Wszystko będzie dobrze 8/10
-
-
Kącik filmowy - czyli ostatnio oglądałem ( POLECAM/NIE POLECAM)
szczerze plecam: Braveheart Mela Gibsona, oczywiscei Gladiator każdy pewnie juzgo widział ze sto razy, oraz Skazani na Shawshank oraz Zielona Mila ;) dobre filmy, po których pojawia sierefleksja u oglądającego ;)
Polecam "Dziewczyna z Tatuażem". REWELACJA!!!
Harold i Kumar 3 ( inaczej. Spalone Święta) 8/10
Warte oglądnięcia, zwłaszcza dla tych co lubią się zbakać ! ;)
http://www.youtube.com/watch?v=R8HmgNSphCI&context=C3a476ecADOEgsToPDskJLW2NvJ5qsiPf3NQBURAYd Rosyjski hit
Sztos 10/10 ... właśnie na tvn'ie ... oglądałem z 30 razy i jeszcze mi się nie znudziły i nie znudzą te teksty
El Duce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Sztos 10/10 ... właśnie na tvn'ie ...
> oglądałem z 30 razy i jeszcze mi się nie
> znudziły i nie znudzą te teksty
Popieram :) "Idę, k.u.rva idę... " ;)
Ciekawe jak druga czesc? Czy tez porazka...
Dziennik zakrapiany rumem, dobry film 8/10. Świetna rola Deppa.
Los Numeros 6/10
"Chłopiec w pasiastej piżamie"- 9/10
Sztos to średniawka jak dla mnie, więc w ogóle mnie nie ciągnie do dwójki, zwłaszcza jak widzę plakat zerżnięty z Ocean's 12. Jedyne motywy z jedynki, które wywoływały uśmiech na mej twarzy to te, kiedy Nowicki cisnął z kelnerami, choć samego Nowickiego nie lubię.
Jak lubić Nowickiego skoro jest kibicem Wisły?:)
Kamil_Cracovia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak lubić Nowickiego skoro jest kibicem Wisły?:)
Nie chciałem używać tego brzydkiego słowa, brzydzę się nawet synonimów, a ty z dużej piszesz? Wstydź się :)
fakt ... cofam to co napisałem, Nowicki to aktor co najwyżej średni, żeby nie napisać beznadziejny
skecze Dańca nigdy śmieszne nie były
piosenki Kazika Staszewskiego, a w związku z tym całego Kultu zAWsze beznadziejne i płytkie
p.s. dystansu do pewnych spraw
Kazik deklaruje się jako kibic GTS? Szczerze mówiąc pierwsze słyszę. Rzućcie jakiegoś linka.
eee...Kazik na 1916% za Legią...
dokładnie Ronnie do tego piłem
http://www.kazik.pl/pl/informacje/artykuly/44.html
lekko się rozmywa .. sorki za off
Człowiek tylko zażartuje a tu od razu takie rozkminy ... Temat o 360° się obrócił ... :(
Dobrze, że nie o 180 ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)