idź po kizia cie futerkiem ze stopy po policzku ;)
-
-
Kącik filmowy - czyli ostatnio oglądałem ( POLECAM/NIE POLECAM)
4 dni później
Krst pod Triglavom Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Hobbit
>
> sceny wyżyłowane czasowo na maksa, bardziej
> chyba tylko Sergio Leone umiał ;-), [b]długo się
> rozpędza[/b], podobnie jak Druzyna Pierścienia, ale
> końcówka nadrabia
>
> ogólnie: trochę efekciarskie, ale fani Tolkiena
> powinni być zadowoleni
Jak dla mnie właśnie zbyt długo się rozpędza, przez ponad pół filmu nudy, potem trochę przeciętności, a może przez ostatnie pół godziny dobry film, choć wcale nie rewelacyjny. Moim zdaniem "Hobbit" nie dorasta do pięt żadnej z części "Władcy Pierścieni".
Bejbi Blues - dla mnie zdecydowanie NIE,miał dawać do myślenia, a wszystko jest przekoloryzowane do tego stopnia, że straszliwie męczy. 3/10
gruszka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> miał dawać do myślenia
a o czym tu myśleć przy wiadomej tematyce : ) ? na pewno nie oglądnę tego filmu
a ten tego Supermarket warto?
Rzeź - 2,5/10 (to dodatkowe 0,5 tylko dlatego, że był krótki)
dopiero teraz Lot nad kukułczym gniazdem (ksiazki jeszcze nie czytałem) - 9.5/10
Bardzo dobry film Kongen av Bastoy/Wyspa Skazańców - 9/10
8/10 rzeczywiscie niezły ale...
UWAGA SPOJLER
końcówka rodem z titanica mnie poprostu zabiła i cały entuzjam towarzyszący filmowi szlag trafił
KONIEC SPOJLERA
dla mnie film kapitalny...naprawde warto oglądnąć tym bardziej że na faktach (Kongen av Bastoy/Wyspa Skazańców)
Alex Cross - 8/10 chłop z mózgiem Sherlocka :)
"Atlas chmur" - 8/10.
flight z d.washingtonem 8/10
lincoln ( nie wampir) 8,5/10
12 godzin vel stolen 5/10 cage schodzi coraz nizej
Cage od dawna jest nisko...Wcześniejsze filmy z nim uwielbiałem,a teraz?Jakaś kpina.Szkoda,bo sentyment pozostał.
"Yuma" - 6/10.
Nietykalni 10/10...dawno się tyle nie uśmiałem :) zajebistyy i niesamowity film na faktach z kapitalną rolą Omar-a Sy...
http://www.filmweb.pl/film/Nietykalni-2011-583390
Wiem że troche starszy film ale dopiero wczoraj oglądałem:) "Diablo" jak dla mnie elegancki
Django 9/10
Offender / Grzesznik 10/10 !
"Sęp" 7/10. Niezła intryga i zaskakujące zakończenie. Muzyka "Archive" - miodzio 10/10, warto wybrać się do kina.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)