"Trauma" , amerykański thriller z 2019 roku , z Netflixa 8/10 .
-
-
Kącik filmowy - czyli ostatnio oglądałem ( POLECAM/NIE POLECAM)
George Lucas dziś skończył 82 lata. Ja pierdole, jaki jestem stary.
- Edytowany
https://youtu.be/qU_i5e48KzQ?si=LQyQMA-JwHxcrKDD
Amerykański pisarz postanawia zawieźć prochy swoich bliskich do Irlandii. Kiedy dociera na miejsce, zatrzymuje się w hotelu na odludziu..
Połączenie horroru i kryminału. Ciężka atmosfera i kilka "jumpscare'ów". Przyzwoity film. 6,5/10
5 dni później
"Uśmiechnij się 2 " , amerykański horror z 2025 roku , dostępny na Netflixie . 7/10 .
Trailer Green Lanterna
https://www.youtube.com/watch?v=XmcIjxwLJcY
Niestety nie opowie on historii Hala Jordana, tylko Roda Stewarta..
6 dni później
Jamie Vardy 10na 10... mega fajny dokument o karierze Vardyego ktory przeszedl do historii Premier League startujac z ...8 ligi....
Mega fajnie sie oglada i w sumie tez niesamwoita historia jeslis ie rozchodzi o pilkarza ktory wygral lige z Leicester... polecam Netflix
8 dni później
'Kobieta z portu" , thriller produkcji hiszpańskiej , z Netflixa . 6/10 .
Poldi - historia Lukasa Podolskiego 9na10 ... fajny dokument o karierze.. netflix
"Umrzeć powtórnie", amerykański Thriller z 1991 roku , dostępny na Netflixie . 6/10
- Edytowany
"Tenet" amerykański film akcji połączony z sience fiction, dostępny do jutra , do 24:00 na Netflixie . 7/10
siebie fiction :D he eh he :)
Francowata klawiatura !!!!!
Pamietam jak ogladalem "Tenet" w kinie. Było to zaraz po pierwszej "fazie" koronawirusa. Ten film tak mi się nie podobal, ze nie pamietalem kiedy gorszy ogladalem..
Pozniej gorszy był tylko "Pszczelarz"
To tylko moja opinia
Film o Vinnie Jonesie (dokument) na Netflixie - fajnie się ogląda naprawdę - stary klimat angielskiej piłki :)
Nie mogę się zabrać ciągle za Tenet. Raz, że długi, a ponadto temu, że wiem iż tam jest ostro pojechane jeśli chodzi o linię czasową i to sprawia problem dla widza.
Może ci się mózg nie zdążył spatchować zanim film się skończył Gargi :D
Przypomni mi ktoś tytuł filmu z Sandrą Bullock, w którym jakaś organizacja CIA/PYTAJNIK/ wykasowała jej całe cyfrowe życie, please
[quote]#post1730155 Przypomni mi ktoś tytuł filmu z Sandrą Bullock, w którym jakaś organizacja CIA/PYTAJNIK/ wykasowała jej całe cyfrowe życie, please[/quote]
"The Net" 1995 rok.
"Kolory zla Czerń" 7/10 niezależna drugą część hitu Netflixa.. fajna akcja i calkiem fajny kryminał..
4 dni później
"Blind revenge" , angielski thriller psychologiczny z 2010 roku . Znany też pod tytułem "Zamknięta księga " . 7/10 . Dostępny na Netflixie .
5 dni później
Dziś mijają 44 lata od premiery filmu "The Thing"
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-06/1782412989-894.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)