Hooligans Front część 1 : Jak sam tytuł wskazuję, jest to film z największymi burdami na stadionach jak i poza nimi. Setki kibiców broniących honoru swojego klubu ! Oczywiście mowa cały czas jest o klubach pochodzących z Polski, czyli pod względem częstotliwości wybuchu zamieszek jak i "jakości" dorównujących Angielskim kibicom w latach ich "świetności". Jeżeli ktoś chodził kiedyś na mecze swojego klubu i dzielnie go bronił, serdecznie polecam, serce na pewno zabije mocniej gdy przeczytasz nazwę własnego klubu, rozpoznasz stadion czy też po prostu wczujesz się i przypomnisz sobie jak to było kiedyś....
[B]Do pobrania pierwsza część już na[/B] http://stylkibica.net/index.php?view=filmy_03
Polecam
-
-
Kącik filmowy - czyli ostatnio oglądałem ( POLECAM/NIE POLECAM)
Sala samobójców 6/10
Czarny czwartek 9/10
izbik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie wiem czy bylo - ale,ze niedawno ogladalem
> ...."ZERO" 6/10 - trudnosci byly z ocena ,ale mimo
> wszystko polecam. Spodziewalem sie typowej
> glupkowatej polskiej komedii a tu
> ....niespodziewana tragikomedia - z watkiem
> psychologicznym . Jednym slowem -dziwny(film).
Dzis o 21 na Canal+
Little Fockers - 5/10
4 dni później
Machete - 2/10, przy czym ok. pół godziny przed końcem dawałem mu 7/10. Pomysł na film dobry, przez większość czasu akcja ciekawa, ale ostatnie pół godziny, a zwłaszcza końcówka to poziom telenoweli brazylijskiej (jeśli chodzi o stopień nieprawdopodobieństwa zdarzeń, które w tej końcówce filmu miały miejsce).
Prorok - 7/10.
Sala samobójców - 3/10 - zupełnie nie trafia do mnie historyjka o emo-geju.
Fair Game - 7/10
Nie chciałem zakładać nowego tematy i pomyślałem, że zapytam tutaj, czy ktoś orientuje się gdzie w Krakowie można nabyć tego typu koszulki np.
http://www.rockmetalshop.pl/product-pol-112074-koszulka-CLOCKWORK-ORANGE-KMAC-541-.html
pasiak KRK Napisał(a):
> Nie chciałem zakładać nowego tematy i
> pomyślałem, że zapytam tutaj, czy ktoś
> orientuje się gdzie w Krakowie można nabyć tego
> typu koszulki np.
> http://www.rockmetalshop.pl/product-pol-112074-kos
> zulka-CLOCKWORK-ORANGE-KMAC-541-.html
no film zaje......... :)
Mechaniczna pomarańcza to film kultowy w pewnych kręgach :) choć do końca nie wiem dlaczego. Czy przez to, że był on przełomowy pod względem ukazania twardego, ulicznego momentami bandyckiego życia angielskiej młodzieży? ;) co do ciuchów to widziałem dawno dawno te motywy na bluzach (koszulkach?) w sklepie z odzieżą uliczną klatka na floriańskiej i w sklepo-kiosku na basztowej, ale chyba go zlikwidowali.
matiKSP Napisał(a):
> Sala samobójców 6/10
Nie żartuj....
1/10 - zmarnowane 2 godziny życia na oglądaniu tego w jak coraz bardziej skurwiałych czasach żyjemy... pedały, cięcia się, uzaleznienie od internetu, pogoń za pieniadzem(role rodziców)
Social Network - 8/10
Unthinkable - 6/10
dzisiaj do kin wszedł film Wojcieszka "Made in Poland"
film tak zły, ze az chce sie płakać...
Ogląda ktoś Sanctum? Jak wrażenia? Czy może lepiej Oczy Julii?
London Boulevard - 6,5/10
Up in the Air (W chmurach) z 2009 r. - 6/10
Ja jakims kinomanem nie jestem i ogladanie filmow prze mnie to naprawde rzadkosc ale ten film ogladnalem i bylem pod wrazeniem.
Jesli ktos zna tematyczno podobne to proszil bym o przeslanie na priv tytulow.
"Zawod gangster" z 2007 -10/10
niezły wałek: http://www.fakt.pl/Wielki-szwindel-na-Oscarach-Portman-oszustka-,artykuly,99746,1.html
ps. wiem że fakt... ale chyba coś jest na rzeczy
oscara dostala za aktorstwo czy za taniec ?
Za całokształt przygotowania się do tej roli, zresztą w USA aktorzy mają świra na tym punkcie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)