Wojciech Stawowy - Najlepszy Trener Klubowy.
Nie wiem smiać się, czy płakać.
-
-
2 strzały i 2:0 dla Zabrza !!! Chili powtórka z "klasowymi" zespołami
Powiedzieli w radiu o transparencie;))
jaka tresctransparentu??
10 sytuacji, pewnie z 10 rożnych - no i co z tego
Miller, którego nie lubię, powiedział kiedyś, że prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym jak kończy a nie zaczyna. Pan Panie Wojtku zaczął świetnie. może są to emocje i będę Pana lubił na wiosnę 2006. oby. ale wątpię. szanuję Pana, ale chyba mentalnie nie pasuję. chciałbym to odszczekać za parę miesięcy. niech mi Pan uwierzy.
Ja juz nie wiem jaka oni musza miec sytuacje zeby strzelic bramke...przeciez z pilka do bramki nie wejda!!
rażą niesktucznościągórnik 4 strzały 2 gole 50% skuteczności :(
no to pozamiatane 3:0!!Zenada!po stokroc zenada!!
Najwyższa porażka Pasów w I lidze od momentu wejścia w zeszłym roku.
Cracovia walczy przeciez o majstra hyhy
i kurwa cały weekend zjebany, zwyżka formy się szykuje- 45zł na ległe i 5:0 wpałe , hmmmmmm
Biorąc pod uwagę fakt, że Górnik ostatnio zdobył bramkę 10 meczy wstecz (właśnie w meczu z Cracovią!!!) jest to STRASZNA KOMPROMITACJA. Druzyna jest bez formy co było wyraźnie widać w meczu z Amicą (wygralismy tylko dzięki czerwonej kartce dla zawodnika Amiki). Najgorsze, że w najbliższych trzech meczach (z Wisłą - wyjazd, z Legią u siebie i z mocną Łęczną na wyjeździe) możemy wyjśc na zero, co jest bardzo prawdopodobne z taką formą:-((( i niestety możemy zagnieździć się w dole tabeli na dłuzszy czas, co może mieć znaczenie psychologiczne w następnych meczach.... Zapomnijmy o pucharach, wygląda na to że w tym sezonie będziemy walczyć o utrzymanie:-((( Coś mi się wydaje że z racji ciężkich spotkań w najbliższym czasie trener Stawowy jako pierwszy w lidze straci pracę.
no ale przecierz nasi prezentują forme na puchary taaaaaaaaaaa..........
przynajmniej mentalnie...
ide na piwo shit :(
Vasago mnie to nie zmartwi , wręcz przeciwnie
Zakopane i tak w Pasach dalej zakochane!!
taa słaba Amica potrafiła włożyć Odrze 4 sztuki - a my nie potrafimy nawet zremisować z zaczoramanym dla nas Górnikiem
Ten mecz zostal przegrany taktycznie przez trenera! Jak to jest ze z nami wystarczy zamurowac bramke i poslac pare dlugich pilek
;za plecy; i juz mozna z nami wygrac! I to nie jest pierwszy raz!!!
błagam. niech Pan, Pane trenerze nie mówi, że to była wpadka i że bierze pan winę na siebie, bo się zerzygam. może wyklną mnie inni, ale profilaktycznie baraże by się przydały. nie mówię o spadku...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)