Cabaj - Fąfel,Karvin,Świstak,Baster-Baran, Przytuła-Pawlusiński,Gizmo,Nowak-Bania.
Bojar i Moskała wejdą na zmiany...
Tak swoją drogą to skoro wracamy do diamentu to ogromnie przydałby się
DRUMI w składzie. Wysunięty pomocnik ("fałszywy napastnik" jak tam kiedyś mówiono) to idealna pozycja dla Drumiego. To gość co potrafi kreatywnie nieszablonowo zagrać. Drumi Ty przestań myśleć , który paluszek (tfu chciałem powiedzieć pięta) Cię boli i weź się do grania.Wielu kibiców liczy na Ciebie!
-
-
Przewidujemy skład na Koronę
Cabaj - Radwanski,Karwan,Swistak,Baster-Baran,Przytuła,Giza ,Nowak-Bania-Pawlusinski.
Mam tylko watpliwosci co do Nowaka, czy tam nie znajdzie sie jednak od poczatku Bojar.
Cabaj,Radwanski,Karwan,Swistak,Baster,Baran,Giza,Pawlusinski,Bojarski,Bania,Moskala ... prosze zagrajmy tak jak dawniej
Cabaj - Fafel, Karwan, Swistak, Baster - Baran, Giza - Pawlusinski,Nowak,Bojar - Bania(:|)
Cabaj - Radwański, Karwan, Swistak, Baster - Baran, Giza - Pawlusinski,Nowak,Bojarski - Szczoczarz(Tatara):P
Cabaj-Radwański, Karwan, Świstak, Baster - Baran, Giza - Pawlusiński, Przytuła, Bojarski - Bania
Nowak, Szczoczarz, Moskała - ławka
Drumlak - chyba ostatnia runda w Pasach (wypowiedź Stawowego dot. kontuzji skazuje chyba Drumlaka na los Wiśni)
Mozemy sobie przewidywać, a i tak zagra skład podany przez Khalida. I to nie tylko z Koroną
A Drumlak nie zagra dopóki trenerem jest Stawowy (chyba, żeby wszyscy pomocnicy byli kontuzjowani i nie byloby kogo wystawić. Wojtek jest sakramencko pamiętliwy)
Cabaj - Radwański, Karwan, Świstak, Baster - Baran, Giza - Bojarski, Przytuła, Pawlusiński - Moskała
Miś Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mozemy sobie przewidywać, a i tak zagra skład
> podany przez Khalida. I to nie tylko z Koroną
>
> A Drumlak nie zagra dopóki trenerem jest Stawowy
> (chyba, żeby wszyscy pomocnicy byli kontuzjowani i
> nie byloby kogo wystawić. Wojtek jest sakramencko
> pamiętliwy)
....i uparty jak pewne zwierzątko :P
a ja to widzę tak:
Cabaj - Wacek, Karwan, Świstak, Radwański - Baran, Giza - Bojarski, Przytuła, Baster - Pawlusiński
To oczywiście moja wizja składu, natomiast wydaje mi się, że skład będzie następujący:
Cabaj - Radwański, Karwan, Świstak, Baster - Baran, Giza - Bojarski, Przytuła/Nowak, Pawlusiński - Bania/Moskała
odbiegne od tematu , Drumi to jeden z lepszych gosci u nas ,taki jest moje zdanie , bardzo potrzebny druzynie , i sprzydalby sie na pewno !!
Bania
Giza
Pawlusinski Bojarski
Baran Przytuła
Radwanski Swistak Karwan Wacek
Cabaj
Tylko nie GIZA!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)