"Kontrola Bezpieczeństwa" na Netflix - Gniot totalny gra aktorska totalne zero fabuła i wszystko inne zero.
Po co kręcić takie coś...🤮🤮🤮 oczywiście film męczyłem ale nie dałem rady..po 1h zrezygnowałem.
-
-
Kącik filmowy - czyli ostatnio oglądałem ( POLECAM/NIE POLECAM)
Oglądnąłem cały ale ... potwierdzam - wyjątkowy gniot i słabizna .
https://youtu.be/lMXh6vjiZrI?si=uICVjuZNx8Ul3TfD
Mufasa, czyli spin off do "Króla lwa". Jedyna rzecz która mi przeszkadzała w tym filmie, to piosenki wchodzące w złych momentach. Gdyby nie to, dałbym dychę za oprawę audiowizualną, świetny scenariusz i angażującą opowieść. Ode mnie 9/10. Brać dzieciaki i do kina.. jak jest możliwość to IMAX.
"Infiltracja" , znakomity thriller z 2006 roku , grają między innymi Matt Damon i Leonardo di Caprio , wartka akcja, doskonały scenariusz . 8/10 , dostępny na CDA .
[quote]#post1656065 [quote]#post1656063 "Heretyk" noooo 9/10 ... az dziwnie się ogląda Hugh Granta w Thrillerze a nie w jakims miłosnym gownie.... bardzo miłe zaskoczenie...
W kinach[/quote]
Granta polecam w "Dżentelmenach" Guya Ritchie. Tam pokazał swoje możliwości aktorskie. Świetna rola.[/quote]
Wczoraj trafilem na Dzentelmenow w TV... klasyka Guya Richiego :) bardzo fajny film..
[quote]#post1656768 [quote]#post1656065 [quote]#post1656063 "Heretyk" noooo 9/10 ... az dziwnie się ogląda Hugh Granta w Thrillerze a nie w jakims miłosnym gownie.... bardzo miłe zaskoczenie...
W kinach[/quote]
Granta polecam w "Dżentelmenach" Guya Ritchie. Tam pokazał swoje możliwości aktorskie. Świetna rola.[/quote]
Wczoraj trafilem na Dzentelmenow w TV... klasyka Guya Richiego :) bardzo fajny film..[/quote]
Colin Farrell i jego stylówka to czyste złoto :)
"Słaby punkt' , amerykański thriller z 2006 roku , ogladałem wczoraj na 13 ulica . Znakomite role A . Hopkinsa i R. Goslinga . 8/10
SISU- finski Tarantino polaczony z Commando i z Chuckiem Norrisem.... dla beki mozna ogladnac...
Netflix
"Ukryta w ciemności" , ciekawy thriller produkcji amerykańskiej , dostępny na netflixie . 7/10
"Dzika noc" komediodramat z 2022 roku, produkcji USA .Święty Mikołaj walczący z banda najemników . Śmiać się czy płakać, sam nie wiem . Raczej nie polecam, 4/10
https://youtu.be/qSu6i2iFMO0?si=bkgb_PKfkeUGI-f1
Mój dziewięcioletni syn namówił mnie na trzecią część przygód Sonica i cóż.. myślałem, że zanudzę się na seansie, zwłaszcza że nie widziałem poprzednich odsłon. Otóż nic bardziej mylnego. Film był bardzo dobry i bawiłem się lepiej niż mój młody. Super, podwójna, rola Jima Carreya, niezłe efekty specjalne i szybkie tempo spowodowały, że mogę polecić ten film. 7/10.
"Napad" , polski film z 2024 roku , lużno oparty na historii napadu na bank w 2001 roku . Mocny i dobry . 8/10
Dostępny na Netflixie .
Dziś na TVP Kultura o 20.00 klasyka westernu "Biały Kanion" z Gregory Peckiem. Dość długi ale warto.
Fantastyczny film !
[quote]#post1656986 https://youtu.be/qSu6i2iFMO0?si=bkgb_PKfkeUGI-f1
Mój dziewięcioletni syn namówił mnie na trzecią część przygód Sonica i cóż.. myślałem, że zanudzę się na seansie, zwłaszcza że nie widziałem poprzednich odsłon. Otóż nic bardziej mylnego. Film był bardzo dobry i bawiłem się lepiej niż mój młody. Super, podwójna, rola Jima Carreya, niezłe efekty specjalne i szybkie tempo spowodowały, że mogę polecić ten film. 7/10.[/quote]
Ja tam Sonica lubi, tak jak i moje dzieciaki. Fajnie się to w kinie oglądało. I o dziwo w Multikinie nie było nieznośnie głośno. Też polecam.
"Searching" , amerykańskio thriller z 2018 roku, którego akcja toczy się na ekranie komputera . To kompletnie cos innego od dotychczasowych filmów . Polecam . 8/10
Dostępny na Netflixie .
Żądło- wczoraj w tv trafilem... klasyk .. 8-10
"Numer 24 " , norweski film wojenny , tematem działalność norweskiego ruchu oporu podczas wojny . Można oglądnąć . 6/10
Dostępny na Netflixie .
"Spectral" , film sience fiction produkcji amerykańsko-węgierskiej z 2016 roku . Ciekawa, wartka akcja . 7/10
Dostępny na Netflixie.
Przysięgły nr 2 w reżyserii Clinta Eastwooda.
Jako absolutnie zagorzały fan Eastwooda, napalony byłem na ten film jak szczerbaty na suchary, zwłaszcza, że recenzje twierdziły, że jest to najlepszy film starego Clinta.
No więc w mojej opinii, niestety nie tylko nie jest najlepszy, ale nawet nie mieści się w pierwszej piątce, a może nawet 10.
Sprawnie zrobiony tzw. dramat sądowy, ale przesłania nie zrozumiałem, a ostanie 10 minut filmu wywróciło mi w głowie wszystko to co sobie poukładałem przez wcześniej 90 minut.
6/10 mimo wszystko polecam, bo jestem ciekawy Waszych opinii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)