Byłem widziałem i mowie ze połowa z tego składu nadaje sie do wymiany, na czele z Moskałą, Gizą i Nowakiem!Poprzewracało sie w głowach naszym gwiazdo-kopaczom!Nie jest to opinia wyssana z palca,tylko zaobserwowana w ciagu kilku ostatnich meczy,jeszcze z zeszłego sezonu.A dzisiejszy mecz tylko to potwierdził!Z takim składem i taką grą jak z Górnikiem to mozemy powalczycz max o środek stawki,MAX !!!
-
-
2 strzały i 2:0 dla Zabrza !!! Chili powtórka z "klasowymi" zespołami
Musze to napisać,żenada qrwa brak słów,pojedynek jubileuszowy?hm ciekawe gdzie pili.
Ja napisze tylko jedno słowo które określi wczorajszy mecz TRAGEDIA!!!!!
wku.rwiacie mnie niemiłosiernie,jojcycie jak stare baby ze zenada ze kompromitacja itd,owszem mecz im nie wyszedł choc walczyli i to bardzo, brakło umiejetniosci.a taki jeden z drugim zamiast jojcyc i beczec przed kompem niech czasem zbiorą dupe i przejada sie za druzyną ale po co??lepiej narzekac przed netem...netowi napinacze:)taki juz los jes Pasiaka ze czesto musi przełknąc gorycz porażki nawet takiej dotkliwej jak dziś, ale nie zapominajcie ze pare sezonów temu o grze z Górnikiem to mogliśmy tylko pomarzyć.Ja się ciesze i to bardzo że teraz mogę jeżdzic do wawy,zabrza,poznania i na inne pierszoligowe stadiony bo na to długo czekałem (jakies 15 lat),pierwszej ligi w wykonaniu Pasów nigdy wczesniej nie widziałem wiec mnie po prostu cieszy fakt ze w niej jestesmy!Ja wiem ze apetyt rośnie w miare jedzenia,ale popatrzcie realnie-obecnie Pasy nie mają ani zawodników ani umiejętności zeby grać o najwyzsze cele.Więc kończąć prosze wszystkich malkontentów zeby przestali jojcyć bo wcale nie jest najgorzej,zawsze było gorzej duzo gorzej...no moze oprócz lat przedwojennych czy pamietnego roku 1948...
oby znowu nie było czkawki,na koniec sezonu.np.braklo nam punktów z katowic,już rok temu.
"Piękny" sierpień się nam zapowiada.
Obciać im kaskę i paru do rezerw...przesunąć .Brakuje napastników z prawdziwego zdarzenia,Świstak nie zatąpi Węgrzyna i Wawrzyczka(szkoda że odszedł,oj bardzo szkoda...)
Moskała rozegrał już z 10-meczów i nic nie strzelił -do psychologa Go wysłać -albo dać spokój. Mówiono o pucharach a tu taki blamaż -strach pomyśleć co będzie na Wiśle,grają dramatycznie w ataku ,w polu maja przewagę ale co z tego wynika ?
JacekPasiak:
[i]grają dramatycznie w ataku ,w polu maja przewagę ale co z tego wynika ?[/i]
Bo ciągle grają ten sam schemat. Doktrynę trenera. To było dobre, wówczas gdy mieli formę, ito tylko przez jakiś czas. Teraz jest już całkowicie przejrzyste dla wszystkich trenerów w ekstraklasie. Niestety nasz trener, jak dotychczas, jest tak w tę swoją doktrynę zapatrzony, że nie potrafi jej udoskonalać, modyfikować (np. w zgodzie ze zdrowym rozsądkiem), nie mówiąc o kreowaniu nowych elementów.
Panie trenerze, moze potrenujecie strzaly z dystansu, a nie gre w DZIADA?!?!
MISZAKSC na meczu wczoraj byłem, podbnie jak w Kielcach i na Amice.Jesli byłeś też wczoraj to nie powiesz ze cie kopacze nie wkur...!!! Stawowy szumnie zapowiadal przed sezonem że będzie walczył o puchary,a tu co??? Jeżeli tak dalej będzie szło to walka o środek tabeli.Po prostu za duzo pustych słów przed sezonem, a teraz sie nie dziw że ludzie narzekają na gre, skoro drużyna przegrywa z takim Górnikiem (brawa dla nich za ambicje!!!)
no akurat duzo strzelali z dystansu wczoraj.
Łukasz KSC byłem na wszystkich 3 meczach.kopacze i owszem wku.rwili ale nie na maxa:)po prostu ja oceniam realnie szanse naszej drużynysrodek tabeli to jest maximum ich możliwości, a to ze Staw coś mówił on duzo mówi...nauczyłem sie brać jego słowa z przymrużeniem oka:)po prostu nie mamy składu na walkę o najwyższe cele...smutne ale prawdziwe...no ale na koniec wierze że derby wygramy wy też wierzcie w to bo podobno wiara góry przenosi:)
I co - Po meczu zawodnicy bali się podejść do kibiców. Pawlusiński - Szacunek - został do końca, taki Cabaj zwiał odrazu. Oj Panowie - chyba zbyt szybko zapomnieliście jak to jest zarabiać groszę. W sumie to samo tyczysię trnera.
Nie ma co. Wyjazd nię udał :-((((((((((
Został jeszcze Szczoczarz,Baran i wczesniej Bojarski podziękowal kibicom.Szacunek dla nich, reszta skuliła głowy i uciekła szybko do szatni! WSTYD PANOWIE WSTYD !!!!
Wiem że zostali, tylko wiesz On gra najkrucej. To smutne.
do tej pory sprawę motywacji załatwiał za trenera Kaziu. Zabrakło go i WS (po raz kolejny) pokazał, że motywować to on nie umie
Misiu - moze nie na ten mecz nie byla potrzebna motywacja ??
lopez - czy ty rozumiesz znaczenie słów "po raz kolejny"? Jesli nie - to zanim coś napiszesz - postaraj się zrozumieć.
Puchary (a może i coś więcej) przegraliśmy nie we Wronkach, a tracac punkty ze słabeuszami
Jeśli kochasz powtórki z rozrywki - to słuchaj radia a nie pisz na forum :P
chyba, że procenty z zaufania za bardzo ci do głowy uderzyły (co jest pewnym wytłumaczeniem).
A jeśli uważasz, że na mecz z gts-em (zwłaszcza po wczorajszej kompromitacji) trzeba kogokolwiek motywować - to obrażasz cięzko naszych chłopakow :P
No i to Ty misiu po raz kolejny nie rozumiesz. I po raz kolejny zapomniales co ja sobie brzydze zrobic twoimi radami. I po raz kolejny nie wytezasz rozumku. I po raz kolejny forsujesz swoje powiedzonko,ktore nikogo oprocz ciebie na forum nie bawi. I po raz kolejny wkladasz mi do ust slow,ktorych nie wypowiedzialem. I po raz kolejny mozesz mnie pocalowac w szybki tylek.
Chyba że to była przegrana za Karwana ? ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)