Burgery na Kleparzu bardzo dobre, swieze, a nie jakies gotowce z biedro, ceny też przyzwoite (5-7 zł)
-
-
Było o kiełbaskach teraz czas na kebab i zapiekanki!!! :)
tylko budka z lewej stojąc twarzą do nich, bo z prawej są syfiaste
Otóż to SaNto, Kleparz Burger się zowie tak dla jasności.
A jadł ktoś kiedyś w Szybkim Lopezie przy Starowiślnej 80 ?? Szedłem ostatnio i przyciąłem meksykańskie gastro na wynos, ale zamknięte już było i nie wiem czy za dnia warto tam specjalnie jechać :)
Bażant Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A jadł ktoś kiedyś w Szybkim Lopezie przy
> Starowiślnej 80 ?? Szedłem ostatnio i
> przyciąłem meksykańskie gastro na wynos, ale
> zamknięte już było i nie wiem czy za dnia warto
> tam specjalnie jechać :)
nie jadłem tam nigdy, ale sądząc po nazwie baru, to zapewne wszystko jest tam robione na smalcu i oplute kilka razy, do tego obsługują tylko wąsatych... jedyny plus, że co byś nie zamówił to szybko DONOSZĄ ;)
Padłem. :D
Spróbowałem ostatnio hamburgerów w tym całym Klebarz Burgerze i te z moaburgera i grilkinga na mogilskim mogą się przy nich schować.
A ceny nie porownywalne.
Alabama na matecznym.przystępne ceny i dobre żarcie jak dla mnie.zwłaszcza hot dogi
Gdzie można w Krakowie zjeść dobrą sajgonke ??
Dobry chińczyk jest na Mazowieckiej, ale sajgonki wszędzie takie same.
Na Starowiślnej są inne, wg mnie lepsze niż w innych chińczykach.
dobry chinol jest na Grzegórzeckiej, za błękitkiem - duże porcje (jedyny chińczyk w którym się najadłem do syta zamówioną porcją), przystępne ceny, fajna obsługa, lokal klimatyzowany z ogródkiem
[url=http://www.phonghai.pl/]Phong Hai[/url]
pisal juz ktos o kebabach z tanti przy stadionie Wawelu? bardzo porzadne porcje dają - niezbyt często dojadam
greg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dobry chinol jest [b]na Grzegórzeckiej, za
> błękitkiem[/b] - duże porcje (jedyny chińczyk w
> którym się najadłem do syta zamówioną
> porcją), przystępne ceny, fajna obsługa, lokal
> klimatyzowany z ogródkiem
>
> Phong Hai
Zgadza się, również polecam. Chińczyka na Lea również można odwiedzić.
O nie. Ja z kolei stanowczo odradzam wizyt w tym chinolu na Lea. Za sos, przynajmniej u mnie, posłużył stary olej z pieczenia i jego smak/zapach obrzydzał. Coś strasznego. Poinformowałem o tym kelnerkę wychodząc i nie płacąc. Pobiegłem wtedy do Kwadransu na Karmelicką.....
Ja na Lea jadłem kilka razy i zawsze ok, niczym się nie wyrożniał na plus ani na minus.
Kwadrans ok, ale porcje małe niestety masy tam się nie zrobi hehehe.
SaNtO te kebaby w Tanti kiedyś (2 lata temu jakoś) były dużo lepsze, teraz mięsa nadal sporo, lecz jakieś takie bez smaku, przypalone spore kawałki jak by maczeta je cieli.
Chyba jeszcze nikt nie pisał tu o kebabie pod dworcem w Płaszowie.....w barze Armenia.....bardzo dobre i wielkie porcje.....polecam......
jestem świeżo po degustacji burgera z Kleparza i był to mój najlepszy burger w życiu, wybitny!
23 dni później
bylem dziś z piękniejszą połową na ciastku;) w vicie stworzu ;) na grodzkiej i........ polecam każdemu kto chce czekać półgodziny na karte.... a 40 minut na rachunek
szukam dobrej pizzeri.... grube ciasto wymagane;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)