Każdy byle nie Stawowy
-
-
Trener Stawowy musi odejść.
no niestety: dzisuaj WS dał ciała ponizej mojego progu tolerancji
tak słabej Legii nie pamietam (a trochę żyję na tym świecie)
trzech "nominalnych" napastników nie jest w stanie strzelić w swiatło bramki
brak mi słów...
przykro mi Wojtek - sam odejdź....
Stawowy wyraźnie sie pogubił .Foruje swoich nieraz znacznie słabszych od tych co byli na ławce.Ile jeszcze błędów bastera jako lewego obrońcy.Drużyna motorycznie nie przygowana do sezonu .Brak reakcji Stawowego na nie sportowe prowadzenie się niektórych zawodników .Rywalizacji o miejsce w druzynie praktycznie nie ma .Niektórzy jego pupile wiedzą że maja pewny plac niezależnie od formy.Zmiany dokonane przez Stawowego wczoraj to był istny sabotaż zresztą to nie jest pierwszy raz.PANIE STAWOWY TYLKO KTOŚ IDIOTYCZNIE GŁUPI ŚCIAGA NAJLEPSZych zawodników Nowaka i Pawlusińskiego trzymając patałacha banię.Na tych co zostali wpuszczeni przez stawowego jako zmiennicy chciało sie aż czyś cisnąć widząc ich nieudolność. Jak mozna było z klubu wypuścić Wawrzyczka a zostawić miernoty Piatka,dudzińskiego,moskałę.Podsumowując;wydaje sie że potrzebna nowa miotła ,wzmocnienie zespołu kilkoma zawodnikami .Ponieważ nie ma czasu szybka zmianę trenera (nowy trener z zewnątrz musiałby poznać zawodników)wydaje się że rozwiązanie jest jedno do końca roku jako trener Mikulski który drużynę zna .Przypomne wam że w sezonie w którym awansowaliśmy szczakowianka wygrała zdecydowanie ligę i jakby nie -10 pkt grała by w ekstraklasie.Z kilkoma nie nadającymi sie do 1 ligi zawodnikami trzeba sie zwyczajnie pożegnać.Szkoda kasy na nieudaczników typu dudzio,piatek,moskała,bania .Profesor powinien walnąć pięscią w stół.Tylu gwizdów co wczoraj nie slyszałem na Cracovii od dawna.
Patrząc jak po meczu siedział jak na stypie z grobową miną to chyba jednak walnie. W końcu to on płaci.
Jeżeli Stawowy uważa że tak dobrze umie ocenić umiejętności testowanych zawodników to nadszedł czas na zmiane. Mikulski trenerem - Stawowy łowcą talentów !
Niestety ale po tym meczu wiem, że Stawowy nic już pozytywnego nie wniesie. Wniósł już bardzo dużo i wiele Cracovia mu zawdzięcza. I trzeba mu godnie podziękować.
A drużyne (jeśli to tak można nazwać) chyba faktycznie powinien Mikulski poprowadzić do końca rundy no chyba, że Staw.
Już sam nie wiem. Załamany jestem.
Andrzej Szarmach jest wolny i siedzi we Francji,ma francuskie papiery trenerskie
zgadzam się z potterem w 100 procentach
jeszcze myslalem ,ze mozna czekac do konca rundy ale po meczu z Legia ,niestey panie Wojtu trzeba odejsc.
Czy ktoś coś wie na temat relacii Profesor-W.S
TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI ---a nie zgrany zespół piłkarski który powinien wychodząc na boisko w barwach tak zasłużonego klubu jakim jest CRACOVIA wykazać się maksimum woli walki i ambicji.Stojanowskim i markującym grę trzeba jak najszybciej podziękować.W drużynie nie mogą występować dalej tylko ulubieńcy naszego ,,nieomylnego P.WOJCIECHA,,- czy istnieje w piłce taki gość który by swoją grą w ,,dziada,, mógł Go powalić z nóg- ilu jeszcze będzie to przechodzić do końca okienka transferowego w naszej CRACOVII.
Ważne że okienko trasferowe dla trenerów jest otwarte cały rok.
Panie Wojtku musi pan zrobić zmiany bo jak nie to prezes zmieni Pana.
paluch Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ważne że okienko trasferowe dla trenerów jest
> otwarte cały rok.
> Panie Wojtku musi pan zrobić zmiany bo jak nie to
> prezes zmieni Pana.
Jakie zmiany??? Tu juz za póxno na zmiany.... Teraz nie da się zrobić juz nic bo za dwa dni zamkniete zostanie okno transferowe. WS miał pełne pole do popisu i miał zawodników z których mógł i powinien skorzystać.... Dlaczego tego nie uczynił - tego nie mogę pojąć.... Sytuacja kadrowa (kontuzje, zero napastników z prawdziwego zdarzenia, brak rywalizacji w zespole) nakazywały by wzmocnić zespół. Los był dla nas jednak łaskawy i pojawił się zawodnik z którego mozna było mieć wiele pozytku (Almany Sow) ale trener z niezrozumiałych powodów odesłał go. Może nie był to zawodnik, co do którego można było być pewnym, że zabłyśnie, ale w takiej sytuacji jaka się wytworzyła nie było wiele do stracenia i należało go zostawić przynajmniej do końca rundy.... Niby go zostawił na kilkudniowe testy tak od picu żeby to jakoś wygladało i odesłał.... Ale dlaczego??? Bo był czarny??? To było karygodne....
Stawowy - nie pasuje już mentalnie do druzyny i do klubu ,,
Nie wykonuje założeń taktycznych....
Nie powala nikogo na kolana ..;-)
A co najważniejsze jest wiele lepszych trenerów niz on, którzy chcą trenować drużyne Cracovii ;-)..
A wine za moje pisanie ,biorę cała na siebie...;-)
i to (na końcu) jest Twój indywidualny błąd - kolego Trapez
Ale popełniony w pierwszym mikrocyklu. Musisz się Trapez zastanowić, czy nie przedobrzyłeś z treningami.
Może Staw niech idzie do Korony. Kibice będą go tam kochać bo nie lubi nie polskich zawodników
Coś w tym jest dlatego idę do Jamy ,naładować "akumlatory "...;-)
Precz!!!!!!!!!!!!!
Precz, jest nie na miejscu zupelnie z wielu względów. Ja bym to raczej widział tak: Panie Wojtku, wielkie podziękowania za pracę jaką wykonał pan dla Cracovii. Za wiele wspaniałych sukcesów i niezapomnianych meczów. Będziemy zawsze miło pana wspominać. Teraz już bardzo panu dziękujemy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)