie nie było złe pytanie.
Zabrze odsłoniło wszystkie wady trenera.
Legła odsłoniła wady zawodników.
Może ktoś to w końcu poukłada.
Karvin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
>>
> A tak wogóle nie byłem na sparringu z Kmitą czego
> nie żałuję bo zamiast żenady
Dlaczego żenady? ja byłem na Kmicie i też nie żałuję. Niektóre akcje były bardzo ładne.
TD świetnie napisał - to sparring! Ciekawe jest porównanie składów - z tych, co grali w sparringu 2 lata temu, aż 6 grało wczoraj (plus dwóch w Kmicie ;)). To nie było żenujące, chłopcy walczyli (niektórzy zwłaszcza). No i wygraliśmy, też miło.
A Kmita to też ciekway zespół. I trochę naszych tam gra... Jak w drużynie jest grupa z pasiastym rodowodem, to ja jakoś czuję do tej drużyny sympatię.
A jak miło patrzeć na stadion Cracovii z taką murawą... takei paski zieleni róznych odcieni... Jak to pomaga w ocenie czyjest spalony czy nie... I trawa na polu bramkowym... Takie stadiony dotąd widziałem tylko w telewizji... (i to raczej nie na polskich boiskach). I ta frekwencja na sparringu!
Nie było tak źle. I na hokeju też zapewne było miło, więc na pewno nie ma czego żałować. Nie określiłbym jednak meczu "żenadą.
Agnan - rodowód to jest wiślacki, pasiackie są korzenie :P
zresztą, z Zawadzkim i Czerwcem to zbytnio nie jestem związany, choć na tego drugiego to sie składałem na operacje. ale warto było zobaczyć, jak sobie radzą. kurka, ten Zawadzki to był talent, a teraz... przeciętność.
Co do Piątka to grał kiche bo naderwał jakiś tam mięsień.
2 tygodnie przerwy minimum.
[quote]
Re: sparing z Kmitą - dziś 19-00 na Kałuży (info z Klubu)
Autor: knur (..............pl)
Data: 07 Wrz 2005 - 21:27:38
Agnan - rodowód to jest wiślacki, pasiackie są korzenie :P
[/quote]
Po prostu mnie ten tekst rozwalił :D:D:D Gratuluję spostrzegawczości knur :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)