Witam Pasiackie Grono.
Zabieramy sie za drukowanie 6. (w tym 4. całkiem nowych) projektow vlepek. Do tego potrzebny jest jednak pewien kapital poczatkowy. Jesli ktoś z Was miałby chęć wspomóc nas finansowo w tym przedsięwzięciu to prosze o kontakt pod mailem (rnc@interia.pl) lub GG (5364994). Im więcej pieniedzy zbierzemy, tym mniej ich bedziemy musieli zabrac z "konta opravczego".
Może to być w formie darowizny lub po prostu zapłaty "z góry" za wydrukowane z tej kasy vlepki ;)
Pozdrawiam.
-
-
Vlepki v. 2.0
:P
no nie wiem co powiedzieć...
ale dobrze że w końcu ktoś poruszył tą aprawe wagi państwowej !
pozdro...
hop (?)
Vlepki trzeba robic !!!!!!!!
W całym mieście tylko hutnik i psiarnia , Panowie działamay czy nieeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!
p.s.
Akurat przez przypadek dowiedziałeam się gdzie zwisła robi vlepki . Firma na przeciwko spalonego Giganta , po drugiej strony ulicy , w budynku gdzie pisze KURSY w podziemiach na samym dole , firma OK , cała piwnica vlepek psiarni . Łatwo trafić . Polecam !!!!!!
Mali. Im tez proponujesz spalic lokal ?? A moze ukrasc wlepki i spalic na meczu ?
na kazdej cos dorysowac ;)
to taki sabotage!
Nic nie proponuje . Ja tylko polecam :)
hop
tam gdzie robią te wlepki to te wlepki robi wiślak ... on chodzi zawsze na mecz na sektor B a oprócz tego jest na każdym wyjeździe.I to jest budynek ZDZ - Zakład Doskonalenia Zawodowego.Na dół po schodach :D
Hej Serce skad wiesz...ze ten kolo łazi na sektor B????hahaha-dziwne
Ten gość z firmy OK to pies pełną gębą. Wiem bo dawniej odbierałem przesyłki z tej firmy ale mnie rzucało na sam widok . A ten budynek ZDZ to siedlisko zła nawet tamtejszy bar jest cały w plakatach psiarni.
ta sama firma O.K sprzedala psa szaliki arki lecha i cracovia ktore spalili je na meczu GTS-Lech (99)
[img]http://baza9.w.interia.pl/pasy.JPG[/img]
Ten z OK to pies on kiedys zrobil szale Pasow z bialo-czerwono-niebieskimi wstawkami...znamy te klimaty bo mieszkam blisko i za malolata czesto tam zagladalismy, bo mial pamiatki klubowe, nie wiedzialem ze tam jeszcze dziala...
CRACOVIA XXX LECIA
w moim sercu spalony "Gigant" :D
A więc jestem winien sprostowanie. Odrazu mówię, że to nie on (Piesek) robi vlepki, byłem tam w ostatnio i nie widziałem ani jednej vlepki. Vlepki robi ktoś zupełnie inny, więc Wasze podejżenia nie są trafne.
P.S Właśnie wydrukowaliśmy kolejne 160 tysięcy naklejek. Za niedługo rusza kolejna seria. na www.wislalive.com (nie pamiętam linku do działu) są pokazane wszystkie nasze vlepki. A w newsie są nowe wzory.
Drodzy Netfani-zwracamy sie do Was z prośbą o dofinansowanie nam produkcji 10000 vlepek.Potrzeba jest nagląca, brakuje nam ok 300 zł.Liczymy na Was,na Wasze spektakularne kroki w tym kierunku.
Jakby co to czekamy na Wasze propozycje na mailach:
cracoviak@interia.pl (Rock)
[img]http://www.wislalive.com/galeria/konkurs18.jpg[/img] no to jest dobre ;)
Tutaj chodzi o aparat odwrócony do góry nogami, to, że naklejona jest ona na psie nie znaczy nic, przypadek.
hmmm :-)
Rock*n*Crack albo Świstak,mam do Was ogromną prośbę!!! Otóż w dniach 7-10 pażdziernika będę w Pradze,jeśli macie jakieś vlepki(mogą być stare wzory) mogę kupić od Was kilkanaście(kilkadziesiąt) sztuk...Bardzo proszę o odpowiedź bo mam zamiar zavlepkować Czechy :)
P.S.Mam zamiar zwiedzić fabrykę piwa w Pilźnie,obiecuję że tam też zostawie po sobie "pamiątke" ;))
Czekam na odpowiedź!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)