tak się zastanawiam, po trzech meczach. Kiepsko w Kielcach, mizeria z Amicą (przeciwko jedenastce przeciwnika za CHiny ludowe nasi by nie wygrali), dno z Zabrzem.
Kto płacić - piłkarze z trenerami na czele. Komu - kibicom, że jeszcze niektórzy to oglądają. Ich pensje są wystarczające by pokryć brakujące na stadionie 2,5 - 3 tys. miejsc. SAme zalety rozwiązania rośnie więź kibiców - z piłkarzami, dla których rzekomo grają, a i piłkarze mają większą motywację, by w przyszłości nie oddawać części swej pensji. Powinno przyjąć to formę conajmniej dopłaty do biletów. Wyjazdy, przynajmniej transport powinny być sponsorowane. Powyższe to nie żart.
Coś podobnego zrobiła Legia i chyba nienajgorzej wyszło - najbardziej podobało mi się, że żaden z zawodników, choćby pośrednio nie skrytykował decyzji ich zarządu. Chłopcy dostali takiej motywacji, że roznieśli <...>. U nas też tak chcę.
Co szanowne Panie i Panowie na to?
-
-
czy powinni płacić?
manfred netzermann Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> tak się zastanawiam, po trzech meczach. Kiepsko w
> Kielcach, mizeria z Amicą (przeciwko jedenastce
> przeciwnika za CHiny ludowe nasi by nie wygrali),
> dno z Zabrzem.
ale zremisowali i wygrali czyli bez przesady z karami...
zresztą skąd wiesz czy nie wygraliby z Amicą ?
(prorok Pan jesteś czy co? ;) czerwień wymusiły nasze akcje
więc o co chodzi. Oglądałem mecz z Amicą wczoraj. Do czerwonej
kartki grano wyrównany mecz z lekką nasza przewagą więc nie PRZESADZAJ.
Co innego Zabrze. Było to ewidentne potraktowanie rywala
typu "gołodupce pozbirane ad hock położą się nam na plecach,
my wyjdziemy i pukniemy "frajerom" 5-0" ...co zresztą Michał Karwan nawet
do Wyborczej powiedział ("wygrajmy choćby i 5-0")
cos takiego bylo z Herta Berlin zawodnicy stawiali kibicom wyjazdy a czasem to bylo nawet kolo 8 tys
To ja proszę o specjal na Arkę ;)
i okratowany specjal do Szczecina :D:D
Ale oni odpowiedzą, że chcieli już obstawić najbliższy wyjazd nawet dla 10.000, ale niestety im się policaje nie zgodziły. :)
i jeszcze prosimy o samolot specjalny na te puchary co mamy w nich grać :D
manfred, zal mi cie chlopie...
e specjal na Arkem, samoloty na Arke !!
nawiazujac do tej jebanej motywacji z teoretycznie slabszymi druzynami, to na kazdy trening przed meczem powinna przyjsc spora grupa na Wielicka i ich zmotywowac jak Wojtek nie potrafi, Profesor poprostu obciac kase za przegrane i tyle.
Ja proponuję juz przed derbami wypróbować metodę;)
W końcu to słabizna ta Rudawa;)
W sobotę niech Stawowy wygoni cały sklad do meczu rezerw dla przypomnienia i ku przestrodze...
Mysle ze pomysl z obcinaniem pensji nie tylko za porazki ale i za beznadziejna gre nawet w zremisowanych czy wygranych meczach jest dobrym pomyslem i na pewno zmotywowal by kilku pilkarzy do gry a kase z tych kar sBusznie mozna by przeznaczyc na dofinansowanie biletów czy wyjazdów.Poza tym w ramach motywacji posadzilbym na lawce Cabaja bo chyba jest juz zbyt pewny swej pozycji pierwszego.Jest jeszcze kilku zawodników ktorym przydala by sie lawka ale niestety w tej chwili nie posiadamy za nich godnych zastepcow:(
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)