Dzisiaj jeden z nas - Pasiak Fenix wstępuje w związek małżeński - by jak Pan Bóg przykazał założyć przykładną, pasiastą rodzinkę :) WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ Fen :)
-
-
Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :)
Miej go Panie Boże w swojej opiece ! ( ja sam zbyt młody na to jestem, ale takaż oto pesymistyczna konluzja nasuwa mi się na myśl...wystarczy spojrzeć nawet na rodziców :P ).
Więc, Powodzenia !!:)
dopisek: no chyba, że wstępuję w związek z facetem w co nie wierzę :) - wtedy byłoby lepiej, niż z kobietą ( dla tego biedaka, gorzej dla społeczeństwa) ;-))
Najlepszego
stary, trzymaj sie
dasz rade ;-)
Cóż, po ślubie zwykle bywa tak samo - tyle, że częściej ;)
To wytrwałości, stanowczości, wyrozumiałości i dużo radości :) !
no no, najlepszego :)
Gromadki dzieci zycze :)
Wszystkiego najpasiastszego. I kilku małych pasiątek :)
trzymaj sie chlopie :) i wychowuj dzieciaki (jak juz beda) w odpowiedniej, Pasiastej, wierze :)
wszystkiego Naj - ale pogoda na wesele nie zaciekawa będą ,,ofiary'' woody :)
wszystkiego najlepszego Fen.
Fen, wszystkiego co najlepsze od "starej" kolezanki. Kraftwerk tez przylacza sie do zyczen.
Wszystkiego najlepszego .....
.....i podrozy poslubnej do Szczawnicy....:-)
['wszystkiego najlepszego']
Oj Feniu Feniu :) Niech wam się dobrze układa i świećcie przykładem dla wszytkich.
No proszę... To teraz będziesz się musiał z małżonką jednać. :)
Gratulejszyn
Fen, Ty wiesz.. :) i mój Cię pozdrawia i Sylwie dwie..
P.S. Całusy dla Ciebie i małżonki..
P.S.1 pilnuj bombki:)
Obopólnej satysfakcji po wsze czasy!
oj było grubbo :)
tak więc Fen ma Żonę... a Dem ma... kaca :D:D:D
FEN- najlepszego!
Caly Manchester mowi o Twoim slubie :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)