Na następny mecz bilety po 15 zł dla WSZYSTKICH.....
Różnicę w cenie pokrywaja piłkarzyki i Jego Wysokośc Trener Stawowy..........
-
-
Do decydentów.......
I Jego Nieruchomosc Kapitan Piotr Bania.
a w tej bajce ile było smoków?
15 zlotych to powinni dawać każdemu posiadaczowi karnetu + 2 piwska na uspokojenie + kiełbaski na odwrócenie uwagi od żenady na boisku
mogliby postawić nam wyjazd do Łęcznej chociaż, tak jak bodaj robili pilkaże Herty Berlin
Smok byl jeden,ale za to z 3 brzuchami i 10 wasikami.
a decydenci to mnie mogą w d... pocałować.Jedna brama na sektor c!!!!!!!!!!! Debileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Prezesie Filipiak - jako decydencie: masz 3 dni na zwolnienie Stawowego, sprzedanie Bani, kupienie Brazylijczyka - raczej w ciemno (coś napewno ustrzeli w tej słabej polskiej lidze) i zatrudnienie Wdowczyka to jedyna wizja jaką widzę okiem kibica - ktoremu cierpliwośc po dzie\siejszym meczu się skończyla a ciśnienie osiągnęło zenitu!
ale z wdowczykiem bym nie szalał bo wtedy moje ciśnienie.....a ja tak lubię chodzić na Pasy.
nie martw się żydziorek, Wdowca Legia w środę zdmuchnie z pola widzenia i nam pozostanie wkurwiać się nadal na Stawowego, a Filipiak powie: może i byśmy zmienili, ale nie ma na kogo.
Szanowny Panie Profesorze.
Zglaszam swoją kandydaturę na trenera Cracovii. Nie będę gorszy niż Wojciech Stawowy (to nietrudne), ale za to mogę pracować za 10 razy mniejsze wynagrodzenie niż on. A może nawet i 12 razy (do negocjacji)
trzeba zatrudnić tego murzynka od zaraz,ijeszcze jednego napastnika i nie słuchać stawowego bo opowiada brednie ze mamy napastników smiechu warte jego już nie będzie po łęcznej jak dostaniemy kilka brameczek profesorze trzeba zaryzykować zostały 3 dni
i mikulski trenerem do końca rundy bo zna ten zespół i jakiś fizjolog bo będzie dramat na 100 lecie
pytanie i prośba do Zarządu dotycząca spraw technicznych - czy słyszalne nagłośnienie mogłoby być regułą a nie wyjątkiem? Uprzejmie proponuję spowodowanie by wspomniane funkcjonowało - było słyszalne na sektorze C (na innych oczywiście też) regularnie.
Dobre naglosnienie to zasluga Kablo ktory 4h przed meczem osobiscie lazil po calym stadionie i sprawdzal jak gdzie slychac. Ciekawe czy uslyszal za to z klubu chociaz jedno "dziekuje".
I ZRÓBCIE COŚ Z TĄ DEBILNĄ OCHRONĄ !!!!!!!
BO NA NASTĘPNYM MECZU DOJDZIE DO TRAGEDII !!!!
żebym ja kurwa dostawał gazem wchodząc przez kołowrotek na stadion ......w tym klubie
to już jest taki burdel że już ręce opadają....na trening ludzi nie wpusczacie...na mecz ligowy też łaske robicie.....
ej ceny karnetow przynajmniej dobrze dopasowane do poziomu gry ! ale co WY o cyzm mowic , gdzie nasze pilkarzyki wpadna na pomyls jakiejs kasy na ich mienrych kibicow wydac , no co WY ,nie ma co szalec , ja nie licze na nic ze strony pilkarzy( moze niektorych tak , ale akurat od nich to nie oczekuje )
co???
[i]Autor: marcin_ksc (IP zapamiętane)
Data: 29 Sie 2005 - 10:20:02
[b]żebym ja @#$%& dostawał gazem wchodząc przez kołowrotek na stadion[/b][/i]
możesz dokladniej opisać?
TD-stałem w kolejce od Kałuży w momencie wchodzienia genialny kutas z ochrony postanowił walić gazem na prawo i lewo nie patrząc na to że tam byli starsi,kobiety i dzieci.
i jeszcze tak się pierdolili z wpuszczaniem na stadion a nawet nie sprzwdzali biletów i ID.
czy ten debil z ochrony nie wie jaki zasięg ma ta "gaśnica" ?.
trzeba przyznać że hektor to jednak przy tych matołach to mistrzowie świata.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)