jak braknie w klubie biletow nie przejmowac sie jechac do kielc korona ma jeszcze u siebie przygotowane 400 biletow dla nas a przrypuszczam ze wiecej tez sie znajdzie
-
-
sa bilety na korone
w klubie już nie ma biletów !!! :( a dokładniej rzecz biorąc są tylko te zarezerwowane :?
Szkoda ,że nikt nie dał info że taka możliwość istnieje.
stadion w Kielcach mieści tylko 6000 ludzi i z tego co wiem biletów dawno nie ma
Paweł Misior: - Biletów na Koronę nie zabraknie
Image
Paweł Misior (fot. Biś)
Ogromnym zainteresowaniem kibiców Cracovii cieszy się inauguracyjny mecz z Koroną Kielce. 300 biletów przesłanych do Krakowa zostało sprzedanych w kilkanaście godzin. Wzbudziło to uzasadniony niepokój wśród kibiców Cracovii dla których biletów zabrakło.
- Nie ma powodów do niepokoju, dla wszystkich chętnych wystarczy biletów – poinformował Teraz Pasy! Paweł Misior. – Wiceprezes Korony Jarosław Jagiełło, u którego interweniowałem w tej sprawie, zapewnił mnie, że praktycznie każda ilość kibiców Cracovii która przyjedzie we wtorek do Kielc zostanie przyjęta.
Dodatkowe bilety nie będą przesyłane do Krakowa – kibice Cracovii kupią je (cena 15 zł) w kasach przed stadionem Korony.
Crac
Skomentuj ten artykuł. 0 postów)
T
No ja pierdole ludzie przecierz TYCA was w chuja nie robi.
Zreszta info o biletach jest juz na stronach internetowych.
jak TYCA pisze, że są, tak są, to wie chyba każdy, tylko ar nie :)
ja bilet już mam,
jak dla każdego z Krakowa starczy - to się cieszę, ale tego nie wiedziałem
o tym, że dla zwykłych kibiców z Kielc nie ma - mówili mi ludzie z Kielc prosząc o pomoc w kupnie biletów na mecz
upchamy się wszyscy nie dygaj :D
Po co to narzekanie?Biletów nie ma ale sie znajdą.A jak nie bedzie to i tak wszyscy wejdą(ewentualnie wjadą)
No problem.Wszyscy do Kielc.
KTO NIE JEDZIE TEN ZA WISŁĄ!!!
Domin- z tym "wjeżdzaniem" to bym proponował uważać! Koroniarze i tak jakoś nas wprowadzą!
NA TYM MECZU- MA BYĆ SPOKÓJ ! ( w Zabrzu zresztą też )
Dziadki z pzpn-u tylko czekają coby nam przyp... zakaz wyjazdowy na derby !!!
WSZYSCY DO KIELC !!!!
Jest organizowany jakis wyjazd na ten mecz??
Psie wislacki nie prowokuj.
Izon oczywiscie ze jest, zbieramy sie wszyscy na Elsnera, w barwach oczywiscie i z flagami, bierzemy wszystkie jakie mamy ;)
kkk a moglbym prosic o wiecej szczegolow??wiesz to bedzie moj pierwszy mecz wyjazdowy mlody jestem:Pw tych szczegolach to chodzi mi o godzine itp i czy pociagiem i ktorym??
no o 13 na Elsnera ...i jedziemy na pełnym gazie
to ze mlody jestes to juz widze, bo sie nie polapales gdzie jest ul. Elsnera :P
nie licz na to ze sie dowiesz na forum gdzie o ktorej z czym kto.
Jak chcesz wiedziec gdzie to popytaj znajomych co tez sie wybieraja, moze ktos CI powie.
Dobra juz wiem gdzie to jest ale chce wiedziec tylko ktorym pociagiem wszyscy jadą:)
tym do Kielc
przez Gdynie ale wczoraj byl odjazd :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)