tylko można rzucić kilka k..... pod czyimś adresem !
-
-
Sparing z Podbeskidziem - gdzie grają i jak z wejściem ?
Do tej pory starałem się zachować spokój (ceny karnetów, informacje, rezerwacje itd.). Tym razem już ktoś przesadził. Jedyny przedsezonowy sparing na swoim boisku i zakaz wstępu dla kibiców!!! Na całym świecie drużyny grają sparingi przy pełnych trybunach, prezentują nowych zawodników itd. itd. itd. tylko u nas pełna konspiracja. A później płacze się że piłka jest słabym nośnikiem reklamy, a reklamodawcy nie ustawiają się w kolejce. Trudno by było inaczej, skoro kibice są złem koniecznym i jak tylko jest okazja nie wpuszcza się ich na stadion.
WSTYD!!!!
ojjj mozna mazna i nie tylko k... a tak ladnie sie zapowiadalo prezentacja strojow itp.:(
panie tabisz! ch.. ci w d...!!!!
nasi wybitni wuceprezesi nie znają prawa, a dokładniej Ustawy o imprezach masowych.
[i]Impreza masowa to impreza sportowa, artystyczna lub rozrywkowa, na której liczba miejsc dla osób na stadionie, w innym obiekcie nie będącym budynkiem lub na terenie umożliwiającym przeprowadzenie imprezy masowej wynosi [b]nie mniej niż 1000 osób[/b], zaś w hali sportowej lub innym budynku umożliwiającym przeprowadzenie imprezy – nie mniej niż 300 osób. Organizator takiej imprezy jest obowiązany z minimum 14 dniowym wyprzedzeniem złożyć do Prezydenta Miasta wniosek wraz z niezbędnymi dokumentami określonymi w/w ustawą o wydanie zezwolenia na zorganizowanie imprezy masowej. Na terenie miasta mogą być organizowane inne imprezy sportowe, artystyczne lub rozrywkowe, na których przewidywana jest niższa liczba uczestników niż na imprezach masowych. [b]Nie wymagane jest wówczas zezwolenie. [/b][/i]
jeśli jest 999 osób to [b]nie jest to impreza masowa[/b] i nie ma zadnego obowiązku zgłaszania wniosku.
i sprawa jest prosta. Daje się 900 numerowanych biletów do kasy (bo te 10 proc to na vipów, trenerów i innych), albo przy wejściu wpisuje się na liste podobną jak na wyjazdy z 900 miejscami do wpisania i jest dowód na to, że nie była to impreza masowa.
Ale żeby na to wpaśc trzeba mieć IQ > 20
Na marginesie. Fetę dało się załatwić.
a jak już zgodzą się wpuścić to tylko w krawatach "bo klient w krawacie jest mniej awanturujący się"
Jestem pesymistą, gdyby mieli wpuścić to za friko (nie ma przygotowanych biletów), a na taki gest chyba się nie zdobędą.
jak nie ma przygotowanych biletów? W klubie jest kilka tysięcy "biletów rezerwowych" a 5 zł, które już parę razy byly wykorzystane.
[b]Trzeba tylko chcieć, ale łatwiej jest pójśc po najmniejszej linii oporu, a 31-go ustawic się do kasy po sowitą wyplatę za dobrze spełniane obowiązki[/b]
Ja i tak idę - najwyżej zrobimy to, co Legia - najwyżej rozwalimy tę bramę od Focha najbliżej Algi, która i tak się nie otwiera :D :D :D
ja tez ide!
a prawdziwy powód jest taki, że JT nie załatwił "bezklinikowych" spodenek i nie chce dopuścić do wybuchu zamieszek na stadionie z tego powodu :)
trzeba jechac !! ch.. z dzialaczami , Cracovia jestesmy z WAMI :) akuratnie :)
noż do huja
a jednak istnieją firmy które mają w dupie swoich klientów
patrząc z ekonomicznego punktu widzenia to MY KIBICE jesteśmy nietypowymi co prawda ale jednak KLIENTAMI SSA CRACOVIA
CRACOVIA TO MY!
sral pies z wejsciem napiszcie tylko gdziejest ten sparing, na Kaluzy czy na Wielickiej.
Pojebani kurwa ...
Miala byc prezentacja i co? Kurwa - w Kielcach ja chyba zrobia:[
no właśnie ..
Nie moze być prezentacji, bo obiecanych gładkich spodenek nie dowieźli :P
Wolne tłumaczenie oficjalnej wiadomości klubu o nie wpuszczeniu kibiców na dzisiejszy sparing :
.. Kibicu !!!
Co ???
Ty wiesz co - wypierdalaj stąd !!!
Mała propozycja z mojej strony.
Ogrodzić stadion drutem kolczastym ,podprowadzić prąd i nie wpuszczać kibiców na mecze . Jak to się przyjmie , niech Cracovia jako pierwszy klub będzie wolna od obrzydliwych kibiców.
Kibice precz ze stadionów !!! Tu jest miejsce tylko dla prezesów i ich ochroniarzy ..;-)
Nie ma narzekania, idziemy wszyscy na sparing. Ja bynajmniej bede napewno moze brama bedzie otwarta a jak nie to zawsze sami mozemy sobie otworzyc..
ej co tu takie napinki ... spotykamy sie na stadionie (mam nadzieje, ze mecz jest na Kałuży)
po raz pierwszy zostanie zaprezentowana nowa polityka klubu względem kibica (najmniej intratnego klienta)
mecze z przyczyn organizacyjnych będą bez publiczności
transmisja w tv jest bardziej opłacalna a kibice nie beda przeszkadzac w organizacji transmisji co juz nieraz mialo miejsce m.in. poprzez specjalne puszczanie dymow na kamery (ach Ci wstrętni Opravcy!)
kibice którzy zakupili juz karnet mają dwa wyjścia:
1. mogą się odp****olić
2. mogą wymienić karnet na ciepłe kapcie i UWAGA! dwa kupony zniżkowe: 1,5% na zakup dekodera C+ i aż 2,4% zniżki na organizacje przyjęć weselnych i styp w restauracji wierzynek (w dniach pon-czt.)
btw od tych decyzji "góry" to mi już zaczyna odbijać:/
gdzie jest ten sparing!?!?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)