Oszukać przeznaczenie 4 (3D) - 7/10 - oklepana tematyka,czego można się było spodziewać,bardzo brutalny,sporo drastycznych scen typu flaki,urywanie głów,miażdżenie nóg, więc na randkę raczej się nie nadaje,ale generalnie duży plus za efekty 3d,bo dzięki temu film robi wrażenie.
-
-
Kącik filmowy - czyli ostatnio oglądałem ( POLECAM/NIE POLECAM)
Oszukać Przeznaczenie się idealnie nadaje na randki. Ta seria ma wbrew pozorom duże wzięcie u płci pięknej.
Ja wczoraj ogladałam Gladiatora po raz 982364092 i stwierdzam, że muszę to zobaczyć jeszcze raz :)
Chyba nie tylko ty:) to samo mam i drugi taki film Braveheart:)
gladiator ok, teraz leci frontiere(s) totalna rzeźnia, nie widze wielkie różnicy poza hostelami czy masakrą, zdecydowanie głupi film, ale czego to ludzie jeszcze nie wymyślą .. klasyka to Piła I a potem do długo długo nicość
The Damned United, Sugar, i 13 dzielnice ultimatum,
janosik prawdziwa - niestety u mnie to było prawdziwe znudzenie:)
wczoraj ogladalem American Pie 3 po raz kij wi ktory i nadal twierdze ze jest to najlepsza czesc :)
pasiasty81 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Oszukać Przeznaczenie się idealnie nadaje na
> randki. Ta seria ma wbrew pozorom duże wzięcie u
> płci pięknej.
Moja chciała wyjść po pierwszych 5 minutach filmu,a później przymykała oczy podczas drastycznych scen ;)
Udawałem,że nie widzę,no ale jednak.
Ja moje zabieram na horrory w konkretnym celu. Jak przetrwa horror, to znaczy, ze moge smialo brac na stadion. ;)
Ale znam wiele lasek, ktore lubia cala serie Oszukac Przeznaczenie i dla ktorych to ulubiony horror.
[b]Family Guy[/b] - kreskówka nie dla dzieci, absurdalny humor, umieram ze śmiechu
Polecam odcinek South Parka o Family Guy'u. ;)
Witam, rzadko się wpisuje na forum, głównie przeglądam, także ten wątek ale ostatnio oglądałem film który zrobił na mnie spore wrażenie.
Nazywa się District 9 , jest to film S-F kręcony w ciekawy sposób (połączenie para-dokumentu i filmu fabularnego), jest to o dziwo produkcja nie amerykańska ale RPA, bez znanych nazwiska (oprócz firmującego produkcję Petara Jacksona), o skromnym na jak na dzisiejsze filmy budżecie 30 mln USD.
Film wchodzi na dniach do kin, jest juz od paru dni na torrentach w wersji R5 (czyli prawie DVDrip), polecam fanom S-F ale myślę że każdy powinien zobaczyć bo jest to film absolutnie nietuzinkowy.
pozdrawiam
kristhc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Witam, rzadko się wpisuje na forum, głównie
> przeglądam, także ten wątek ale ostatnio
> oglądałem film który zrobił na mnie spore
> wrażenie.
>
> Nazywa się District 9 , jest to film S-F kręcony
> w ciekawy sposób (połączenie para-dokumentu i
> filmu fabularnego), jest to o dziwo produkcja nie
> amerykańska ale RPA, bez znanych nazwiska
> (oprócz firmującego produkcję Petara Jacksona),
> o skromnym na jak na dzisiejsze filmy budżecie 30
> mln USD.
>
> Film wchodzi na dniach do kin, jest juz od paru
> dni na torrentach w wersji R5 (czyli prawie
> DVDrip), polecam fanom S-F ale myślę że każdy
> powinien zobaczyć bo jest to film absolutnie
> nietuzinkowy.
>
> pozdrawiam
Dołączam się do rekomendacji. Nie są to moje klimaty (od wszelkich TRANSFORMERSÓW trzymam się z daleka) ale zachęcony dobrymi recenzjami i nazwiskiem Jacksona obejrzałem. Film jest wielki
Ostatnio...
Antychryst 1/10 - Padaka totalna... nudny,zamotany....
Wrogowie publiczni 3/10 - spodziewałem się czegoś lepszego....
Bruno 2/10 - Beznadziejny i zbyt obleśny.... spodobałby się romanowi...
Naznaczony - ogladnalem pierwszy odcinek i.....nie lubie filmow o duchach itp ale cos czuje ze ten serial mnie wciagnie...jak ktos jara to sa motywy gdzie mozna sie posrac,ale tylko w ciemnosci i na kinie domowym :)
Piła 5 - żenada !
Bękarty Wojny - dla mnie rewelacja. Na pewno bardziej mi się podobał niż "Kill Bill". Zaraz za "Pulp Fiction" bym go uplasował w rankingu filmów Tarantino. Mocne 8/10.
[img]http://www.newsweek.pl/bins/Media/Pictures/4d/4d2e/4d2e3baad372401096d9b18c2e32ebea.jpg[/img]
Notorious (2009) - 8/10 najlepszy film w rapowych klimatach jaki oglądałem http://www.youtube.com/watch?v=ENNqayMGr-U
Blood'n'Bone (2009) - 7/10 nie jest to ambitne kino, ale bardzo dobra napierdalanka, coś dla fanów dobrych bijatyk http://www.youtube.com/watch?v=nfVra8yKL7s
Largo Winch (2008) - 7/10 niezły film akcji, również sporo bijatyk http://www.youtube.com/watch?v=tZzX0mtADzo
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)