nie wiem o co ten lament. tylko Warka Strong + Zywiec :)
-
-
PIJĄC TYSKIE FINANSUJESZ WISŁĘ
Okocim palone, ewentualnie ze słowackich: ciemny steiger albo martiner (ale tylko ciemny, bo jasnego nie da się pić).
corona z lemonka:-)
hamer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> corona z lemonka:-)
Hamer to wątek o piwie, nie soczkach ;p
Podpisujcie petycję http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=834
Pozdrowienia z Poznania
http://kp.go.pl
Kontrakt Wisły SSA z Kompanią Piwowarską jest jednym z najwyższych, jakie kiedykolwiek zawarto w polskiej piłce ligowej.
Z naszych informacji wynika, że producent piwa Tyskie za reklamę na koszulce Wisły i tytuł sponsora głównego zapłaci więcej niż poprzedni sponsor "Białej Gwiazdy" - Polska Telefonia Cyfrowa (operator sieci Era).
[i]tjaaaaa[/i]
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=834
Tuaytaj macie bezpośredniego linka do naszej petycji. Naprawdę to dla nas ważne aby jak najwięcej osób ja podpisało. Nie zapominajcie potwierdzić podpisu. Potwierdzenie będzie się znajdowało w mailu zwrotnym, który podacie podczas jej podpisywania.
Prosimy o pomoc.
I tak nie lubilem syfskiego.
Jak dla mnie tylko Warka Jasne (kiedys STRONG, ale już się mi trochę opila).
Nadejdą kiedyś lepsze czasy i Okocim znów zasponsoruje hokejowe Pasy
Ja proponuje nową przypiewke ktora sie przyjmie na bank
Jebać Tyskie i Policje CRACOVIA
Odkąd Kompania Piwowarska zdecydowała się być sponsorem strategicznym Wisły Kraków, a nie Lecha Poznań, oburzeni kibice "Kolejorza" rozpoczęli protest i bojkot produktów tej firmy. A sednem konfliktu jest nazwa Lech - taka sama dla klubu, jak i dla sztandarowego piwa Kompanii. Klub nosi nazwę Lech od 1957 r., a browar produkuje piwo Lech od 1982 r.
Czy nazwa Lech została zastrzeżona przez poznański klub?
Tak, zastrzegliśmy ją - mowi prawnik Lecha.
Paweł Sudoł, prezes Kompanii Piwowarskiej podczas spotkania w Urzędzie Miasta w 2000 r.: Powiem brutalnie: nie interesuje mnie pomoc Lechowi. Ja chcę robić interesy.
Nazwa piwa Lech istnieje od lat 80. Czy teraz klub Lech powinien ubiegać się o jakieś pieniądze z tego tytułu?
- Wówczas Lech był najlepszą drużyną kraju, więc na pewno pomogło to temu produktowi. Dla mnie zatem oczywistym jest, że brak za to należnej rekompensaty nie jest w porządku. To jednak pogląd z etycznego punktu widzenia. Co innego mówi prawo - w tym wypadku z tytułu tamtych czasów rekompensaty żądać nie można.
marcinksc3xl Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja proponuje nową przypiewke ktora sie przyjmie na
> bank
>
>
> Jebać Tyskie i Policje CRACOVIA
>
>
Tak, bardzo fajna i inteligentna przyspiewka, dlatego bardzo szybko przyjmie sie wsrod takowych kibicow Cracovii Krakow.
no wlasnie dobre i malo wymagajace
on to raczej napisal z ironia i chcial Cie obrazic, a nie pochwalic.
www.bojkotkp.com
Gadalem z ziomkiem z Poznania i sprawa wcale nie wygląda tak fajnie,heh.
Otóż 'Calsber/Okocim = Calsberg + Okocim + Harnas + Karmi + Kasztelan + BOSMAN ( POGON ) + Piast + Volt'
czyli grupa Calsber/okocim sponsoruje pogoń szczecin,czyli w/w piwa odpadaja.
Zywiec + KROLEWSKIE ( LEGIA ) tu dowód www.krolewskie.pl na dole macie napisane ze to grupa żywiec.
z tego wynika ze nie mozemy pic ani heinekena,ani żywca,ani Warki jasne pełne,ani stronga,ani tatry,ani specjala,ani leżajska. No bo to wszystko to grupa żywiec czyli królewskie etc czyli legia.
Wszystko w pewnym sensie jest połączone z jakimis klubami.Paranoja.
Takie cos wyniklo z rozmowy z Pyrusem,dodajmy do tego piwa z KP Żubr,Reds,Tyskie,Lech,Dębowe mocne.
heh.
Serio nie ma co pić,jesli ktos ma zamiar tego przestrzegać.
No to bede pił wódkę wyborową , tak jak na studiach czy w liceum .
Raz ze zdrowsza to pecherza tek nie nadyma.
A Frater chyba mozna pic :).
Blisko na Słowcje to kupie sobie kilka skrzynek słowckich browców i bede mial na miesiac.
Ale TYSKIEGO pod zadnym pozorem nie ruszac.
Strzelec - dobre, (nie do konca;) krakowskie piwo ;)
Wszyscy wiślacy pijący Tyskie składają się na moją pensję, dzięki czemu mam na karnet na Cracovię :) Czyż to nie ironia losu?
Pozostaje Guinness :) i oczywiście Tesco Korzystny Zakup :D:D:D:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)