Wygląda na to, że w derbach będzie masakra......aż mnie ciarki przechodzą na samą myśl....
-
-
2 strzały i 2:0 dla Zabrza !!! Chili powtórka z "klasowymi" zespołami
Skąd to czarnowidctwo-przeciez bezkrytyczne zaufanie które procentuje, tak często tutaj obowiązywało.Czekam na dalszy ciąg słynnej sondy 140-17.Obroncy słusznej sprawy -do bojui.
Powstaje pytanie co nasi kochani pilkarze razem z trenerem robili w okresie przygotowawczym?!
POCZEKAMY ZOBACZYMY W TAMTYM SEZONIE NA POCZATKU TEZ BYLO LIPNIE A SKONCZYLO SIE DOBRZE:)
Ale takiej plamy k..wa jeszcze nie bylo!
ja byłem w szoku jak zobaczyłem nagle 2-0 w 1szej połowie
ale kminie sobie kij jakos w przerwie sie pozmienia cos i zremisuja napewno z takim marnym górnikiem.
włanczam na koniec meczu i 3-0
BRAWO DLA KOPACZY !!!!!!
"walczymy o mistrza tak"??
a w jakiej dyscyplinie?
Fakt, biorąc pod uwagę, że graliśmy z głównym kandydatem do spadku (tak przynajmniej wynika z przedsezonowych przewidywań ekspertów), to jest to MEGAKOMPROMITACJA
Co prawda w zeszłym sezonie było to samo, ale wtedy zrzucano to na karb braku doświadczenia naszej ekipy.
Teraz o czymś takim mowy być nie może!!!
A mzoe to umowa za transfer Karwana? I mialo byc 2:0 tylko Bukalski zwariowal i strzelil na 3?:P
No to wszystko jasne. Wisłę załatwimy 3 : 0 ,bo formę mamy zabójczą.
to była MEGAŚCIEMKA przed derbami :P
jak brzmiał ten dowcip?
a juz wiem:
"WYGRAĆ OKAZALE!"
K.urwa k.urwa k.urwa ... za jakie grzechy jest się Pasiakiem na zawsze ? ;-)
To też jest dobre:
"...Z Górnikiem musimy zdobyć trzy punkty. Chcemy zagrać widowiskowo i wygrać choćby 5:0. Gdybym zdobył jedną z bramek, cieszyłbym się w środku, ale nie manifestowałbym tej radości..."
proponuje pogadac z Celtami
o wypożyczeniu HARTSONA-- chyba pasowałby nam taki zawodnik:)??
bo z naszymi to bedzie walka o przetrwanie:)
skandal !!, kurwa ci goście sa wypaleni, żadnej ambicji , determinacji...no nie wiem , może trzeba by pare kontaraktów rozwiazać....dawno nie czułem sie tak upokorzony...
Wiecie co płakac mi sie chce ale nie z wyniku tylko z waszej reakcji, Bo jak to kurwa jest ze przegramy mecz a wy juz wypisujecie pierdoly ze bedziemy sie bronic przed spadkiem(4 druzyna po 3 kolejkach ma tyle ptk co my), ze trzeba wyjebac pilkarzy trenera itp,zastanowcie sie co wypisujecie i pomyslcie ze 3 lata temu marzyła sie wam 1 liga i chodzby takie wyniki.
i co człowieku bedziesz do konca zycia pisal ze w 3 lidze mazyla nam sie 1sza liga??
ok marzyla zgadzam sie !!
ALe Teraz pODOBNo mamy walczyć o mistrza !!
teraz świetujemy 100 lecie klubu !!
i teraz dostajemy lanie od górnika Z.;/
coś jest nie tak...
Czy wygrywasz czy nie ...
kazdy wie że nie ma napastnika ale teraz chyba go raczej nie kupimy nie ?
trudno raz się wygrywa raz ...
Po skrotach w C+ jestem coraz bardziej przekonany do mojej tezy z poprzedniego posta...
o boshe wy tylko narzekacie moze byscie sami cos zrobili dla klubu potrzebuje jeszcze 10 chlopakow do murowania bramki, wyprowadzenia 2 kontr i wykonania jednego rzutu wolnego na najblizszy trening aby nasi potrenowali jak maja sie w takiej syuacji zachowac
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)