Jak to co? 29 urodzinki!
Naaaaaaaajjjjjjjjjjlepszego!
-
-
A Tomek Wacek to co?
;) wszystkiego naj!!!
naj i 100 lat
najpasiastszego i trenera do gry wystawiającego
sto lat sto lat nich żyje Witia nam!
Powrotu w wielkim stylu!
wszystkiego dobrego, Panie Tomku :)
swoja droga, jakby Staw wpuscil na plac Witie zamiast Karola Piatka, to moze cos z tego by bylo. Tomek przynajmniej sie nie boi i zapieprza po skrzydle.
Zdrówka!
Wszystkiego najlepszego Tomku.....WIELKIE DZIĘKI za to że nie uciekłeś z Cracovii kiedy było bardzo źle.SZACUNEK!!!!
Sto lat i jak najdłużej graj w CRACOVII dla Nas Kibiców
100 lat.
Wszystkiego najlepszego !!!
Wszystkiego najlepszego !!!
100 lat i 100 bramek dla Pasów !!!
Ja życzonka składałem razem jemu i Bojarowi, ale jeszcze raz wszystkiego najlepszego PASIAKU
Najnowsze info z wybiórczej :(:
Bardzo prawdopodobne, że dziś pod okiem Marka Wleciałowskiego trenować będą także dwaj byli piłkarze Cracovii. Jeden z nich to 28-letni napastnik Marcin Dudziński (cztery gry w ekstraklasie), a drugi to o rok starszy obrońca [b]Tomasz Wacek[/b] (dotąd trzy mecze w pierwszej lidze).
[url]http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,2893604.html[/url]
O ile do Szwajdycha nigdy nie byłem przekonany, to w Tomka zawsze wierzyłem, że po kontuzji będzie naszym podstawowym zawodnikiem i kiedy czasem inni najemni już zwątpią on dalej będzie walczył za naszą Cracovię...
Powodzenia na Śląsku Witja. Pokaż taką klasę ,że za rok będziesz u nas.
100 lat!!!! I żeby potwierdziły się słowa Michniewicza, który powiedział że Tomek będzie jednym z najlepszych obrońców w Polsce!!!!!
Tomaszu gdzie byś nie grał, powodzenia i satysfakcji z wykonywania swego zawodu.I wracaj na Kałuży street jak najszybciej - Krośnieński Krakowianinie.
Tomek nie "będzie" - Tomek JEST jednym z najlepszych prawych obrońców w Polsce.
Tyle, że niektórzy tego nie raczą zauważyć
kurwa, o co tu chodzi? to Piatek zostaje, a Witie do Hindenburga wydajemy? zgroza!! kazdego tylko nie Tomka!
Ja powiem tak , To nie najgorsze rozwiązanie dla Witji skoro u nas
na stoperze w rezerwach grywa....Dla niego to ostatni dzwonek by grać.
W Zabrzu będzie grał i to bardzo dobrze zobaczycie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)