Moim zdaniem jest to dobre posuniecie im wiecej Comarch bedzie mial zyskow tym wiecej bedzie szlo pieniędzy na Cracovie (1.5 % zysków)
-
-
KOLEJNE GENIALNE POSUNIĘCIE FILIPIAKA
dokładnie. Ale na forum sa tacy, którzy nie rozumieją tego, że sponsorowanie czegokolwiek innego niż Cracovia - nie zmienia tej procentowej kwoty ani o grosz. I nigdy nie zrozumieją . Bo nie beda chcieli
Bo grupa "TKM" patrzy tylko jakby tu przywalić profesorowi. Bo to dla nich najważniejsze. Ważniejsze niż Cracovia, której kibicami się mienią.
Akurat w tym przypadku 100% poparcia dla Filipiaka, wg mnie bardzo dobre posunięcie, 150.000 złotych wiele by w budżecie piłkarskim nie zmieniło (ciekaw jestem Martinez, jakiego napastnika można obecnie kupić za taką kwotę - głupi (dosłownie i w przenośni) Jeleń z Wisły Płock kosztuje 1,5 mln euro), a reklamowo sponsorowanie reprezentacji to bardzo dobry chwyt, jestem pewien, że im lepiej Comarch na tym wyjdzie, tym bardziej (i w większych kwotach) będzie chciał nadal sponsorować sport, czyli i naszą Cracovię. Poza tym z pewnością łączy się to z faktem, że Rohaczek został trenerem reprezentacji, a na tym też możemy wyjść tylko dobrze.
Grpozą powiewa z zupełnie innej strony!
Brakuje nam 6,5 tys kibiców na stadionie a to jest jak twierdzi sosesor celowe Z TRENDY NA 3 LATA. Ilośc widzów się jeszcze zmiejszy. I niech mi ktos powie coś na temat naszego tymczasowego Fidela Castro, może będziemy gasić żarówki pasmi?
Można się popłakać z radości ale nie wątpić! Co zrobić?
Nawte w tak małej ale dobrze zorganizowanej grupie nikt nam nie zrobi nic.
Piłkarze mają grać bo CRACOVIA TO DZIWNA GRA, TEN WYGYWA KTO Z NAMI GRA!
Arcypas rozkmiń to pliz. :)
arcypas, a moze groble ??
tu umiesz pisac w miare zrozumiale
Arcypas :D:D:D
jest jeszcze konkurs na posta miesiaca bo ten moglby byc w scislej czolowce.
Kojot spokojnie chlop sie dopiero rozkreca nie znasz jego mozliwosci, a pewnie ich jeszcze uswiadczysz :p
Do Dinthalion-a
"Akurat te 150 tys straci budzet Cracovii, bo polityka Comarchu okresla jasno - 1,5 procenta dochodow idzie na promowanie sie sportem"
Te 1,5% przychodów to idzie na Cracovię, a nie na sport. Jeśli Filipiak chce sponsorować reprezentację Polski w hokeju to musi to zrobić z "innych" pieniędzy.
http://forum2.cracovia.krakow.pl/read.php?6,1233674
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)