Do raf_jedynka
raf_jedynka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> allinoe ty perfidny ubecki prowokatorze
> Manipulacja to rzecz którą wywysacie z mlekiem
> matki.
>
> Walisz taki oto pseudo cytat z GW:
> "Prezes Cracovii Janusz Filipiak mówi: - Nie mogę
> się cieszyć z sukcesów Wisły, ale w sprawie zmiany
> terminu derbów jestem skłonny pójść im na
> rękę(...) Dodatkowo derby 20 sierpnia nie stałyby
> na najwyższym poziomie, bo Cracovia jest bez
> formy"
>
> A Prezes Cracovii Janusz Filipiak powiedział
> jedynie:
> "Nie mogę się cieszyć z sukcesów Wisły, ale w
> sprawie zmiany terminu derbów jestem skłonny pójść
> im na rękę." (Kropka) !!!
>
> Dalsza czesc twojego pseudo cytatu to kolejna
> yebany pseudo komentarz pismaka z GW i tak przez
> Ciebie czesciowo sfabrykowany.
>
> Po to jest mecz aby rozstrzygać kto jest bez formy
> a kto ma forme.
> Kto jest lepszy a kto gorszy.
> Mistzrm Polski zostaje sie na boisku przypominam.
Proponuję aby zanim coś napiszesz zapoznać się z podstawowymi faktami a dopiero potem dyskutować na jakiś temat :)
polecam do przeczytania - będziesz wiedział wiecej
http://www. 90minut.pl/news.php?id=312718
Ps. Przy okazji moze spróbuj dyskutować nie obrżając kogoś w szczególnosci jak nie masz racji jest co najmniej śmieszne.
ps2. Mozesz sie nie zgadasz z tym co prawie wszyscy tu piszą nawet kibice Cracovii - ale właśnie mecze i boisko pokazują że Cracovia nie jest w formie. (a jeżeli uważasz że jest to wszystkiego najlepszego ja bym wolał żeby grała lepiej ( oczywiście za wyjątkiem derbów)
-
-
Derby Wisła - Cracovia przełożone!
No i dobrze ze wrocilem z roboty , bo nie dosc ze mnie siusmajtkiem nazywaja to jeszcze gnomem i cos tam jeszcze .A ja spuszczam zasłone milczenia, bo juz zmeczony jestem po pracy.
Chlopcy zomowcy fora ze dwora i wracajacie do swojej budy.
Nie ma co tłumaczyć ślepemu ze nie widzi, bo on tego nigdy nie zrozumie jak urodzil sie niewidomy i nie wie jak wyglada świat.Tak samo jest z Prostytutkami Krakowskiej Ulicy, oni nie sa reformowalni.
Ale za to Jagiellonia Białystok przejzała na oczy i zobaczyła jak to wiślacy niby bracia ja szanują.Tak tak wislaczki , jestescie zwykli zdrajcy i tyle w temacie.
Tak samo jak beton PZPR tez uwazał ze robi dobrze dla kraju jak sie z sowietami układał.
Dlatego jak macie problemy z działaniem swojego forum to zgloscie usterkę i potulnie czekajcie na naprawe.
Dla przypomnienia to jest forum kibiców CRACOVII , czy to jasne CRACOVII a nie gts.
Gdzie jest leśniczy ? Czy ktos moze zwierzyne z lasu wygnać? Czy znowu moze byc tu pieknie i pasiasto? Czy lesniczy nie widzi ze duzo wscieklych
psów biega po naszym havirzowskim lesie i bruka nam sciółkę?
Obowiazkiem lesniczego jest aby jak napotyka dziwnie zachowujacego sie psa tzn.taki ktory nie chodzi z podkulonym ogonkiem , a pokazuje uzebienie i piane w pysku , obowiazkiem jego jest ustrzelic takowego, aby inne szlachetne zwierzeta sie nie zaraziły wscieklizną i nie podupadły na zdrowiu.
Watek meritum został zakonczony derby w grudniu i kropka.
No chyba ze pieski beda chore i znowu derby zostana przełozone na inny lepszy dla nich termin.
leśniczy daje szanse, nawróćcie sie...
[url]http://www.wislakrakow.com/[/url]
zobaczcie ile jest wpisów wiślackich w temacie "derby przełożone" na ich własnej, reklamującej się jako najbardziej popularna strona o Wiśle, wyskakująca jako druga w google. A potem policzcie wpisy u nas. Zamiast się cieszyć na swoim własnym psiarskim forum, to włażą tu, szczekają i psują nerwy swoją typowo ubecką bezczelnością!!
Jak to mówił stary Tolima do Zygfryda de Loeve, gdy go przed oblicze ociemniałego Juranda przyprowadził: NA KOLANA PSIE!!!
I jeszcze a propos historycznej szansy, to Petrzalka nie przekładała sobie meczów ani przed spotkaniami z Celtikiem, ani teraz z Partizanem Belgrad.
Ale Misiu pierdzielisz smuty jak zwykle.. my sie nie przyznajemy do wlasej przeszlosci? wszyscy doskonale wiemy ze Wisla byla klubem milicyjnym i nikt tego ine neguje.. ja jestem ciekaw ile prawdy jest w tym klekaniu i blaganiu? a moze napiszesz ze dawali jeszcze d... zeby tylko dostac to pieprzone poplecznictwo gwardyjskie.. wedlug mnie gowno wiesz bo niby skad masz to wiedziec jezdziles z nimi? widziales? czy moze ktos ci powiedzial albo gdzies uslyszales czy przeczytales? zreszta kogo to teraz obchodzi.. chyba tylko was siejacych propagande anty - Wislacka...
boją się pedały ubeckie hehe
Rykoszet
Nie mieszaj w sprawy kibiców śp. Papieża....
Ironia losu jest że najczęściej o papieżu w polsce mówią byłe komunistyczne ścierwa lub popierające ich ogórki oraz matołki popierające działałność instytucji chołubionych przez komuchów jak np. gts...
Zimą pewnie też nie będą mieli czasu na rozegranie meczu, ponieważ załapią się na udział w reklamie gorących kubków lub czegoś podobnego a Engel zacznie pisać książkę. Wszystko w ramach reperowania budżetu po odpadnięciu z pucharów już w eliminacjach.
zima będzie za zimno, a gra w takich warunkach ich zmęczy ;)
a pewni gwiazdorzy zmęczyli się świętowaniem zwycięstwa nad PAO:
[i]Piłkarze Białej Gwiazdy dostali od trenera Engela dwa wolne dni, które mogą wykorzystać na relaks po wyczerpującym tygoniu i meczu z Panathinaikosem, w który włożyli sporo zaangażowania. W sobotę i niedzielę nie są zobowiązani do stawienia się na obiektach Wisły. Najbliższy trening w poniedziałek.[/i]
i komentarz:
Melon
NO TO KASYNA I PUBY PRZEZ WEEKEND ZAROBIĄ.
:)
nagle zmęczeni po jednym meczu, czemu na zachodzie nie przekładają tylko graja co trzy dni i nikt nie narzeka przeciez to jest chore "Psiarni" już całkiem sie w główkach popierdzieliło i to zdrowo
a jak już awansują do LM to jak bidule wytrzymają ciąg środa-sobota-środa? przełożymy ligę na zimę?
i się obudzili szybko. kalendarz znany był od dawna, że powołania dostaną też mogli się spodziewać, a tu nagle coś się zmieniło, i przekładać trzeba... a zmieniło się tylko 2:0 z PAO. no nic, jak chcą, to niech przekładają. ale to krok w kierunku przeciwnym niż "europejski profesjonalny klub sportowy". nawet nie klub, a towarzystwo.
... wkurzyłem się, jak się dowiedziałem!
a mi to wszystko lotto......skoro nas nie wpuszczają to mogą sobie grać kiedy chcą
i właśnie o to chodzi. Gdyby to bylo załatwiane w cywilizowany sposób - można bylu ugrać zgodę na wpuszczenie naszych za przelożenie. I dlatego zomo "załatwiło" jak zalatwiło, a niektórzy "pasiacy" nie rozumiejąc tego (lub prowadząc swoją kampanię jak rzekomo pasiaści dziennikarze pewnej gazety występujący na forum pod "dziwnymi" nickami, ostatnio nawet kobiecymi - wstydzą się swojego czy co?) chwalą łamanie prawa przez gts, co bardzo podoba się psom odwiedzającym forum
Nawet przełożenie derbów i tak nim nic nie pomoże.Przegrają z Panathinaikosem i to wysoko .I poco było przekładać mecz to po prostu śmieszne i nieprofesionalne podejście do meczów na tym szczeblu rozgrywek ?
Wkrótce PASY LIDEREM EKSTRAKLASY !!!!!!!!!!!!!!!!
Tą decyzją gts pisze kolejne karty swojej niechlubnej historii. Inne profesjonalne kluby potrafią rozgrywać swoje mecze co 2-3 dni - niestety jak widać gts obawia się Cracovii i to bardzo.Proponuje teraz Wisle Płock, Groclinowi, lub Legii przełożenie swoich meczy - w związku z "historyczną szansą awansu". Ludzie to jest poprostu śmieszne ponieważ i tak im to nic nie pomoże - przegrają z Panathinaikosem i to wysoko a i w przełożonych derbach sprawiedliwość będzie po naszej stronie. A swoją drogą może by tak Cupiał zafundował swoim pupilkom pobyt w jakimś senatorium, skoro są tak zmęczeni już na początku sezonu :))))))).
Ciekawie robi się też w kwestii nie wpuszczania kibiców przyjezdnych na reymonta. Wisła zgłaszając do PZPRu wniosek o umożliwienie nie wpuszczania kibiców przyjezdnych - jednocześnie do UEFA napisała, że wszystko jest ok i mogą rozgrywać mecz eliminacyjny na swoim stadionie wraz z kibicami Stokrotek. A wszystko to działo sie (i dzieje) pod cierpliwym i wyrozumiałym okiem guru Listkiewicza.
Może od razu pan Cupiał wraz z Listkiewiczem załatwi wszystkie wyniki do końca rundy przy zielonym stoliku.
CRACOVIa 1906% KRAKÓW
A już zostawcię tę gwardię w spokoju....
Sialalalala sialalalala sialalalala
Cracoooooviiiaaaaa
dzisiaj gra
gwardię w dupie ma!!!
Panowie wybaczą, ale czy tak trudno zrozumieć, że na świecie są ciekawsze rzeczy do robienia, niz dyskusja z Misiem? Szczerze pisząc, obecnie wszystko, łącznie z wizytą u dentysty, jawi mi sie jako ciekawsze od Misiowatości.
Ale nie traćmy czasu:
1. Qń przestał pisać, bo Miś przytoczył argumenty- co kolega, na litość boską przytoczył?! To coś można nazwać pytaniami, można nazwać pytaniami z lekka pozbawionymi sensu, ale na pewno nie argumentami! Powtórzę jednak jeszcze raz- jaki polski klub, będąc w podobnej, zaznaczam podobnej (!) sytuacji jak Wisła nie otrzymał zgody na przeniesienie meczu ligowego.
2. Wisła złamała prawo, bo „winna była ustalić termin....”- kolega, którzy słowo „winien” przerabiali na pierwszym roku studiów prawniczych zwrócę tylko uwagę, że niestety studia prawnicze trwają u nas dłużej niż rok.
3. Wisła jest nie dobra, bo o przełożenie spotkania zwróciła się do PZPN-u miast poprosić o to Cracovię! Czy koledzy zastanawiali się nad tym bzdetem? A co by było, gdyby rywalem Wisły był inny klub, nie Cracovia? Dajmy na to......Górnik Łęczna?
„Tak, oczywiście gts w dupie ma terminarz rozgrywek pzpnu, dogadali się z górnikiem za jakąś lewą kasę i będą sobie grali, kiedy będą chcieli......”- czy styl i forma nie wydają Wam się do czegoś podobne? Terminarz ustala PZPN i u niego wnioskuje się o zmiany.
4. Jest jeszcze jedna rzecz, która najbardziej mi się chyba podoba: „Wisła stchórzyła! Wisła się bała meczu derbowego”. Ustalmy może fakty- Wisła zdobyła trzy punkty w meczu wyjazdowym z Dyskobolią (strzelając cztery bramki) oraz wygrała u siebie z mało znaną drużyną z Grecji (wiem, wiem, ta drużyna, to ona była bez formy i przed rozgrywkami ligowymi i w ogóle chyba katar mieli) w tym samym czasie Wasz zespół (choć był zdecydowanie lepszy od przeciwnika) stracił punkty (i trzy bramki) w meczu z zabrzańskim zespołem. Popatrzcie na te kilka zdań. Wybaczcie, ale w tym fragmencie swoich przemyśleń, gdzie doszukujecie się tchórzostwa Wisły, jako żywo przypominacie Czarnego Rycerza z filmu „Monty Python i Święty Graal” – dlaczego? A, to już Wasze zadanie domowe.
5. Pozdrawiam, szczerze Wam oddany, tchórzliwy jak pies- Qń.
[i]A co by było, gdyby rywalem Wisły był inny klub, nie Cracovia? Dajmy na to......Górnik Łęczna? [/i]
Co by bylo? Spotkanie nie zostało by przelożone.
No chyba, ze rywalem bylaby Legia , Groclin, albo Cracovia. Porażki z tymi rywalami to ujma na zomowskim honorze, więc trzeba zrobic wszystko aby nie przegrać. Nawet łamac prawo.
Co do studiów prawniczych: nie wiem jak uczą w milicyjnych szkolach prawniczych, ale w cywilnych jest tak, że to czego się nauczysz na I roku też ma ci zostać w pamieci
Co do pytań: podałem argumenty w formie pytań, abys wyślił swoją inteligencję i odpowiadając zobaczył argumenty. Bo to sa pytania retoryczne (ah, zapomniałem, tego terminu uczą na I roku studiów :P)
Ale ty wolisz się wymigac obśmiewając (oczywiście w swoim mniemaniu) te pytania.
Bo odpowiedzi nie przejda ci przez klawiaturę. To by byla plama na milicyjnym honorze.
Niemniej trzeba przyznać, że jestes wyszczekanym Qniem. Czyś abyś tu nie służbowo? ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)