"Kurier" z 2012 r. - 5/10.
-
-
Kącik filmowy - czyli ostatnio oglądałem ( POLECAM/NIE POLECAM)
ale w "Jestem Bogiem" raczej nie ma nic o Magiku i PFK,ewentualnie o magicznych pigułkach;)...to tak pół żartem bo film o który chodzi chłopakom to "[b]JesteŚ Bogiem"[/b]
Wracając do filmu,ja troche w temacie(hh) jestem i tez mnie nie powalił,chociaż napewno był dobrze zagrany + muzyka dało to niezły efekt,ale chyba nic poza tym.
:D oczywiście pojebał mi sie tytuł :D Tak jakoś z przyzwyczajenia ;)
Dziś na TV 4 0 23.00 "Gniazdo Os" (2000 r ) ...Polecam.
Uprowadzona 2 (Taken2?) 2/10
przesadzona historia biegający jak żółw Nielsen, przewidywalna historia. ściagają go Albańczycy którzy tak niby chcą się zemścić a koniec końców dostaje raz w morde, jego żona raz przecięta a córka bez szwanku. żenada. nie warto. 2 dlatego, że podobała mi się jedynka i ta jeg córeczka była fajna. teraz minęło kilka lat i nawet już nie wpada w oko
hehe Santo, Neeson ;)
az mnie nie dziwi ze yankesi wyprodukowali sequela, sam Taken poruszal bardzo wazna problematyke handlu kobietami i wspolczesnego niewolnictwa, a przerodzil sie w western z happy endem zupelnie zrzucajac problematyke na dalszy plan
Neeson ostatnio robi specjalizacje z grania w durnych kupach, Grey rowniez nie powala
Leslie Nielsen nie żyje... :( ale nie od tego biegania.
no no Neeson. jedynka byla jeszcze o tyle fajna ze ta scena jak on jej mowi zostaniesz porwana byla poprostu KOTEM. a teraz
[UWAGA SPOJLER] to on dzwoni i mowi ja i mami zostaniemy tejken[KONIEC SPOJLERA]
tematyka żałosna bez ładu i składu zakończenie żenujące. no poprostu do dzisiaj nie moge przezyc ze wydałem 21 złotych na takie gówno :) przepraszam :)
Skyfall - dla mnie bomba - 10/10
Byłem w Kijowie na premierze o godzinie 0:07 i pierwszy raz w życiu, podczas seansu na którym byłem, ludzie bili brawo spontanicznie reagując na niektóre sceny, bądź żarty.
Drugoplanowa rola Javier Bardem'a mistrzostwo świata!
Ciekawe ile będziemy czekać zanim w Polsce jakiś aktor osiągnie taki poziom.
Constantine - 10/10 świetna ekranizacja komiksu, ten klimat to jest to :)
edit: Skyfall - 10/10 najlepszy Bond ever, rola Bardema po prostu genialna
Gwiezdne Wojny 7,8 i 9 oficjalnie zapowiedziane. Prawdopodobnie 2015, 2017 i 2019 rok.
Lucas Film kupione przez Disney i to oni wyprodukują kolejne części najlepszej sagi w historii kina.
Jestem ciekaw co z tego wyjdzie. Chętnie obejrzę i liczę na obecność starej ekipy. Han Solo, Luke i Leia 30 lat później. Może być ciekawie.
"Obława" - świetny polski film, 8/10.
Polecam:
-Kapitan Ameryka
-Iron Man 1 ,2
-Thor
-Hulk
a na koniec Avengers ;)
Polecam również Spiderman'a 3 i nowego batmana ;)
"Obława" - 9/10. Świetna produkcja i znakomita rola Dorocińskiego.
och, to nius ze Star Warsem :)
bylem na Bondzie, hm, dla mnie najgorszy z tych z Craigiem, w ogole jeden z gorszych jakie pamietam, kompletne rozczarowanie.
Panowie i panie obejrzyjcie film pt. "Zebra crossing"..jest to jeden z lepszych filmów jakie oglądałem, od początku do końca trzyma w napięciu, życiowy film pokazujący brutalną rzeczywistość, dalej nic nie mówię.
Moja ocena dla tego filmu to 20/10 ;)
dostępny online na zalukaj.tv
Pobrałem i ogladalem wersje na czarno-bialo, ale chyba taka miala byc Zebra Crossing. Rzeczywiscie dobry film, warto obejrzec. 9/10.
"Expatriate" - 7,5/10.
poszukuje dwóch filmów - znowu :)
pierwszy łatwy bo tematyka chuligańska napewno nie chodzi o hooligansa. w kazdym badz razie dwie migawki mam: jedna jak jedzie chyba Chelsea i za cos wyrzucaja z autobus dwóch małolatów a druga jak chyba junajted jedzie do Francji albo Włoszech na wyjazd swoim dwupiętrowym autokarem i gość sie sadzi: jak jedziecie jebani makaroniaze/zabojady
a drugi trudniejszy. angielski bo pamietam ze jarałem się akcentem. w kazdym badz razie jest małolatka która kocha taniec, ciagle tanczy chociaz tak niespecjalnie. matka alkoholiczka ciagle sie bawi. ma jakiegos fagasa ktory ją pruje. ta mloda chyba nawet kiedys podpatrzyla ich. ona chyba tez ma jakiegos starszego chlopaka. w koncu znajduje ulotke na jakis casting taneczny, zeby wyslac demo ciagle trenuje układ i pewnego razu pokazuje fagasowi starej a ten ją chyba koniec koncow przeleciał. coś takiego. jak ktos zna tytuł to jest królem filmów :)
ten pierwszy film to dwa filmy :)
Football Factory i Eurotrip
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)