Brawo Gwiazdorzy
-
-
2 strzały i 2:0 dla Zabrza !!! Chili powtórka z "klasowymi" zespołami
Co się dzieje . MIAŁO BYS INACZEJ
Wine wezmie na siebie ... a Skrzynia i Bojar musza sie bic o miejsce w skladzie. To chyba beda musieli na solo wyzwac Swistaka i Gize ...
Zmienić Moskałę na Skrzynię. Trzeba się bronić.
dziękujemy Panie trenerze, za świetne przygotowanie drużyny. dzięki za kiłę, którą grają. dzięki profesorze za wzmocnienia i dzięki trenerze za mentalność. hehe. i przede vwszystkim dzięki za siłę ataku. przecież nam takich nie potrzeba.
najfajniej, jak zwykle, wejść z piłą do bramki.
Górnik Zabrze - budżet 4 mln
Cracovia - budżet 14 mln
Sprzedać piłkarzy z Cracovii, kupić z Zabrza - sukces murowany. I 10 mln oszczędności.
dramat!!!!!z taką grą to ja meczu z ległą nie widze rozjadą nas i bedzie wstyd no ale przynajmniej TYLKO 3000 osób bedzie oglądało tą żenade. uffffffff serce mnie boli.........
Ale kto to zrobi ?
z Ległą będzie transmisja
i co z tego że graja jak tradycyjnie nie strzelają
dość frajerstwa!!!!
no właśnie. kto to zrobi???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
niemoc strzelecka - to jest to co nas gubi
Moze Profesor strzeli bramke skoro mu szkoda na napastnikow...
Cabaj co ty robisz??!!(znowu)
OJ BOLI.... NASZA CRACOVIA
fajnie jest. myślę, że kolejny spadkowicz się szykuje. może na przetrzeźwienie by się przydało.
... a forma rośnie .... według treniero
Mozliwosci Napastników Cracovii sa duze! /Grzegorz Bernasik-Radio Kraków/
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)