W rundzie kwalifikacyjnej zagramy z Koroną Kielce.
-
-
Juniorzy CRACOVII - temat zbiorczy
Kiedy i gdzie podajcie termin!!!
Pierwszy mecz 21 czerwiec; ale nie wiem gdzie.
21 gramy w Kielcach z Koroną
6 dni później
w sierpniu rusza wzorowana na MLJ - Małopolska Liga Trampkarzy. Liczy 12 zespołów. Zakwalifikowano do niej: Unię Tarnów, Okocimskiego, BKS Bochnia, Sandecję, Dunajec, Glinika, Skawę, Unię Oświęcim, mistrza Chrzanowa (jeszcze nie wyloniony), Wisłę, Hutnika i Cracovię.
mecz juniorów młodszych Korona - Cracovia - 21.06 o godz. 17.00 na starym stadionie Korony
Nurek - to jest chyba zart to co przedstawiles? Jesli to prawda to paranoja ... Dzieciaki beda spedzac poza domem cale dnie, czesto po kilka godzin w autokarach ... Kto o tym mysli? Moze i beda grac najlepsi z najlepszymi,ale przez 8 lat znudzi im sie granie caly czas ze soba, z tymi samymi twarzami.
Moim skromnym zdaniem reorganizacja powinna wygladac troche inaczej.
Dajmy na to 50 druzyn zglasza zespoly 9 latkow do rozgrywek. Podzieleni oni zostaja na 5 grup po 10 i kazda z druzyn walczy dla siebie. Z tych 5 grup powstaja dopiero ligi. Bo teraz czesto jest tak,ze zdolne roczniki cierpia za to,ze ich starsi koledzy spadali z lig, i Ci zamiast kopac sie z najlepszymi, leja po 10:0 slabeuszy. To tylko taki nieoszlifowany pomysl ,nie zaden projekt:P. Wtedy kazdy rocznik gra dla siebie i dzieki sobie,a nie za zaslugi klubu.
lopez - jeśli ktoś raczy żartować to panowie z MZPN
No wiem,ze Ty tylko info przedstawiles :)
nie tylko ja - Dzienniik Polski też :P
Ta międzywojewódzka liga trampkarzy to kompletne poroniony pomysł....
wybiera sie kto do Kielc młodzierzy kibicować ?
do Kielc nie dam rady, ale do Wieliczki w sobotę dam:
Rewanż odbędzie się w sobotę 24 czerwca 2006 roku (najprawdopodobniej o godz. 17.00) na stadionie Górnika w Wieliczce
w Wieliczce? a czemu nie w Wadowicach?
bo Łach załatwił Tabiszowi boisko za darmo. Jasne?
porażka
nurek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> bo Łach załatwił Tabiszowi boisko za darmo. Jasne?
a nasze boiska co? za kase?*
wiem wiem, konserwacja, ale oba na raz??
Ziemia Święta jest wyłącznie na mecze I drużyny (no ewentualnie dla jakiejś reprezentacji kopaczy "pseudoparlamentarzystów" czy policji. Kabel zajął Białas na treningi
no tak,
no to co tera powiedzą Ci którym na Wielicką było daleko?
a karnety też do kópienia w Wieliczce?
w Katowicach jest niezły lokal,
całkiem blisko centrum, dwie przesiadki prywatnym Busem
po niedrogiej adaptacji tam można sprzedawać.
sie pomieści ten komputer co to na Wielicką nie wejdzie
i dziewczyny dłógopisakami się mószą ratować
a wie ktos może z kim ewentualnie zagralibysmy w półfinałach po przejściu Korony?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)