Syriana -bardzo dobre, klimat taki jak w Trafficu polecam
-
-
Kącik filmowy - czyli ostatnio oglądałem ( POLECAM/NIE POLECAM)
Wyznania Gejszy - polecam, naprawdę mistrzowsko zrobiony.
24 dni później
Epoka Lodowcowa 2 ,polecam! rewelacyjny film. Nie pamietam kiedy ostatni raz sie tak uśmiałem w kinie. Pojde jeszcze raz i nie bede zalowal na bilet.WSZYSCY DO KINA :)
[b]"Capote"[/b]
ale zalecam wcześniejsze oglądnięcie (np. na video lub dvd) filmu sprzed kilkudziesięciu lat - "Z zimną krwią"
17 dni później
odświeżam.. dla młodszych:
jeżeli teraz nie oglądacie na tv4 "Greka Zorby".... to koniecznie oglądnijcie kiedyś
i kultowe, słynne (i jakżesz [b]Pasiaste[/b]) [i]"jakaż piękna katastrofa, najpiękniejsza jaką widziałem"[/i]
4 dni później
Straszny Film 4 - polecam jesli ktos lubi taki typ komedii :)
wlasnie sie wybieram na niego:)
co do Strasznego Filmu 4
strasznie głupi :P , ale jak ktos lubi filmy bez sensu , to Polecam ;)
26 dni później
Właśnie wróciłem z premiery Kodu Da Vinci
Szczerze powiedziawszy mam mieszane uczucia.
W książce akcja rozgrywa się znacznie wolniej, znajduje się w niej więcej opisów przeszłości etc. etc.,
w filmie zaś akcja jest szybsza, jednak właśnie niedokładna, WIELE WAŻNYCH wątków zostaje pominiętych, ekranizacja jest zdecydowanie za krótka.
Zupełnie inaczej wyobrażałem sobie większość scen, jednakże jak to bywa w filmach scenarzysta i reżyser wkraczają w tę naszą intymną sferę wyobraźni i fantazji i musimy się podporządkować ich decyzjom.
a ja nie dam się podporządkowywać, wybieram zdecydowanie książkę :]
raczej nie ma po co oglądać na dużym ekranie...
Firewall z Harisonem Fordem nawet niezła sensacja
8 dni później
Też się wybiorę na "Kod", ale tylko z ciekawości, bo ideologicznie kręgosłup mam mocny i taki seans nic w moim życiu nie zmieni.
60 dni później
ostatnio "Od zmierzchu do świtu" Tarantino
nieprzewidywalny film, zaskoczył mnie całkowicie
4 dni później
hehehe:-D
"Od zmierzchu do świtu"
pol sensacja a pol fantastyka(?)
film stary ale bardzo dobry...polecam.
ANNAPOLIS polecam:D
5 dni później
Dziś dobry film na tvn o 23:35 "Chłopcy z Ferajny" polecam i ide sam zaraz ogladac (mimo ze juz widzialem pare razy) :)
86 dni później
ostanio ogladalem : Sezon na misia niezłe aczkolwiek spodziewalem sie czegos wiecej
Teoria Haosu - dobry film plecam
Ja ty i on - słaby
WTC ogladnolem pierwsze 30 minut a pozniej drzemalem
ja byłem na 9 kompani - powiem że film bardzo dobry. Polecam, naprawde warto zerknąć na coś poza holywoodzkimi przebojami :]
Własnie obejrzałem na non stopie całą pierwszą serię "Rzymu", wyprodukowanego przez HBO. Baaardzo dobry serial, bardzo.
9 Kompania to ten sam film ktory wyszedl ok. 1.5 roku temu pod nazwa "9 Rota" :)
Tak zeby ktos sie nie wybral przypadkiem do kina na film ktory juz ogladal :)
11 dni później
PUŁAPKA
film powinien być obowiązkowy dla wszystkich zboków (szczególnie pedofilów) w ramach profilaktyki...
i HAWANA - MIASTO UTRACONE
Ja nie wiem, czy jest to film wybitny i dobry... wiem, że jest to film piękny, ze względu na zdjęcia (widoczki, landszafciki) i muzykę .. a tym, którzy tak bardzo "kochają" towarzysza Che też... zalecam
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)