Wszystko będzie dobrze 8/10
-
-
Kącik filmowy - czyli ostatnio oglądałem ( POLECAM/NIE POLECAM)
szczerze plecam: Braveheart Mela Gibsona, oczywiscei Gladiator każdy pewnie juzgo widział ze sto razy, oraz Skazani na Shawshank oraz Zielona Mila ;) dobre filmy, po których pojawia sierefleksja u oglądającego ;)
Polecam "Dziewczyna z Tatuażem". REWELACJA!!!
Harold i Kumar 3 ( inaczej. Spalone Święta) 8/10
Warte oglądnięcia, zwłaszcza dla tych co lubią się zbakać ! ;)
http://www.youtube.com/watch?v=R8HmgNSphCI&context=C3a476ecADOEgsToPDskJLW2NvJ5qsiPf3NQBURAYd Rosyjski hit
Sztos 10/10 ... właśnie na tvn'ie ... oglądałem z 30 razy i jeszcze mi się nie znudziły i nie znudzą te teksty
El Duce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Sztos 10/10 ... właśnie na tvn'ie ...
> oglądałem z 30 razy i jeszcze mi się nie
> znudziły i nie znudzą te teksty
Popieram :) "Idę, k.u.rva idę... " ;)
Ciekawe jak druga czesc? Czy tez porazka...
Dziennik zakrapiany rumem, dobry film 8/10. Świetna rola Deppa.
Los Numeros 6/10
"Chłopiec w pasiastej piżamie"- 9/10
Sztos to średniawka jak dla mnie, więc w ogóle mnie nie ciągnie do dwójki, zwłaszcza jak widzę plakat zerżnięty z Ocean's 12. Jedyne motywy z jedynki, które wywoływały uśmiech na mej twarzy to te, kiedy Nowicki cisnął z kelnerami, choć samego Nowickiego nie lubię.
Jak lubić Nowickiego skoro jest kibicem Wisły?:)
Kamil_Cracovia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak lubić Nowickiego skoro jest kibicem Wisły?:)
Nie chciałem używać tego brzydkiego słowa, brzydzę się nawet synonimów, a ty z dużej piszesz? Wstydź się :)
fakt ... cofam to co napisałem, Nowicki to aktor co najwyżej średni, żeby nie napisać beznadziejny
skecze Dańca nigdy śmieszne nie były
piosenki Kazika Staszewskiego, a w związku z tym całego Kultu zAWsze beznadziejne i płytkie
p.s. dystansu do pewnych spraw
Kazik deklaruje się jako kibic GTS? Szczerze mówiąc pierwsze słyszę. Rzućcie jakiegoś linka.
eee...Kazik na 1916% za Legią...
dokładnie Ronnie do tego piłem
http://www.kazik.pl/pl/informacje/artykuly/44.html
lekko się rozmywa .. sorki za off
Człowiek tylko zażartuje a tu od razu takie rozkminy ... Temat o 360° się obrócił ... :(
Dobrze, że nie o 180 ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
maciek72, Niewidoczni (1), Goście (4)