"Ostatnie dni" z 2013 r. - 6/10.
-
-
Kącik filmowy - czyli ostatnio oglądałem ( POLECAM/NIE POLECAM)
21 dni później
"Django" - 10/10 !!!
"Wielki Gatsby" - 8/10
1000 lat po Ziemi - 3/10 i to w sumie tylko dla tego ze lubię Smitha ;)
Oblivion - 5/10 da się oglądnąć choć bez rewelacji ...
To chyba najcięższa jego rola w życiu. Przesiedzieć cały film w fotelu ;)
wczoraj puścili ciekawy film na C+Family-[b]"Czarne Pantery"[/b].Napewno wart obejrzenia,policyjne świnie vs czarnuchy;)
Polecam sobie ściągnąć albo poszukać w programie,może jeszcze będą powtarzać.
widzial ktos juz sierpniowe niebo ?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=631768080207397&set=a.506228782761328.121576.506206186096921&type=1&relevant_count=1
5 dni później
Polecam Teatr Telewizji: "Kuracja" Smarzowskiego. Jest w stylu Lotu nad Kukułczym Gniazdem, do tego mocna obsada: Topa, Dziędziel itd.
Labirynt 4/10 akcja rwana długimi momentami idzie usnąć. nie pomaga fakt, że np ja po jakis 20 minutach już wiedziałem kto i tylko czekałem jak to wyjdzie. do tego wątki labiryntu jakby bez sensu i na siłę wciśnięte
Muszę z przykrością stwierdzić, że w tym roku, tylko jeden film był wart pieniędzy wydanych na kino, a mianowicie Django. Wprawdzie mamy jeszcze nieźle obstawiony koniec roku i pewnie coś tam jeszcze wpadnie godnego, ale na ten moment rok jest wyjątkowo słaby.
jestem po Obławie i Róży....
ciekawe klimaty....
polecam 7/10
Po raz kolejny serial Kompania Braci
8-9/10
a odcinek 9-ty - 10/10. Scena z obozem chyba jedna z bardziej poruszajacych jakie widziałem.
Ja przez weekendzik wciagnalem "Odwroceni" wszystkie 13 czesci!
Kolejny raz i kolejny raz dla mnie 10/10.Najlepszy rodzimy serial jaki kiedykolwiek ogladalem.
maczeta....... jest w kinach...... ale których;)
Maczeta zabija
"Płynące wieżowce" czyli "Geje nie płaczą"?
Aktor Mirosław Zbrojewicz (m.in. "Grucha" w "Chłopaki nie płaczą" ) zagrał ojca geja w najnowszej Polskiej produkcji poświęconej relacjom homoseksualnym. Prywatnie pan Mirosław jest również ojcem geja, Mateusza Zbrojewicza. Filmu nie widziałem, wejdzie do kin 22 listopada, ale zwiastun nie wywarł na mnie 100% dobrego wrażenia. Ja po prostu nie chcę byśmy (by świat szedł) szli w kierunku pochwały geja który jest "fajny" bo dorasta prymitywizmem i agresją do miana "męskiego", ale w kierunku pochwały płaczących "niemęskich" mężczyzn.
"Supermarket" jeden z nowych polskich filmów...o ochronie. :D Taki lekki thriller na niedziele. Mozna. :)
10 dni później
Green Street Hooligans 3 - dobry film ze sporą dawką napirdalania :D 8/10
Olimp w ogniu - oglądał ktoś?
Oglądałem, daje radę - zależy kto jakie kino lubi, dużo akcji i happy end jak w większości amerykańskich filmów.
Olimp dobry polecam bo akcja jest naprawdę niezła
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)